arkadalar ben temmuzda almanyaya gitçem ve bir xbox 360 almak istiyorum premium pal alıcam yanındada vga kablosu bana kaç paraya patlar?
birde türkiyeye getirirken gümrükte sorun çıkar mı?
şimdiden sağolun arkadaşlar
Fiyat konusu göreceli de gümrükte sorun çıkacağını sanmıyorum. Görevlilere ne olduğunu sorduklarında '' kardeşime hediye oyun makinesi aldım '' gibi yuvarlak bir cevap verirsen ( aman dikkat bilgisayar değiil ) sorunsuz bir şekilde getirebilirsin.(-mişsin. Arkadaşların tercurbesiyle sabittir.)
ne 1000 YTLsi.bana İngiltereden sıfır paketiyle gelecek olan XBOX360 PREMİUM PAL paketi sadece 700YTL'ye mal oldu.Bunun içine İngiltere içi kargo bedeli de dahil.Sen 1000YTL'ye İngiltereden konsolla birlikte en az 5 orginal oyun bile alırsın.Almanya ile İngiltere arasında uçuk fiyat farkı olacağını da pek sanmıyorum.Bu fiyatlar arası uçurum farkı ülkemize has ve sadece bizim vatadaşlarımıza uygulanan fiyat tarifesidir.
quote:
Orjinalden alıntı: izmirli mert
quote:
Orjinalden alıntı: 3fruz
quote:
Orjinalden alıntı: izmirli mert
arkadalar ben temmuzda almanyaya gitçem ve bir xbox 360 almak istiyorum premium pal alıcam yanındada vga kablosu bana kaç paraya patlar?
birde türkiyeye getirirken gümrükte sorun çıkar mı?
şimdiden sağolun arkadaşlar
Fiyat konusu göreceli de gümrükte sorun çıkacağını sanmıyorum. Görevlilere ne olduğunu sorduklarında '' kardeşime hediye oyun makinesi aldım '' gibi yuvarlak bir cevap verirsen ( aman dikkat bilgisayar değiil ) sorunsuz bir şekilde getirebilirsin.(-mişsin. Arkadaşların tercurbesiyle sabittir.)
ok sağol dostum ortalam 1000ytl tutar mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez -- 24 Aralık 2006; 15:22:26 >
Arkadaşlar bugün Xbox Live'e üye oldum.Gamertag'im Huor Telemnar,isteyen eklesin.Ayrıca bu aralar DH Xbox 360 topluluğu altında toplanıp Co-op falan yapalım.Ben de RS:Las Vegas ve GoW var,anlayacağınız tekliflere açığım .Valla buradan birkaç arkadaşla GoW Co-op oynamak istiyorum .
Arkadaşlar tüm gamertag'leri liste yapıp ekleyeceğim bir ara buraya. Alptekin gelene kadar idare edecek bir liste oluşsun böylece. Hem rahatça ekler üyeler birbirlerini.
Ayrıca 360 için Best Of 2006 hazırlamayı düşünüyorum, onu da buraya ekleyeceğim. İnşallah üşenip de vazgeçmem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3fruz -- 24 Aralık 2006; 16:47:45 >
* Alptekin gelene kadar bu liste güncellenecektir. * Listede gamertag'lerini vermemiş arkadaşlar bildirirse sevinirim. * Kullanılmayan/değiştirilmiş gamertag'leri de lütfen bildirin zira Live Friends listesi kısıtlı, boşuna yer işgal etmeyelim listelerde.
* Alptekin gelene kadar bu liste güncellenecektir. * Listede gamertag'lerini vermemiş arkadaşlar bildirirse sevinirim. * Kullanılmayan/değiştirilmiş gamertag'leri de lütfen bildirin zira Live Friends listesi kısıtlı, boşuna yer işgal etmeyelim listelerde.
arkadaşım live friends kısıtlı demişsin kaç kişi alıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmirli mert -- 25 Aralık 2006; 16:22:30 >