Şimdi Ara

MAXİMUM KART'TAN 2000 LİRALIK HARCAMAYA 2 BİLET HEDİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
6
Favori
10.561
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1 Mart – 30 Nisan 2015 tarihleri arasında Maximum ile toplamda gerçekleştirilecek 2.000 TL harcamaya 2 adet Cinemaximum sinema bileti hediye.

    Katılmak için “SİNEMA” yazıp boşluk bırakarak kredi kartınızın son 6 hanesini 4402’ye SMS göndermeniz yeterli. Kampanya sayfasında sağ üstte yer alan “Katıl” butonundan istenen bilgiler girilerek de katılım sağlanabilmektedir.

    Kampanya Detayları:

    1. Kampanyamız SMS katılımlı olup, müşterilerimizin “SİNEMA” yazıp boşluk bırakarak kredi kartının son 6 hanesini 4402’ye SMS göndermeleri gerekmektedir.
    2. Kampanya kaydının kampanyamız kapsamındaki herhangi bir kredi kartı ile yapılması yeterli olacaktır. Müşterilerimizin kampanya kapsamında dikkate alınacak diğer kredi kartı harcamaları müşteri numarası altında toplanacaktır.
    3. Kampanyamız kapsamında belirlenen harcama toplamı hesaplanırken, müşterilerimizin kredi kartı numaraları altında tanımlı bulunan kampanyaya dahil tüm kredi kartları (Maximiles ve Ek Kartlar dahil) ile 1 Mart – 30 Nisan 2015 tarihleri arasında (söz konusu tarihler dahil) gerçekleştirecekleri alışveriş işlemlerinin toplamı dikkate alınacaktır.
    4. Müşteri numarası altında İş’te Üniversiteli Kredi Kartı ile birlikte en az 1 adet kampanyaya dahil Bankamız kredi kartı bulunan müşterilerimiz için de harcama hedefi 2.000 TL olarak uygulanacaktır.
    5. Yapılacak işlemlerde Maximum Üye İşyeri’nden gerçekleşmiş olma şartı aranmayacaktır. Bir başka deyişle, Bankamız ve diğer banka POS’larından yapılacak yurt içi ve yurt dışı işlemler hesaplamaya dahil edilecektir.
    6. Kampanya döneminde yapılan taksitli alışverişler, toplam tutar üzerinden kampanya dönemi harcama tutarına dahil edilecektir.
    7. Kampanyaya 1 Mart 2015 tarihinden önce gerçekleştirilen taksitli alışverişlerin kampanya döneminde hesap özetine yansıyan taksit tutarları dahil edilmeyecektir.
    8. Müşteri numarası altındaki kampanyaya dahil tek kredi kartı İş’te Üniversiteli Kredi Kartı olan müşterilerimize kampanya döneminde yapacakları toplam 500 TL alışveriş tutarı karşılığında 2 adet sınırlı elektronik sinema bileti (PNR) hediye edilecektir.
    9. Kampanya kapsamındaki alışveriş tutarı toplamına, nakit çekim, faiz ve komisyonlar, MaxiPuan/MaxiMil bozdurarak yapılan alışverişler, yatırım fonu alımları, kumarhane ve bahis sitelerinde yapılan harcamalar, iade, iptal veya itiraz edilen işlemler dahil edilmeyecektir.
    10. Müşteri numarası altında tanımlı bulunan Maximum Aidatsız Kart, İş’te Üniversiteli Aidatsız Kart, Bankamatik Kart’ları, Ön Ödemeli Kartlar, Şirket Kredi Kartları ve Bayi Kartlar ile yapılan alışverişler kampanya kapsamındaki alışveriş tutarı toplamına dahil edilmeyecektir.
    11. Kampanya müşteri bazında olup, her müşterimiz kampanyadan ilgili dönem içerisinde bir kez yararlanabilecek ve azami 2 adet bilet kazanabilecektir.
    12. Kampanya katılımı gerçekleşen müşterilerin hediye PNR numaraları harcama hedefine ulaşmasını izleyen 5. işgününün akşamına kadar yüklenecek ve SMS ile bilgilendirme yapılacaktır.
    13. Yüklenecek elektronik sinema biletlerinin geçerlilik süresi yükleme tarihinden itibaren 60 gün olarak tanımlanacak olup, 60. günün sonunda kullanılmayan biletler müşterilerimizin kredi kartlarından silinecektir.
    14. Müşteri numarası altındaki tüm kartları Maximum Aidatsız Kart ve/veya İş’te Üniversiteli Aidatsız Kredi Kartı olan müşterilerimiz kampanyaya dahil değildir.
    15. Bankamatik Kartlar, Ön Ödemeli Kartlar, Bayi Kartlar, Şirket Kredi Kartları ve Vadematik Kartlar kampanyaya dahil değildir.
    16. Ziraat Maximum kartlar kampanyaya dahil değildir.
    17. Gönderilen her bir SMS için GSM operatörleri tarafından 1 SMS karşılığı ücret tahsil edilmektedir. Kampanyamız süresinin bitiminden sonra atılan katılım mesajları kampanyamıza katılım sağlamaz.
    18. Türkiye İş Bankası, kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

    http://www.maximum.com.tr/TR/kampanyalar/kampanya-ayrintilari/Sayfalar/kampanya-ayrintilari.aspx?CampaignName=Hediye+Cinemaximum+Sinema+Bileti+Kampanyas%C4%B1&IdCampaign=NTIw-ISB







  • muhalif46 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler sırf 2 sinema bileti için 2000 tl lik alışveriş yapıcam kampanya yanıyor :)
  • Aidatsız kartı kampanyaya dahil etmiyorlar ne desem bilmem ki,vereceğin hepi topu iki sinema bileti...
  • iyi kampanya iste... sonucta 2 ay sure vermisler, normal olarak bu tutarda harcama yapan coktur zaten...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • haber veren arkadaşa tşklr
  • Kampanyaya bugün katıldık, ayın 1 inden bugüne yaptığımız ödemeler geçerli mi? Fatura, bireysel emeklilik ödemeleri dahil mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilal_176 -- 6 Mart 2015; 9:47:58 >
  • bilal_176 kullanıcısına yanıt
    Bunu bende merak ediyorum.
    Birde 4402 yerine mesaj atabileceğimiz sabit bir numara var mıdır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: self_control

    Bunu bende merak ediyorum.
    Birde 4402 yerine mesaj atabileceğimiz sabit bir numara var mıdır?

    0532 752 22 02 diye biliyorum.
  • en karlı cıkacak olanlar üniversiteliler :)


    8. Müşteri numarası altındaki kampanyaya dahil tek kredi kartı İş’te Üniversiteli Kredi Kartı olan müşterilerimize kampanya döneminde yapacakları toplam 500 TL alışveriş tutarı karşılığında 2 adet sınırlı elektronik sinema bileti (PNR) hediye edilecektir.
  • 8. Müşteri numarası altındaki kampanyaya dahil tek kredi kartı İş’te Üniversiteli Kredi Kartı olan müşterilerimize kampanya döneminde yapacakları toplam 500 TL alışveriş tutarı karşılığında 2 adet sınırlı elektronik sinema bileti (PNR) hediye edilecektir.

    Can alıcı nokta burası işte
  • normal maximum kartım var "Sahip olduğunuz Bankamız kartlarından biri kampanyaya katılım özelliklerini taşımamaktadır. Lütfen şubenize başvurunuz." diye uyarı alıyorum.

    hem katıl butonundan hem sms ile katılmaya çalıştım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oFfSpR!nG

    normal maximum kartım var "Sahip olduğunuz Bankamız kartlarından biri kampanyaya katılım özelliklerini taşımamaktadır. Lütfen şubenize başvurunuz." diye uyarı alıyorum.

    hem katıl butonundan hem sms ile katılmaya çalıştım.

    Bendede aynı hatayı verdi,maaş müşterisiyim sanırım o yüzden,kredi kartım aidatsız. Sizinki de aynı nedenle olabilir...
  • Alişveriş yapmadan sms atmak gerekmiyordur umarım

    Kampanyayı yeni gördüm 1 Mart'tan beri yaptıgım alışverişleri sayarlar umarım.

    Zaten kampanya tırt. Kırk yılda bi kartı kullandım onda da kampanya kaçarsa üzülürüm.

    2000tlye 2 sinema bileti yani 20tl. bundan çıkan sonuç: Müşteriye Fayda vermeyelim sadece bankanın adı geçsin diye yapılmış bir kampanya.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgilendirme için teşekkürler. 2 ayda 500 tl yi rahat harcıyorum zaten, hiç yoktan 2 bilet gelmiş olacak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.E -- 6 Mart 2015; 23:17:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler sonuçta aylık 1500 - 2000 arası harcama oluyor. en az. iki kart var. bonusta 1950 harcamaya 30 tl veriyordu. 2 sinema bileti 14*2 = 28 tl eder.
  • fcnet kullanıcısına yanıt
    +1907

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bedava bilet bana 3 binden aşağı düşmez :)
  • 5.90 tl ye aldığımız bileti bedavaya veriyor. Ben 10 lira vereyimde bir daha kampanya yapmasınlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 2000 lira verebiliyorsam 10 tl lik bileti ne yapayım? Param vardır vede dilenciye verir gibi 2 bileti zaten istemem..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.