KArtım x800gto2 ve su an 6.9 yuklu driver olarak...1. sorunum su NFS:CARBON da motion blur ozelligini acamıyorum hep off da hic on olmuyor....baska bir sorunumsa bende Microsoftr Sidewinder var simdi gazı ayarlıyorum controlsden ama freni gormuyor oyun MOSt wantedda vardi boyle bi olay duzeltilemez mi o yardım lutfen
yok mu bi bilen...
kartında tum x800 serılerınde oldugu gıbı sm3 ozellıgı yok o yuzden acamazsın
gaz-frende yanlış hatırlamıosam ax +/ ax - olayı vardı (kırana kadar bende de vardı) Gazı tanıyosa fren i de tanıması lazım ilginç.. ss gönderirsen yardımcı olmaya çalışırım
quote:
Orjinalden alıntı: mertalp
gaz-frende yanlış hatırlamıosam ax +/ ax - olayı vardı (kırana kadar bende de vardı) Gazı tanıyosa fren i de tanıması lazım ilginç.. ss gönderirsen yardımcı olmaya çalışırım
aslinda sslik bi olay yok simdi ben acc. butonunu gaz olarak tanıtıyorum sonra reverse bolumune iki kere tıklayıp frene basıyorum yok olmuyoo hatta kırarcasina basıyorum yine gormuyo aynı sorun most wanteedda vardı simdi carbonda da var...
başka oyunlarda çalışıyor mu fren? ben de logitech in direksiyonu var hiçbi oyunda sorun yaşamadım. istersen sürücülerini silip tekrar yükle. oyunu kurduktan sonra belki bi özelliği devredışı falan kalmıştır. emin değilim ama yine de bir dene.
bende tanıtamadım fren pedalını sorun nerdedir acaba gtr2 de sorunsuz ama carbonda çalışmıyor gaz ok ama fren