Şimdi Ara

Office ve OneDrive artık Knox ile korunacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Office ve OneDrive artık Knox ile korunacak





    Samsung'un mobil cihazlarında siber saldırılara karşı güvenli bir kalkan oluşturmak amacıyla geliştirdiği Knox platformu bugüne kadar pek çok Samsung cihazında yerini aldı ve platformu geliştirmek adına da ayrıca BlackBerry ile bir ortaklığa gidildi. Şimdi ise Microsoft ile bir ortaklık sözkonusu.

     

    Microsoft'un Samsung ile patent bedelleri konusunda yapılan görüşmelerde yazılım konusunda da bazı maddeler bulunuyor. Buna göre Samsung, yeni TouchWIZ sürümlerinde OneDrive gibi Microsoft uygulamalarını önyüklü olarak sunmaya başlamıştı. Galaxy S6 ve S6 Edge modellerinde bunu görmüştük.

     

    Microsoft ise ortaklık gereği Office, OneNote ve OneDrive yazılımlarını Knox platformuna entegre ediyor. Böylece Android kullanıcıları Office, OneNote ve OneDrive uygulamalarını Knox arayüzü içerisinden önyüklü olarak daha güvenli bir şekilde çalıştırabilecek.

     

    Knox güvenliği sayesinde Microsoft uygulamalarına kullanıcıların daha fazla ilgi göstermesi ve bu sayede abone veritabanının artırılması planlanıyor. Böylece firmanın gelirlerine de olumlu olarak yansıyacak. Samsung ise kendine ait bir ofis yazılımı olmadığı için Microsoft yazılımlarını sunarak bu boşluğu doldurmak istiyor. Yeni güncellemenin ilk olarak Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge modellerinde hayata geçirilmesi planlanıyor.










  • Güvenlik dedin mi Blackberry.
  • guzel konu fakat knoxun da guvenlik acikliklari bulundu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • özet: root atamıyoruz

  • yemeyin bizi ya, kesin topluyorsunuzdur siz yine bilgileri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.