Şimdi Ara

Neden AKP? (2. Bölüm)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.589
Cevap
23
Favori
125.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
634 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Geçenlerde "Neden Akp?" İsimli konuyu açıp binlerce rezillik sundum hadi cevap verin dedim, bir tanesine cevap gelmedi. Neyse zaman buldukça artık uzun uzun değilde kısa kısa bölüm bölüüm paylaşacağım bir zahmet okuyun öyle cevap verin, verebilirseniz.

    Bu arada, o konu kaldırıldı, geri kondu, kaldırıldı, akpli olmadığım için ban yedim, itiraz ettim, 1 gün sonra ban açıldı.

    2. Bölüm

    Şehidin babası: Saraylar yapana kadar uçan tabutları değiştirsin


    Bir babanın, ŞEHİT BABASI'nın haykırışı. Çok övünülen millete her dakika üstün bir ordumuz var denilen (alo Fatihler sayesinde böyle kandırılıyoruz) TSK malesef Amerikanın 10 yıl önce envanterinden çıkarttığı bu F4 ve onun gibi uyduruk zıkkımlarla dolu. 1 haftada 6 pilotumuz şehit oldu. Peki sorarım,

    -Neden bu 58 model dünyada tek bizde kalan herkesinde UÇAN TABUT olarak adlandırdığı makineler kullanıyor hala, paramız mı yok? Peki 1000 odalı saray nasıl yapıldı? 10 MİLYAR dan fazla maliyeti var o taş yığınınınn.

    Ha yapıldı 10 milyarla bitti mi? Bitmedi 1000 odalı sarayın aylık elektrik, su, doğalgaz, ısıtma, soğutma ve temizlik giderlerinin 21 milyon lira!


    -Sayın Erdoğanın 2005 model uçağı olmasına rağmen, Cumhurbaşkanı olur olmaz altına yeni uçak çekti tam 400 MİLYON DOLARLIK! (1 MİLYAR 44MİLYON LİRA) Evet, TSK ya hala 58 model uçaklar verilip ne olursa olsun canım, içinde ben yokum ya denilirken, içinde ben olacağım denilen araçlar her dakika yenileniyor.


    Dünyayı yöneten ABD başkanı Obama'nın bile 98 model uçağı var altında, ama birde ordusuna bakın, anlatmaya gerek yok heralde.



    -Başbakanlık filosuna 222 yeni araç alınmış, son model mercedes
    http://www.bugun.com.tr/gundem/12-kat-artacak-haberi/1522799

    Başka bir şey demeye gerek yok heralde, birileri kendi rahatı için milyon değil MİLYAR liraları saçıyor ama TSK hala 58 den kalma uçakla 1 haftada 6 şehit veriyor, yazık.

    Edit:Birinci bölümdede belirttiğim gibi yazdıklarımı açıklayabilirseniz bende akpye oy vereceğim. Buyrun Saygıı çerçevesi içinde tartışalım.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • Bugun çalışamayan ve üni okumayan birisi gss adı altında bir para ödüyor 1 sene mezuna kalan bir genç aylık 49 lira ve daha fazlasını ödüyor o da temel şeyler için sadece doktor muanesi bunun içinde ilacı yok bak kanser olsa devlet ona da bakmayacak. Fizik tedavi obezite bunlar da çıkarıldı sgk bütçesinden sen bana ne anlatıyorsun hala. Eğitimde ise durumu görüyoruz ne kullanıyorsan çok fena kafa yapıyor
    Arkadaşım ben 95 doğumlu ergen değilim. Akpden öncesini gayet iyi bilirim kime ne anlatıyon sen? Senin dediklerin gerçek olsa medya baskıları alo fatihler olmaz, halkın haber alma özgürlüğü elinden alınmaz, halktan bişey gizlenmezdi. Bilal erdoğanın 18 milyon dolara aldığı son gemi hangi yandaş kanalda çıktı? Eğer eskiden olduğu gibi halkın bu tür şeylerden haberi olsaydı akp yine iktidara gelebilirmiydi? Söyle bakalım pkk ile yapılan anlaşmalar, özelleştirmeler, gerçek gündem maddeleri halktan gizlenmeseydi ne olurdu? Yahu sadece olacak o kadar programı devam etseydi ne olurdu onu söyle. Bana bilgisiz diyorsun dönde aynaya bak biraz.

    Evet evet bu tartışmanın nereye varacağı belli. İyi olan herşeyi akp yaptı, kötü olanlar zaten dünyanın problemi, eski Türkiyenin problemleri. Akp Türkiyeyi ileri götürmek istiyor ama lanet olası dış güçler buna izin vermiyor yoksa şimdiye kadar marsta üs kurardı dünya liderimiz hülooğğğ.
    Bana kalırsa AKP lilerin tek sorunu geçmiş ile şimdiyi karşılaştırmak. İlk chp hükümetinden sonra kim bu kadar uzun süreli kaldı iktidarda? Yanlışım varsa düzektin lütfen ancak ben bilmiyorum bu kadar uzun süreli kalan bir hükümet. Sıkıntı burada. Bu hükümetin zamanın teknolojisi ile 2 yılda yapıp bitimesi gerekenleri sadece oy toplamak için 12 büyük yıla yayması. Tamam oy almak için bir stratejin olur ancak bu nedir be kardeşim. Ülke perişan halde. Medya desen b*k götürüyor. Ekonomide ülke daha kendi içinde anlaşamıyor. Hükümete güven tammı dersen tartışmalı. Şuan oy veren adam bile çalmıştır diyorsa eğer güven sıkıntısı var demektir. Para birimimiz yerlerde ve vergiler sadece zevk için yapılmış şeylerin parasının ödenmesi için karşılanıyor.

    Arkadaşlar tamam bir hükümet mükemmel olamaz ve mükemmel değil diye bir hükümeti suçlamak mantıklı değildir. Ama 4*4 e 8 diyen elemana ne kadar güvenilir? 90 yıl öncesinde daha Türkiye Cumhuriyeti'nin temelleri yeni atılmışken yapılan bir çok inkılap şimdi bize anlamsız ve gereksiz geliyor. O zaman bu mantık bununla doğru orantılı olur : "ilk tarım işleri hayvanlarla yapılmış. Buda mantıksız o zaman motor gücü neden var?" bu mantık bir mantık bile değildir aslında. Tarihsel olayları ben tarihine göre düşünmezsem orada doğruluğundan emin olduğum bir olgu bulamam.

    Bir başka konuya gelirsek evet idamlar. İdamlar oldu olmadı diyemem ama olmasının bir nedeni vardı. Aynı Osmanlıdaki gibi, halkı kışkırtan ve elindeki toplum güvenini doğruya kullanmayan adamlar gibi veya haçlı seferlerinde halkı kullanan ve halk sayesinde zengin olan papazlar gibi. Bu tür vakalar tarihin her köşesinde vardır. Benim burada baktığım olay eğer yıllar önce yorgunluktan ölen ve küllerini toplamaya çakışa yeni bir devlet dünya büyüklerine kafa tutabiliyor ve 5 büyük savaş gerçekleştiriyorsa ardından toprak hakkımız verilmedi diye savaşamaya hazır oluyorsa ancak zamanın geçmesine rağmen ve devletin olgunlaşmasına rağmen bu devlet içinde bir başka birileri varsa ve bu devlet bir maşa gibi kullanılıyorsa ben buna karşı çıkarım. Mühendislerimiz sadece uçakların kodlarını çözdüler diye gizemli bir şekilde "intihar ediyorsa" bu işte bir sıkıntı vardır. Bir çark işlemiyor demektir. Değiştirilmesi gerek demektir. En azından benim sözlüğümde
    @anticor

    bir anımı paylaşim sizle. 2007 yılında aldığım 207 pejom vardı ve ev almak için 2011 yılında satmışdım. Kredi borcunun bitmesine 1,5 sene kala baldız (hala almanyadadır) mıstık gel satalım arabayı ortak bir ev alalım demişti. Ev daha önemli araba gene alırız sana destek olurum diyerek beni ikna ettiki şimdi bile teşekkür ediyorum kendisine.
    Arabayı o kadar hevesle almışdım ki Gt jantı, almanyadan krom angel farlar,17 inç lastikler, yaylar, led stoplar, anten, spoiler vs vs herşeyi yeni almışdım ve bunları 2011 yılının ocak ayına kadar parça parça alarak biriktirmişdim evin bir odasında, nasip olmamışdı öncesinden taktırmak. Ocak ayında taktırdım ve mart ayında aracı ev için satmışdım. Gel zaman git zaman aradan 6 ay geçmedi ve iLk göz ağrım olarak aldığım 207 pug'umu kanımada girerek sattığıma üzülmüş ve ''mıstık ben sana 3.500 euro yollayayım sen aynı arabanı tekrar al olurmu demişdi''. Dedim baldız yanlış anlama beni ama o paraya burada doğan bile alamıyorsun. Dedi nasıl olur ya işte burada 2500 3500 tl'ya alınıyor vs vs demesine rağmen bizdeki Ötv'yi (özel takma vergisi) anlattım ki ağzı açık kaldı. Demem o ki güzel kardeşim, insanız ama insan muamelesi görmüyoruz. Bu hükümet fakir toplum yaratarak gözümüzün açılmasını istemiyor, affına sığınarak söylğyorum, bu hükümet koyun toplum istiyor kardeşim, akıllı olmayacak, az ile sebaat edecek, dua edecek şükür edecek.
    ------------- KRAL ÇIPLAK ----------------------------

    ELBET BU ZULÜM BİR GÜN BİTECEK Kİ YAKINDIR.....








  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Mustafa

    Saraylar mı? ona göre Beyaz Saray da var ona Amerikalılar bir şey dedimi? Ayrıca hatırlatırım Atatürk Dolmabahçe Sarayında yaşıyordu yani Saraylar Devlet Büyükleri için gerekli bir şey

    Lütfen sen çok zorunlu olmadıkça yazma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WapTRyphoon kullanıcısına yanıt
    Umarım adamın başına bir iş gelmemiştir.

    14 yaşındaki liseli çocuk bile cumhurbaşkanına hakaretten, polisler tarafından derste göz altına alınıyor, 2 gün cezaevinde kalıyor, çıkıyor ve şuan yargılanıyor tekrar cezaevine girecek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nicolai Tesla

    Umarım adamın başına bir iş gelmemiştir.

    14 yaşındaki liseli çocuk bile cumhurbaşkanına hakaretten, polisler tarafından derste göz altına alınıyor, 2 gün cezaevinde kalıyor, çıkıyor ve şuan yargılanıyor tekrar cezaevine girecek.

    http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/130381/Erdogan_a_kina_gonderen_sehit_babasina__hapis_cezasi.html

    bunların hepsinin hesabını Türk Milleti tek tek soracaktır, başhırsız asılmadan bu vatana kurtuluş yolu yoktur.




  • Bu konuya günlerinde bende biraz bakmıştım. Baktım "Neden AKP" konusuna kendim mantıklı bir cevap bulamadım AKP liler ne diyecek diye merak edip baktım gördüğüm cevaplar beni hiç yanılmadı. Şu tatda cevaplar vardı "İnadına AKP.","Alternatifler arasında en iyisi.","seni ikna ekmek zorunda değilim","Ben AKP ye basıyorum sende istediğine bas" tarzı yorumlar vardı dondum kaldım açıkcası insanlar nasıl bu kadar sorgulamaktan, eleştirmek uzak olabilir ki? Sen ne güzel demişsin sorularıma cevap verin bende basıyım AKP'ye oyumu diye. Cidden mantıklı bir açıklama getirsinler "Neden AKP?" sorusuna bende sandıkta oyumu AKP'ye atmaya hazırım.
  • -Mustafa kullanıcısına yanıt
    Atatürk mü yaptırdı Dolmabahçe'yi ne alakası var? O bina kendi şahsi zevki için yapıldı.Başbakanlık binasıydı ki hala öyle gözüküyor.Kendisinin ünvanı değişince binayıda taşıdı kendisiyle birlikte.Tapusu onda olmayabilir ama onda olmayacağının garantisini kimse veremiyor maalesef ülkeyi senin gibiler o hale getirdi çünkü.
  • Akpli degilsen chpli yada mhpli oldugunu kabul ederek soruyorum
    bu adama dikdator diye diye kelime hazneniz daraldi
    Simdi 80 sene oncesine donelim sapkasi olmayan insanlara verilen cezalar asilan imamlar okutulmayan kuranlar dualar vs vs bunun gibi bircok keyfi cezalar yasaklar simdi soruyorum siz sizin atanizmi daha dikdator bizim ustamizmi
    birde paralelci isen sana soyle bir sey sorayim
    yuzbinlerce insan kendilerinden himmet adi altinda para alindigini iddia edip duruyor. Cemaat bunlari aldigini kabul etmiyorsa bunca okul dershane gazete studyo yayin vs vs nasil acildi? Yok cemaat bunlari aldigini kabul ediyorsa karsiliginda odenen vergi makbuzu varmi? Var ise niye gormuyoruz yok ise vergi kacirmakta bir hirsizlik degilmidir.

    Ustteki sordugnla ilgili cok sey bilmiyorum ama seninde unutmaman gereken sey yerli ucak uretme asamasindayiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inadına Ak parti

  • Gercekten hizmet veren bir parti oldugu icin

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gumtopu

    http://www.google.com.tr/url?sa=t&source=web&cd=1&ved=0CBoQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.hvkk.tsk.tr%2Ftr%2FEnvanterdekiUcaklar.aspx%3FID%3D7&ei=4ob8VLKcF4zhaqTZgvgD&usg=AFQjCNHZyIMWTSDzxyzApIjWEHePLkRK_Q

    Bir goz at istersen

    Merhaba,

    İlk mesajınnız konuyla alakasız.

    İkinci mesajınızdada link vermişsiniz incele diye ama o linki siz inceleyin bence, bakın,

    C-130 Hercules: 54 model
    F-5: 59 model
    UH-1H : 56 model
    T-38 Talon : 59 model
    F-4 Phantom II : 58 model
    Cessna Citation II : 77 model
    F-16 Fighting Falcon: 74 model

    daha yazmaya gerek yok heralde.

    Erdoğanın 2005lik sıfır uçağıysa yenilendi 2015 model.

    Sadece şuan uçaktan bahsettim yukrıda yazdıklarımı tekrar okuyun lütfen ve konuyla alakalı mesaj yazarsanız sevinirim.




  • hayır anlamadığım şey atatürkün dolma bahçe sarayına itiraz etmiyorsunuzda bu sarayamı itiraz ediyorsunuz ikisi aynı şey değil diyecekler ikiside bal gibi aynı şey vergi vergi diyorsunuz dolma bahçede vergilerden yapıldı eyer tayyip gösterişi seviyorsa sizin paranız ile yapmışsa atatürk'de aynısını yapmıştır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsaken54 -- 8 Mart 2015; 19:48:07 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: forsaken54

    hayır anlamadığım şey atatürkün dolma bahçe sarayına itiraz etmiyorsunuzda bu sarayamı itiraz ediyorsunuz ikisi aynı şey değil diyecekler ikiside bal gibi aynı şey vergi vergi diyorsunuz dolma bahçede vergilerden yapıldı

    Sen soruya cevap ver

    Babasın oğlun pilot olmak istiyor yetiştiriyorsun büyütüyorsun pilot oluyor pilot olmakta kolay iş değildir ha en zor iştir. Neye çocuğun iyice büyüyor rütbesi artıyor ve artık o öğrenci yetiştiriyor. Birgün yine eğitim verirken senin çocuğun öğrencisine uçak arızadan dolayı kza yapıyor ve oğlun şehit oluyor. Ve o çocuğunun eğitim verdiği uçak 58 model herkesin "uçan tabut" dediği bir zıkkım. Ülkeyi yönetenler 2005 sıfır model uçağı varken beğenmeyip kendine 2015 uçak çekiyor, kaç trilyonluk kendine saray yaptırıyor ama o uççakları yenilemiyor ve yenilemiş olsaydı senin oğlun ölmeyecekti.

    Ne diyorsun buna?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nicolai Tesla

    quote:

    Orijinalden alıntı: bloodTime

    ulan zamanında ısveç gibi bir ülke olsaydıkta akp gelmıs olsaydı ülke gerileseydı tmm dıyecketıkte şöyle 80 sene gerıye gidin olmadık rezıllık yapılmadık krız çıkmadık enflasyon sokaga cıkmayan fakır kalmamış hala konuşyosunuz ...

    Bide cevap verın dıyosunuz cevap versek tatmın olacan mı 2x2=4 desem tartışacaksınız :D





    "ulan" dan sonrasını okumadım niyetiniz belli, o soruyada cevap veremeyecek oluşunuz yine o sözcükten belli.

    Blok.

    her gün mıllete haın koyun yobaz gerıcı dıyen sız mı bunu yazıyosunuz ya ? yok küfür desen siyasetınız olmuş, hakaret silahınız adeta yemeğiniz 3 öğün dillerde....sımdı bu hava da ne ?git kendı arkadaşlarına ahlak dersı ver şaka gıbı :)

    zaten böyle bir konu açan adam bana cevap verecek kapasıtede olamaz cunku mesele hak hukuk degıl egoistliktir..''Ben yumruk atarım sen dokunamazsın '' zihniyetını 100 senedir yaşıyor bu mıllet.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodTime -- 8 Mart 2015; 20:11:41 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bloodTime

    quote:

    Orijinalden alıntı: Nicolai Tesla

    quote:

    Orijinalden alıntı: bloodTime

    ulan zamanında ısveç gibi bir ülke olsaydıkta akp gelmıs olsaydı ülke gerileseydı tmm dıyecketıkte şöyle 80 sene gerıye gidin olmadık rezıllık yapılmadık krız çıkmadık enflasyon sokaga cıkmayan fakır kalmamış hala konuşyosunuz ...

    Bide cevap verın dıyosunuz cevap versek tatmın olacan mı 2x2=4 desem tartışacaksınız :D





    "ulan" dan sonrasını okumadım niyetiniz belli, o soruyada cevap veremeyecek oluşunuz yine o sözcükten belli.

    Blok.

    her gün mıllete haın koyun yobaz gerıcı dıyen sız mı bunu yazıyosunuz ya ? yok küfür desen siyasetınız olmuş, hakaret silahınız adeta yemeğiniz 3 öğün dillerde....sımdı bu hava da ne ?git kendı arkadaşlarına ahlak dersı ver şaka gıbı :)

    zaten böyle bir konu açan adam bana cevap verecek kapasıtede olamaz cunku mesele hak hukuk degıl egoistliktir..''Ben yumruk atarım sen dokunamazsın '' zihniyetını 100 senedir yaşıyor bu mıllet.

    Adamın sorduklarına cevap veremiyorsun. Ne arıyorsun o zaman bu konuda? Hüloğğğ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gumtopu

    Akpli degilsen chpli yada mhpli oldugunu kabul ederek soruyorum
    bu adama dikdator diye diye kelime hazneniz daraldi
    Simdi 80 sene oncesine donelim sapkasi olmayan insanlara verilen cezalar asilan imamlar okutulmayan kuranlar dualar vs vs bunun gibi bircok keyfi cezalar yasaklar simdi soruyorum siz sizin atanizmi daha dikdator bizim ustamizmi
    birde paralelci isen sana soyle bir sey sorayim
    yuzbinlerce insan kendilerinden himmet adi altinda para alindigini iddia edip duruyor. Cemaat bunlari aldigini kabul etmiyorsa bunca okul dershane gazete studyo yayin vs vs nasil acildi? Yok cemaat bunlari aldigini kabul ediyorsa karsiliginda odenen vergi makbuzu varmi? Var ise niye gormuyoruz yok ise vergi kacirmakta bir hirsizlik degilmidir.

    Ustteki sordugnla ilgili cok sey bilmiyorum ama seninde unutmaman gereken sey yerli ucak uretme asamasindayiz

    *Niye tek taraflı bakıyorsun şapka için imamlar asıldıysa onlar niye canını tehlikeye atıp şapka giymemiş ? Burada iki tarafta suçludur bilgilerime göre...Bir tarafta yeni kurulan bir devlet var ve bazı şeyler Osmanlıya yani geleneklere aykırı eğer taviz verilirse bu sefer başka şeyler yüzünden de isyanlar olacak ve iç kargaşa olacaktı.
    *Atatürk zamanında Türkçe'ye çevrildi Kur'an , nasıl okutulmuyormuş ?
    *Cemaat milletten devlet gibi haraç kesmedi , bir sürü cemaatçi bağış yaptı cemaate bu paralar bağışlarla ve dershanelerle , cemaatçi şirketlerle vs. ile sağlanıyor bilmiyormuş gibi yapmayın. Dersane diye yazman komik olmuş dershane zaten ticaret yuvasıdır.
    *Makbuz falan anlamam eğer vergi kaçırdılarsa ve cezası varsa , cezalarını çeksinler ama onlarda tahminen 4 bakanın cezasını , 700 binlik saati ve bakara makarayı soracaklardır diye tahmin ediyorum




  • uzun adam çok tatlı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B15AE3FD1 -- 8 Mart 2015; 20:29:16 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ZeroKinTR

    Gercekten hizmet veren bir parti oldugu icin

    Hizmet mi ? Sanki Emine'nin bilezikleri ile yol yapıyorlar. Hizmet yol , havalanı değildir hizmet şudur mesela gidersin Çorum'a , Yozgat'a , Iğdır'a oralara fabrika kurarsın iş imkanı sağlarsın İstanbul'a olan göçü önleyip bu tarz göç veren şehirlere teşvikler ve imkanlar sağlarsın iişte budur hizmet
  • Aynı saldırılar rahmetli özal a da olmuştu dileyen çadırda yaşasın isterse esekle gitsin demokrasinin kuralları ile yaşayacaksınız başka yolu yok
    ak parti ak parti ak parti uzun adam başkan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: forsaken54

    hayır anlamadığım şey atatürkün dolma bahçe sarayına itiraz etmiyorsunuzda bu sarayamı itiraz ediyorsunuz ikisi aynı şey değil diyecekler ikiside bal gibi aynı şey vergi vergi diyorsunuz dolma bahçede vergilerden yapıldı eyer tayyip gösterişi seviyorsa sizin paranız ile yapmışsa atatürk'de aynısını yapmıştır

    Dolmabahçe sarayı Osmanlı zamanında yapıldı ? Osmanlının çöküşü de zaten gericilik ve bu lüks anlayışıdır
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.