Şimdi Ara

LG global olarak 10 milyon G4 satışı bekliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • LG global olarak 10 milyon G4 satışı bekliyor





    Henüz resmi olarak tanıtımı yapılmasa da LG yeni amiral gemi modeli G4 için ilk ipuçlarını vermeye başladı ve yeni modelden beklentiler de oldukça büyük. LG reklam için kesenin ağzını açmış durumda.

     

    Gelen bilgilere göre LG, MWC 2015 fuarında yeni amiral gemi modelini ve önceki nesle göre yapılan değişiklikleri büyük perakende zincirleri ve Avrupalı operatörlere detaylı bir şekilde anlattı. Operatörlerin yeni modele oldukça heves duydukları da gözlemlendi.

     

    LG'nin yeni amiral gemi modeli için satış beklentisi 10 milyon olarak belirlendi. Bunun için Güney Kore, ABD ve Avrupa'da büyük bir reklam kampanyası başlayacak. Firma yeni modelin öncekine göre büyük farklılıklar içereceğini söylemişti. Tasarım, yazılım ve donanım anlamında olacak bu farklılıkların yanına pazarlama bütçesinin de ekleneceği görülüyor.

     

    LG G3 modelinin 7 milyona yaklaşan satış rakamı hem firmanın akıllı telefon pazarında yükselmesini sağlamış hem de beklentileri artırmıştı. Bu bakımdan LG G4 modeline daha fazla yatırım yapıldığı gözlerden kaçmıyor.

     

    LG G4 modelinin en erken Nisan ayında tanıtılması bekleniyor. Ancak HTC ve Samsung kozlarını oynamış durumda ve modellerin satış rakamları LG'nin bu hedefini de doğrudan etkileyecek.







     








  • GPU ekran çözünürlüğünü kaldırırsa, o çerçeve ve ekranla 10 milyondan fazla satar bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG bitmiş

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Lg'nin alçak gönüllülüğü beni öldürecek:) Daha fazla bile satarlar tabi ki önceki modellerin başarısını sürdürürlerse.

  • 10 milyonu geçer bile, özellikle ülkemizde S6 2500 S6 edge 3000 HTC one m9 2700 gibi fiyatlardan söz ediliyor önceki modellerde olduğu gibi fiyat avantajı olursa tercih sebebi olucaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zhongli -- 10 Mart 2015; 0:51:20 >
  • S6 10milyon önsiparis almış. S6 edge, xperia z4 ve lg g4 bekleyecegiz bakalim. Hangisi mantikli gelirse ona yonelirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrar yazıyorum LG eğer G2 tarzı Fiyat-performans tarafına oynarsa satar. Gerisi Hüsran olur. LG'nin kullanıcı kitlesi sağlam değil. G2 ile oluştu zaten o kitlede. Sonrasında G2'si olup telefondan anlıyanlar g3'e geçmediler. G4'ü bekliyor olabilirler. İşlemci konusunda sınırlı zaten ama kamerayı g3'te ki gibi başarılı yaparlarsa ekranı da 1080p'de tutarlarsa ve 3200 mah'lık bir pille yine ince çerçevelerle gelirse bu hedefe ulaşır. Ama Fanboylarının aklına uyup S6-M9-İphone6s fiyatlarına oynarsa, orada 5 milyon satsa şükretsin.

  • ben bu yıl LG den umutluyum özellikle pil tarafında devrim yapabilirler.Ayrıca biraz daha sağlam bir kasa yapsalar güzel olur LG g3 de arka tarafta çabuk çizilmeler oluşabiliyor..

  • Tamamen borsa olayı. Hisse değeri arttırmak için yapılan hamleler ve bunu bedavadan bu şekilde donanım sitelerinden yapabiliyorlar oh ne güzel. İlgili kişilere anlatılmış mış, ve hiç tek bir sızıntı bile olmadı? Daha çıkmayan, hadi çıkmasını bırak çıkış tarihi bile net olmayan telefona don biçmektir bu. Umarım telefon her anlamda iyi çıkar.

  • yavaş beklesin

  • G4'ün işi G3'ten daha zor olacak. G4 piyasaya çıkmadan S6 yeni telefon almak isteyenlerin büyük bir kısmını süpürecek gibi duruyor. S5 geçen sene zayıftı. HTC M9 da M8'e nazaran daha kuvvetli görünüyor.

    LG'nin sunabileceği çok cazip olabilecek ne olabilir diye düşünüyorum, ama aklıma çok fazla bir şey gelmiyor. Zaten o da diğerleri gibi Qualcomm mağduru olacak gibi duruyor. Odin projesi henüz LG'nin o seviye ihtiyacını karşılamak için çok ham görünüyor. Belki el altından NUCLUN'dan başka bir proje geliştiriyorlardır. O aslında bayağı eski bir projeydi.

    Samsung'un Micro SD'yi ve değiştirilebilir bataryayı terk etmesinden faydalanabilir belki.

    Belki biraz fiyatı...

    Çerçeveleri biraz daha inceltebilir diyeceğim, ama G3'te G2'ye nazaran pek bir gelişim gösteremediler.

    Batarya ömründe Sony çok ilerde.

    OLED ekranları Samsung'un Super AMOLED'ine kıyasla ne durumda bilemiyorum, ama zaten LCD tercih ediyorlar.

    Önümüzdeki 2 ay içerisinde yavaş yavaş kokusu çıkmaya başlar herhalde.




  • LG nin S6 serisiyle başetmesi çok zor. Samsung bu yıl pastadan pek pay bırakmayacak gibi görünüyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 810 işlemcide ısınma problemi var mış g4 bayağı etkilenecek gibi gözüküyor...

  • Aga telefon 2K da salak salak kasıyor. Yeterince test yapmadan piyasaya sürüyorsun. Aptal mısın kardeşim.
    Gene saçma salak arayüzde bile kaldırmayacak şekilde 2K ekranlı telefon çıkaracaklarsa çıkarmasınlar kardeşim. Diğer bütün özellikleri aynı olan iki telefon koysalar piyasaya
    1080P lg g4
    2K LG g4

    %100 eminim 1080P LG G4 daha fazla satacak. Ve maliyetleride düşecek.

    Ben anlamıyorum bu teknoloji şirketlerinin gerizekalılıklarını. Umarım saçma sapan kronik hatalı telefon üretmezler gene lg g3 deki gibi. G3 yerine G2 alan bir sürü adam biliyorum sırf 2K salaklığına.

  • Küçük olmazsa yine çok satmaz. 10 milyon hedef olduğuna göre pahalı olacak.

  • LG tekelleşmekte olan sektörü duman etmiş bir firmadır, G3 ün skandal boyutlarda sorunları var ama yinede bence sony ve lg son yılların en başarılı android çileri.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: aspirin_00

    810 işlemcide ısınma problemi var mış g4 bayağı etkilenecek gibi gözüküyor...

    Bir yerde okuduğum kadarıyla nuclun adında kendi işlemcisini kullanacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyatı uçuracaklar belli, s6, s6edge 20milyon önsipariş aldı
  • 960x540 çözünürlükle gelirse olabilir.
  • LG'nin G2 ve G3 den sonra alıcı kitlesini ikiye katladığını düşünüyorum.10m çok rahat şekilde görebilecektir.(eğer ki fiyat aralığı çizgisini bozam ise.)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.