benide ekleyebilirsin alptekin konsol ntsc/j keşke pal alsaydım şimdiye pes oynuyor olurdum elimde 2 orjinal oyun oblivion ve graw 3 de backup oyun;test drive, gears of war ve splinter cell double agent
benide ekleyebilirsin alptekin konsol ntsc/j keşke pal alsaydım şimdiye pes oynuyor olurdum elimde 2 orjinal oyun oblivion ve graw 3 de backup oyun;test drive, gears of war ve splinter cell double agent
Ekledim Birde gamertagını yazanların gamertagını listeye ekliyorum. Bu şekilde daha düzenli duruyor.
bendeki oyunlar: 1-) Dead Rising 2-) Saints Row 3-) FarCry: Instincts Predator 4-) The Elder Scrolls IV: Oblivion 5-) Project Gotham Racing 3 6-) Tom Clancy's: Ghost Recon Advanced Warfighter 7-) Perfect Dark Zero
ayrıca Gears of War (limited edition) pre-ordered.
bendeki oyunlar: 1-) Dead Rising 2-) Saints Row 3-) FarCry: Instincts Predator 4-) The Elder Scrolls IV: Oblivion 5-) Project Gotham Racing 3 6-) Tom Clancy's: Ghost Recon Advanced Warfighter 7-) Perfect Dark Zero
ayrıca Gears of War (limited edition) pre-ordered.
NTSC-U'mu oyunlar?
hepsi PAL ve orjinal
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sos05 -- 12 Kasım 2006; 0:37:48 >
ASUS P5Q DELUXE, INTEL E8600, 4GB GSKILL 8000, 2048 MB GECUBE 4870 X2, 150GB WESTERN DIGITAL RAPTOR, 2x250 GB WD HDD, 500 GB WD HDD, 22" SAMSUNG 223BW, LG SATA 16X DVD-RW, Z5500 5+1, G5 MOUSE, RAZER CONTROL PAD, SILVERSTONE DECATHLON 750W PSU, LIAN LI V-2000 CASE 60GB PLAYSTATION 3 NTSC-J XBOX 360 PAL ELITE NINTENDO WII NTSC-U
Oyunlarım: Fifa 2006 World Cup (PAL) Orjinal Dead or Alive 4 (PAL) Orjinal Kameo (PAL) Orjinal
Bu bölümde birbirimizle oyunlarımızı takas edermiyiz acaba ? Ben inatla FW hack yaptırmıyorum cünkü Live'sız X360 bnm icin pek bi ise yaramaz bnm gibi düsünenler varsa daha fazla oyun oynamak acasından böyle birsey yapabiliriz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3fruz -- 12 Kasım 2006; 12:18:17 >