Şimdi Ara

Street Fighter V, 2016'nın Başında Çıkacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•    Capcom Unity adlı firmanın resmi blogunda yer alan bilgilere göre Street Figter V, 2016 yılının bahar mevsiminde piyasaya çıkacak. Blog'ta "Street Fighter V'in  gelecek ilkbahar'da Playstation 4 ve PC'de piyasaya çıkmasıyla herkesi heyecanla dolacak" cümlesine yer verildi.

Bu arada oyunun önsiparişini verenlerin online betaya katılabilecekleri de belirtiliyor. Betanı tarihi ile ilgili henüz herhangi bir ayrıntı paylaşılmadı.

• 2015'i PS4 kazanıyor. Bu oyun xbox'a çıkmazsa 2016'da da PS4 yine ezer geçer. SF efsanesi konsol platformu için çok önemli. xbox için büyük kayıp...
  • Daha bahar olmadı next spring derken daha bu bahar aylarını kast ediyorlar. Click beat'e mi başladınız hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Daha bahar olmadı next spring derken daha bu bahar aylarını kast ediyorlar. Click beat'e mi başladınız hayırlı olsun.

Sen bu baharda sf5in cikacagini mi saniyorsun ? Kafan guzelmis gule gule kullan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PC'ye çıkartıp Xbox'a çıkmaması Capcom için yazık olmuş. Artık millet korsan indirir.

Herhalde Sony parayı bastı bastıı

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Grafikler oldgen gibi duruyor ama çıkışına kadar nasıl olur bilemem

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

PC'ye çıkartıp Xbox'a çıkmaması Capcom için yazık olmuş. Artık millet korsan indirir.<br><br>Herhalde Sony parayı bastı bastıı

bu oyunu korsan oynamak demo oynamak gibi olur hikaye modu olmazki online oynamak zaten oyunun kendisi o da korsan olmuo sony bunu bildiğinden pc yede çıkaralalım dien capcom a olur demiştir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lostrock

quote:

PC'ye çıkartıp Xbox'a çıkmaması Capcom için yazık olmuş. Artık millet korsan indirir.<br><br>Herhalde Sony parayı bastı bastıı

bu oyunu korsan oynamak demo oynamak gibi olur hikaye modu olmazki online oynamak zaten oyunun kendisi o da korsan olmuo sony bunu bildiğinden pc yede çıkaralalım dien capcom a olur demiştir

Tekken, Mortal Kombat, Killer Instınct, DOA gibi oyunlar varken Capcom neyine güvenerek SF5'ini Xbox'a çıkarmamış. Herhalde meydanı boş sandılar yazık. Kimse Ryu'nun Chun Li'nin gül yüzüne para yatıracak değil zaten. Grafikler desen eski nesilden hallice.

• Street Fighter gibi bir oyunu Dead ör alive yada killer instinct gibi oyunlarla nasıl kıyaslıyorsunuz ya Hem oyun olarak hemde kitle olarak saydigin oyunları beşe katlar Mortal Kombat Hariç tabi

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Chosen_One kullanıcısına yanıt
    Amacım kıyaslama yapmak değil. Sadece meydanın boş olmadığını belirtmek istemiştim dövüş oyunu konusunda. Yoksa banane isteyen onu oynasın isteyen bunu. Renkler ve zevkler de tartışılmaz. Kimisi hadouken yapar kimisi fatality yapar. Mesela ben de Tekkenciyim.

Ama Capcom madem Xbox One'a çıkarmayıp PS4 exclusive yapacaktı neden o zaman PC'ye de çıktı. Kim gidip bu oyun için PS4 alacak. Gider PC'de oynar problem?
  • quote:

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: lostrock<br> <br> <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: esmerbuyucu<br> <br> PC'ye çıkartıp Xbox'a çıkmaması Capcom için yazık olmuş. Artık millet korsan indirir.<br><br>Herhalde Sony parayı bastı bastıı</blockquote><br> <br> bu oyunu korsan oynamak demo oynamak gibi olur hikaye modu olmazki online oynamak zaten oyunun kendisi o da korsan olmuo sony bunu bildiğinden pc yede çıkaralalım dien capcom a olur demiştir<br> </blockquote><br> Tekken, Mortal Kombat, Killer Instınct, DOA gibi oyunlar varken Capcom neyine güvenerek SF5'ini Xbox'a çıkarmamış. Herhalde meydanı boş sandılar yazık. Kimse Ryu'nun Chun Li'nin gül yüzüne para yatıracak değil zaten. Grafikler desen eski nesilden hallice.

bu oyunların hepside güzel ama bir CAPCOM oyunu değil , capcom un hep finansal sorunlar yaşamasının sebebi çok kaliteli yani çok pahalı çalışanları olması bu ekipleri kaybetmek istemiyo örnek vermek gerekirse resident evil serisinde ilk 4 oyunun çalışanlarını kaybedince asla seriyi eski haline döndüremediler

• quote:

Amacım kıyaslama yapmak değil. Sadece meydanın boş olmadığını belirtmek istemiştim dövüş oyunu konusunda. Yoksa banane isteyen onu oynasın isteyen bunu. Renkler ve zevkler de tartışılmaz. Kimisi hadouken yapar kimisi fatality yapar. Mesela ben de Tekkenciyim. <br> <br> Ama Capcom madem Xbox One'a çıkarmayıp PS4 exclusive yapacaktı neden o zaman PC'ye de çıktı. Kim gidip bu oyun için PS4 alacak. Gider PC'de oynar problem?

ps4 ve pc arasında satış ve kar bazında ya da müşderi bazında bir rekabet yok konsol seven konsoldan pc seven pc den vazgeçmiyor şu an için o yüzden iki platform tehdit değil , ayrıca ps4 e oyun çıkardığında kazandığına sony ortak olurken pc de kazandığının çoğu sana kalıyo

• Her serisini büyük keyifle oynadım. Umarım diğerleri gibi dolu-dolu olur. Merakla ne gibi yenilikler getireceğini bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: lostrock

quote:

Amacım kıyaslama yapmak değil. Sadece meydanın boş olmadığını belirtmek istemiştim dövüş oyunu konusunda. Yoksa banane isteyen onu oynasın isteyen bunu. Renkler ve zevkler de tartışılmaz. Kimisi hadouken yapar kimisi fatality yapar. Mesela ben de Tekkenciyim. <br> <br> Ama Capcom madem Xbox One'a çıkarmayıp PS4 exclusive yapacaktı neden o zaman PC'ye de çıktı. Kim gidip bu oyun için PS4 alacak. Gider PC'de oynar problem?

ps4 ve pc arasında satış ve kar bazında ya da müşderi bazında bir rekabet yok konsol seven konsoldan pc seven pc den vazgeçmiyor şu an için o yüzden iki platform tehdit değil , ayrıca ps4 e oyun çıkardığında kazandığına sony ortak olurken pc de kazandığının çoğu sana kalıyo

Konsol sevenleri baz alırsak;

Mesela ben Xbox one severim. Gidip ps4'e sf5 almam. Bu da tehdit unsuru oluşturmaz. Sonuçta hangimiz 2 konsola birden sahipte SF5 seçimini ps4'ten yana kullanır?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bu sene mkx senesi olur gibi, seneye çıksın zaten daha iyi olur
  • Bu çöp oyun için PS4'e geçenlere geçmiş olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.