yaniii arayıp soracaksın kimsin sen diye... oparatörden öğrenme lüksün yok =S
Prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim, kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnediğim görülmemiştir, içe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam, kinci değilim ama unutmam, şefkat gösteririm ama şımartmam, şüpheciyim ama kuruntu yapmam, kendimle çelişebilirim ama kafama takmam, dalga geçerim ama kırmam, ciddiye alırım ama kapılmam, huzur veririm ama söz vermem, sahip olurum ama ait olmam, Saygı duyarım ama ...
arkadaşlar beni biri arıyor ama kim aradığını öğrenmek istiyorum. hattım aveai, bu turkcell numarasının kim olduğunu nasıl öğrenirim.
şimdi arkaaşım sen ilk önce bi tane turkcell hatlı bi arkadaşından rica etcen onun telefonundan kim boşluk seni arayan numarayı yazcan 2222 göndercen eğer bu numara rehbere kayıtlı ise sms le numara kimin adına kayıtlıysa öğrenirsin ama numara rehbere kaqyıtlı değilse bu şekilde öğrenemezsin o zaman arayacan sorcan sen kimsin diye
NUMARA SORGULAMA SİSTEMİYLE SORGULAYACAĞIN NUMARA KULLANMADIĞIN OPERATÖRLERİN ABONESİYSE SESLİ YANIT SİSTEMİNİ KULLANMAKTAN BAŞKA ÇARE YOKTUR BU NUMARALAR TÜM TELEFONLARDAN ARANABİLİRLER