Şimdi Ara

Bu Saat Orjinal Mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu saat hakkında düşünceleriniz için şimdiden teşekkürler.

Automatic

Officine panerai frenze 1860 diver's professional op6541 stainless steel

Orjinal ise değeri nedir.

TEŞEKKÜRLER..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrBY -- 13 Nisan 2015; 22:43:55 >

• okadar kişi bakmış cevap veren yok öyle olsun :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrBY -- 7 Mart 2015; 20:04:58 >
  • Umarim orjinal ve otomatikdir oyle ise cok tarz bi saat ben cok begendim
    Yardim edemedigim icin uzgunum...
    Bu arada bu forumda cok bilgili kisiler var illaki sana fikirlerini soylerler bende merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabamsi53 -- 7 Mart 2015; 20:52:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kabamsi53

Umarim orjinal ve otomatikdir oyle ise cok tarz bi saat ben cok begendim
    Yardim edemedigim icin uzgunum...
    Bu arada bu forumda cok bilgili kisiler var illaki sana fikirlerini soylerler bende merak ettim

değerli yorumun için teşekkür ediyorum,düşünmen yeterli kardeşim.
  • Orijinal değil, sahte saatlere değer taksimi yapılamaz. Ne tutturursanız değeri o. Ayrıca bu ve diğer saat forumlarında sahte saat paylaşımı yasaktır. Bundan sonraki açacağınız konularınız için bilginize...
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolfire

Orijinal değil, sahte saatlere değer taksimi yapılamaz. Ne tutturursanız değeri o. Ayrıca bu ve diğer saat forumlarında sahte saat paylaşımı yasaktır. Bundan sonraki açacağınız konularınız için bilginize...

sahte olduğunu nasıl anladınız açıklayabilirmisiniz,benimde anlayabilmem açısından teşekkürler.
  • Saatteki genel işçilik 100 TL altına satılan giriş modellerinin de altında, daha da önemlisi böyle bir model üretmiyor Panerai. Yazdığınız model noyu nette aratın anlarsınız dediğimi.

Aslında biz saat severler genel olarak konuya girdiğimiz anda anlarız sahteliği. Çünkü 10.000 TL üzerinde saatleri olan bir markanın gerçeğine sahip olan biri saatinin orijinal olup olmadığını bilir. Ya ödediği paradan bilir, ya da hediye eden kişi ona hissettirir

İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolfire -- 8 Mart 2015; 16:55:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolfire

Saatteki genel işçilik 100 TL altına satılan giriş modellerinin de altında, daha da önemlisi böyle bir model üretmiyor Panerai. Yazdığınız model noyu nette aratın anlarsınız dediğimi.

Aslında biz saat severler genel olarak konuya girdiğimiz anda anlarız sahteliği. Çünkü 10.000 TL üzerinde saatleri olan bir markanın gerçeğine sahip olan biri saatinin orijinal olup olmadığını bilir. Ya ödediği paradan bilir, ya da hediye eden kişi ona hissettirir

İyi forumlar.

Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.