Şimdi Ara

Next Minix Black, Neta mini hd340, Linx Ne-1070, Hometech Ht1300, Hometech ht1200, Hiremco Worker

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hometech ht1200

    Next Minix Black+PLUS

    Neta Mini HD340

    Linx Ne-1070 Full HD

    Hometech HT1300

    Hiremco Worker


    Arkadaşlar bunlardan hangisini tercih etmeliyim. Mini olması gibi bir derdim yok. 24" full hd led tv'de kullanılacak. İnternet alışverişinde kullanabileceğim hediye 15 liram var. Yani 15 lira düştüğünüzde, diğer ürünler A101'e gelen hometech'e fiyat olarak yaklaşıyor. Genel olarak fiyat/performans ancak zırt pırt sorun çıkarmayacak bir ürün arıyorum.

    Neta mini hd340 ve Linx Ne-1070 ürünleri gözüme çarpıyor. Sizin fikirleriniz nedir? İşlemci, performans, kanal geçişi vs. anlamda hangi ürün bir adım öne çıkıyor?







  • Geçen hafta aldım linx ne 1070 i son yazılımı yükledim cihaz hızlı media playeri sorunsuz dts ac3 dahil bütün ses formatlarını açıyor video formatında zaten sorun yok ama tuneri naz yapıyor trt hd paket şu anda yok eski uydum hiremco macrobox bütün kanalları açıyordu bunda neredeyse tp lerin yarısından sinyal alamıyorum yarın servisi ile görüşeceğim bakalım sonuç alabilecekmiyiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aragorn20

    Geçen hafta aldım linx ne 1070 i son yazılımı yükledim cihaz hızlı media playeri sorunsuz dts ac3 dahil bütün ses formatlarını açıyor video formatında zaten sorun yok ama tuneri naz yapıyor trt hd paket şu anda yok eski uydum hiremco macrobox bütün kanalları açıyordu bunda neredeyse tp lerin yarısından sinyal alamıyorum yarın servisi ile görüşeceğim bakalım sonuç alabilecekmiyiz

    O sorunluysa, Neta mini hd340'a bakacağım. Cevabınız için teşekkür ederim. Televizyon zaten media oynatıyor bana uydu tarafı daha çok lazım.
  • psirik kullanıcısına yanıt
    Mini modellerde de ısınma ve takılma çok oluyor bir ara hiremco almıştım 2 gün sonra iade ettim iyi araştırma lazım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aragorn20 kullanıcısına yanıt
    O çok küçük değil zaten. 7 cm x 10 cm boyutu var. Araştırdığım kadarıyla bu sorundan bahseden görmedim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Linx 1070 öneririm, ben yeni aldım ve memnunum. Mini alıcam dersen söylediğin cihazlardan Next Minix Black Plus öneririm, tek sıkıntısı kanal geçiş hızı.
    Bu arada biss konusu forumda hep sorulmuş, cihazı alalı 2 gün oldu çözümünü buldum. "Next 19500 Superior" uydu alıcının softcam dosyası Linx 1070 cihaza birebir uyumlu ve güncel olanı bolca bulunuyor. Alan arkadaşlar bunu okurlarsa araştırma yapmalarına gerek kalmaz.
  • Bu arada görmemişim 24 inc tvde kullanacakmışsın, en ucuzu hangisi ise onu öneriririm. 24 inc ekranda 30 tl uydu alıcılar bile mükemmel gösterir.
  • sıparıs verdıgım neta 340 dun elıme gectı kanallar vs yuklu ıdı gecıslerde dedıgınız gıbı donma var tkgs ozellıgını goremedım kendım sıralama yaptım kolay menusu var tabı guncelleme veya kendılıgınden guncelleme yapar ıse uydudan sıralamam deyısır mı ozellıklerı nası kullandıkca urunu paylasırım..
  • 2 model önereceğim

    1-) Neta 340 hd ( hediyeli)

    http://www.hepsidijital.com/Neta-Mini-HD340-Full-HD-Uydu-Alicisi_321540.html#0

    2-) Hiremco wolker

    http://www.hepsidijital.com/HIREMCO-WORKER-HD-MINI_320426.html#0

    Her ikiside sun plus işlemcili desteği mini hd cihazlarda en iyi olan cihazlardır.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.