Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: DH Xbox360 Topluluğu (11 Kişi Olduk)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Konsol Oyunları >> Xbox >> Cevap: DH Xbox360 Topluluğu (11 Kişi Olduk) Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
devilsemo

13 Kasım 2006; 14:06:03 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaslar hdtv almayi dusunuyorum, ama marka model karar veremedim,LG 26LC2R bu marka model ile x360 da nasil bir performans alirim sizce?, @solidfb arkadasim kullaniyor cokiyi dedi,sizinde yorumlarinizi almak istiyorum

burock34

13 Kasım 2006; 14:27:51 

evet madem bole bi topluluk yapıyosunuz rica etsekte herkez kullandıgı tvyi solese performasını anlatsa cok yardımcı olur bizim gibilere

ben samsungun 32s71b serisini dusunuyorum fiyatıda uygun sizce nasıldır

PS3 & XBOX360 & Wİİ
Budd

13 Kasım 2006; 14:53:54 

Slm arkadaşlar yeni üyeyim.
Gamertag ım ahududum (gülmeyin)
Pal 360 sahibiyim benide ekleyebilirsiniz.
Orjınal oyunlarım
1.Kameo
2.Perfect Dark Zero

Backup oyunlarım
1.Gears of War
2.Fear
3.Cod 3
4.Ghost Recon
5.Cod 2
6.Farcry
7.Splınter C. D.A
İsteyen olursa orj. oyunlardan takas yapabiliriz yada backup tekrar merhaba herkese

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
AlpTéKiN

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

13 Kasım 2006; 15:08:02 

quote:

Orjinalden alıntı: devilsemo

Arkadaslar hdtv almayi dusunuyorum, ama marka model karar veremedim,LG 26LC2R bu marka model ile x360 da nasil bir performans alirim sizce?, @solidfb arkadasim kullaniyor cokiyi dedi,sizinde yorumlarinizi almak istiyorum

Evet o TV güzel. Ama başka alternatiflerde var. Araştırmakta fayda var aslında...

burock34

13 Kasım 2006; 15:25:11 

alptekin arkadasım sen hangi tvde oynuyosun veya monitordemi oynuyosun 32S71B sence nası samsungun

PS3 & XBOX360 & Wİİ
AlpTéKiN

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

13 Kasım 2006; 15:27:47 

17" monitörde oynuyorum ne yazık ki Ama görüntü süper ya ona bakarım ben.

burock34

13 Kasım 2006; 15:31:36 

o kadar kararsız kaldımki kafayı yicem yaaa

samsungun 32s71b si var onda bayaga takıldım ii bi tv ama rengi 6,8 milyar 32r71b ninde 12,8 milyar aldıktan sonra pişman olmak istemiyorum aralarında nerden baksan 600-700 ytl fark var sence bu farka degermi,sanki bana degmez gibime geldi samsungun goruntusude kasasıda cok gzl geldi bana sen ne dersin xbox360ta iyi verim alırmıyım bu tvde cunku once tv sonra konsol diyenlerdenim ben

PS3 & XBOX360 & Wİİ
resqect
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

13 Kasım 2006; 15:34:54 

hdtv bölümüde olsun Alptekin bir iki ss koyalımda hdtv de görüntü nasıl oluyormuş görüpte ağlayalım hep beraber.

---> RİDGE RACER6 DİKKATİNİZİ ÇEKERİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resqect -- 13 Kasım 2006; 15:35:20 >
AlpTéKiN

Sisteme Gözat

13 Kasım 2006; 15:38:01 

quote:

Orjinalden alıntı: burock34

o kadar kararsız kaldımki kafayı yicem yaaa

samsungun 32s71b si var onda bayaga takıldım ii bi tv ama rengi 6,8 milyar 32r71b ninde 12,8 milyar aldıktan sonra pişman olmak istemiyorum aralarında nerden baksan 600-700 ytl fark var sence bu farka degermi,sanki bana degmez gibime geldi samsungun goruntusude kasasıda cok gzl geldi bana sen ne dersin xbox360ta iyi verim alırmıyım bu tvde cunku once tv sonra konsol diyenlerdenim ben

Ben senin yerinde olsam konsol üzerinde denemeden almazdım. Ayrıca TV alıyorsun, kaç yıl kullanacaksın onu. Eğer daha iyi olacağına inanıyorsan 500-600 YTL'yi gözden çıkar derim.

burock34

13 Kasım 2006; 15:41:16 

bakalım inşallah kısmetse aralıgın basında ikisinide almayı planlıyorum hem hdtv hemde xbox 360 yardımcı oldugun için saol

PS3 & XBOX360 & Wİİ
cathedral

13 Kasım 2006; 16:06:22 

bende vestel 32" var hdtv memnunum..ama pek oyanyamıyorum hanımdan dolayı tv seyrediyo.. birde samsung940bw 19" oda gayet ii ...

yamaha fz6 fazer (98hp) with akrapovic
yamaha xmax 250
Ozan Baseski

13 Kasım 2006; 16:30:41 

Ben xbox 360 için LG 32LC2R lcd tv'yi kullanıyorum. Fiyatına göre süper diyebilirim. Son derece memnunum.

ASUS P5Q DELUXE, INTEL E8600, 4GB GSKILL 8000, 2048 MB GECUBE 4870 X2, 150GB WESTERN DIGITAL RAPTOR, 2x250 GB WD HDD, 500 GB WD HDD, 22" SAMSUNG 223BW, LG SATA 16X DVD-RW, Z5500 5+1, G5 MOUSE, RAZER CONTROL PAD, SILVERSTONE DECATHLON 750W PSU, LIAN LI V-2000 CASE
60GB PLAYSTATION 3 NTSC-J
XBOX 360 PAL ELITE
NINTENDO WII NTSC-U
Budd

13 Kasım 2006; 16:38:14 

burock34 arkadaşım,Samsung LE32R71B kullanıyorum 2 ay oldu alalı 3500 ytl ye aldım çok memnunum.Ekstra olarak oyun modu var zaten açtığında otomatik olarak ayarları kendisi hallediyor,normalde 8 ms tapkime süresi ancak oyun modu aktifken 6ms e kadar düştüğü söylendi alırken bana.X360 için tam uyumlu 720 p ve 1080 i formatlarını destekliyor ve oyun oynarken hiç bir şekilde problem yaşanmıyor.Zaten aldığım bayi kampanya ve reklam açısından tanıtımında Project Gotham Racing oyunuyla beraber tanıttı Lcd yi,ülkemizde herhengi bir Samsung bayisinde bu görüntüleri görmek çok memnun etti beni inanın zaten bu tv için referansı Xbox 360 kendisi veriyor.5000:1 Dinamik Kontrast oranı var ve gayet iyi bence görüntülerde.Digitürk bağlı lcd ye hareketli ve normal görüntülerde kayıp oranı çok az,altyazılarda titreme yok Bravia ile yan yana test ettim fark atar inan.Fiyatı düşmüyor yanlız talep fazla sanırım ve fiyatını hak ediyor tasarımı ise sanat eseri geçen ayki level'da incelemişti zaten onlarda çok memnun kalmış tavsiye ederim ancak 1080p Full hd istiyorsan şu an yeni seri toshibalar 3999 ytl ye ve 92 ekran sanırım piyasaya yeni girdi onlarıda araştırabilirsin fiyata bende şaştım ama öyle gerçekten.

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
burcin_kose

13 Kasım 2006; 16:53:21 

cok guzel bir dusunce :)

gamertag: RustybcK

gamertag:RUSTYBCK idi bir zamanlar...
burock34

13 Kasım 2006; 17:06:48 

saol budd

yorumların gercekten gzl beni tatmin etti bende samsungun goruntusunu philips sony toshiba ile aynı anda gorme şansına sahip oldum samsung hepsinden iii,netlik ve parlaklık super galiba senin dedigin tvden alıcam,game mode diye bişi bende duydum,ayarları kendisi yapıyormuş ve goruntu kalitesi oyunda artıyormuş,

neyse toshiba 1080p olayına gelince arkadasım o konuyu cok tartıstık ve 1080p degil o tv full hd ama 1080i yani senin aldıgın tv ile aynı ozellige sahip ve seninki inan daha iidir

PS3 & XBOX360 & Wİİ
Budd

13 Kasım 2006; 17:18:42 

Rica ederim, zaten bütün oyun fuarlarında genelde bu tv ve bir önceki 3000:1 d.kontrast oranı olan bir alt modelini görürsün fiyatı diğer 32 inç ekranlı rakiplerine göre pahalı ancak kesinlikle daha iyi hak ediyor yani.Toshiba full hd konusundada saol arkadaşım bi gariplik olduğu belliydi zaten.