Şimdi Ara

Sony, akıllı telefon pazarından çıkıyor mu ? Detaylar ve merak edilenler bu videoda! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
1
Favori
2.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sony Eurasia sony kullanıcılarını üzüyor, fanlarını küstürüyor. TÜRKİYE'DE HER ŞEYDEN ÖNCE BUNU HALLEDİN DEĞERLİ SONY YETKİLİLERİ
    Dualshock 4 tuşu bozuldu 2 aydır garantide ses seda yok. Z2 gönderen arkadaşlarım gırtlak gırtlağa kavga ettiler. 1 tane insan tanımıyorum Eurasia dan memnun kalan. O eskidenmiş, bir zamanlar Sony servisleri parmakla gösterilirddi, memnuniyette tavan firmaydı. Çok yazık. Sırf işini layıkıyla yapmayan Eurasia yüzünden Türkiye'deki olağanüstü Sony sevgisi bitiyor. Çok üzülüyorum.

    Alacağım ürünün Sony markalısı varsa koşulsuz buna yönelirdim ama artık garanti servislerini araştırıyorum. Sonuçta hizmet de satın alıyoruz.

    Eurasia ya defalarca mail attım sırf amatör tavırlarından dolayı Sony nin gördüğü zararı ifade edebilmek için. Zahmet edip bir cevap bile yazmadılar. Ürünüm 2 aydır serviste artık olsa da olur olmasa da. Aşık olduğum markadan soğutan zihniyete yazıklar olsun.

    Bundan sonra alsam dahi paralel ithalata yöneleceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kratostol -- 8 Mart 2015; 12:04:42 >




  • z3'un rakibini goremiyorum dedikten sonra videoyu izlemeyi biraktim.

  • Sony şu çirkin görünen manyetik şarj girişinden de kurtulursa süper olucak.
  • Abi bu nasıl çerçeve ya...

  • crazy585858 kullanıcısına yanıt
    Biliyorum bunu 2015 in 2. yarısında hazır olacak finnet ile. Ben Sony'nin yerinde olsam o zamana kadar beklerdim. Artık radikal bir şeyler yapması lazım onu ifade etmek istedim. Standart kasa ve SD 810 ile ben almam alana da mani olmam. Böyle bir durumda çekirdek müşterisinin üzerine çıkamaz satışlarda. Bu da zarar etmeye devam etmesi riskini doğurabilir maliyetleri düşürmezse. Çünkü satışların patlamayacağı ortada böyle bir durumda..
  • Xperia Z4'ü bekliyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fati14

    Biz balıkmıyız suyun altındamı kullanacazki bu kadar vurgu yapılıyor bu su geçirmezlik konusuna? Sony'i marka olarak çok severim ama gidişatı hiç iyi değil.



    Sony'inin bana göre yapması gerekenler.



    1. Tasarım, ekranı etrafındaki çerçevenin kalınlığı rakiplerinden çok kötü durumda.



    2. Fiyatları çok yüksek



    3. Yazılım desteği

    Xperia Z3, LG G3'ten daha ince bir telefondur.Görünüşü kalın görünüyor fakat rakamlara baktığımızda daha ince olduğunu görüyoruz.Araştırmadan yorum yapmamanızı tavsiye ederim.
  • Bence gec bile kaldilar, z3c de birsuru problem var. Arka ce on cam catlamalari, kamera pembeligi vs. Yapamiyorsunuz iste ugradmayin

  • quote:

    Orijinalden alıntı: NEWEST

    Biliyorum bunu 2015 in 2. yarısında hazır olacak finnet ile. Ben Sony'nin yerinde olsam o zamana kadar beklerdim. Artık radikal bir şeyler yapması lazım onu ifade etmek istedim. Standart kasa ve SD 810 ile ben almam alana da mani olmam. Böyle bir durumda çekirdek müşterisinin üzerine çıkamaz satışlarda. Bu da zarar etmeye devam etmesi riskini doğurabilir maliyetleri düşürmezse. Çünkü satışların patlamayacağı ortada böyle bir durumda..

    sony den beklenti coğunlukla " gerekirse şu gecirmezlikden feragat etsinler ama çerveveleri sıfıra yakına getirsinler " bu yönde.. bendede öyle.. şu an g2 im var ve cervevesi ince oldugu için cok hoş duruyor g3 de keza öyle yani bu cerveveye alışan birinin daha sony e bakmasi imkansiz gibi birşey o yuzden o güzel tasarima ince cercevede eklense tadindan yenmez.. tabi çift tonlu led flaş parmak izi okuyucusu falanda olmalı..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İnceikten kastım çerçeve kenarı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • izledim,dinledim gsmarena'dada gozlemledim...........olmuyor,nedense basmiyorum,cok ince gibi tanitiyor ama 7.3 mm ile 10.5 mm aralarinda.
    hic bir sekilde aday marka olarak bakmiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arel.gr -- 8 Mart 2015; 23:08:03 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Göztepeli

    Sony şu çirkin görünen manyetik şarj girişinden de kurtulursa süper olucak.

    Onun ne işe yaradığını bilsen iyi olur gerçekten tasarımı etkilemesede yaptığı iş ağır basar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: apokhan

    Bence gec bile kaldilar, z3c de birsuru problem var. Arka ce on cam catlamalari, kamera pembeligi vs. Yapamiyorsunuz iste ugradmayin

    Telefonu bizzat kullaniyormusunuz yoksa internetten şikayetlermi bunlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu çirkin ve açıkta kalan giriş başka ne işlere yarıyormuş anlat bakalım kullandıysan tabii.
  • Sony malzeme kalitesi olarak bence kendi alanında rakipsiz.eleştirilere bakıyorum da g3 le z3 ü kıyaslayanlar var. :) g3 le ilgili sıkıntıları bilmeyen varsa 2k ekran ısınıyor,oyunlarda uzun sürede kasma ve takılmaya neden oluyor.z3 ve z serisi ısınsa bile suya dayanıklı olduğu için suya tut soğusun.bunu başka hiçbir telefonda yapamazsın.sony telefonu elinize aldığınızda sağlam ve dayanıklılık hissi ve yıllarıns ony kalitesini görüyorsunuz.bende z3 ayarında piyasada bir telefon göremiyorum.(suya dayanklık,20.7 mp kameralı,alüminyum çerçeveli ve önü arkası cam olan telefon)

  • İphone 6 plus 64 gb kullanıcısı ve bir sony fanı olarak z4 ü ciddi anlamda bekliyorum ancak z3 kamera konusunda çok zayif herşeyin megapixell olmadiğini bir kere daha anladım ön kamera gece dişarda insan kendini göremiyo ciddi anlamda geliştirilmeli arka kamerada ise foto çekerken bi kırmızı mı desem pembe mi desem bi ton ağır basiyor resimlerde ve detayları çok zayıf fotonun.Daha azalmiş çerçeve ,sanal tuşlarin kaldirilmasi yada her oyunda kapatabilme özelliği,parmak izi sensörü ,snapdragon 810 ,quad hd ekran ,aynı yada daha fazla pil ömrü,sony e yakışır çok daha iyi ön ve arka kamera,4gb ddr4 ram ve bu özelliklerle gelirse piyasayo kavurur çünkü tanıtıldıgında bütün rakipleri telefonlarini tanitmiş olcak ve cok kısa zamanda iphone 6s cıkıcak piyasaya tutunabilmesi ve kasıp kavurması için bu özelliklerle gelmeli e birde yazılım olrak arti birşeyler sunmalı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • starmemoli S kullanıcısına yanıt
    20.7 mp kamera iyi güzel ama çöp?
    testlerde gördük g3 z3 farkını. z3 1. oldu ama sondan...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bullx -- 9 Mart 2015; 11:56:43 >
  • prank31 P kullanıcısına yanıt
    benim anlamadığım şu samsungta bu adamların sensörünü kullanıyor ama kendi telefonlarıyla samsung telefonlar arasında fotoğraf kalitesinde uçurum var.
  • Apple'dan gerisi yalan.Tek telefonla adamlar deli kar elde ediyorlar çünkü zibilyon tane model çıkarmıyorlar.Müdür haklı Z2 çıktığı zaman rakipsizdi.Z3 çıkardılar Z2 yine rakipsizdi çünkü çok erken çıkardılar Z3'ü.G3 , S5 , M8 bence Z2'den iyi değillerdi.Sony Z3 ile Z2'den bir adım ileriye gitmeyi başardı ama 6 ayda bir amiral gemi çıkarmasından dolayı kullanıcı kaybetti.

    Şimdi ise ortalık kızıştı S6 muhteşem olmuş M9 , M8'in tüm eksiklerini gidermiş , Sony Z4 ile rakiplerinin öne geçmesi artık zor.
  • En azından galaxy s6 gibi iphone 6 kopyası bir telefon üretmiyor adamlar. Kendi tasarımları var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.