Şimdi Ara

Mac için Microsoft Office 2016'nın ücretsiz önizleme sürümü kullanıma sunuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • Mac için Microsoft Office 2016'nın ücretsiz önizleme sürümü kullanıma sunuldu


     

    Yazılım devi Microsoft, en çok kullanılan çözümlerinden Office 2016'nın Mac uyumlu ücretsiz önizleme sürümü kullanıma sundu.

     

    Tam sürümü 2015'in ikinci çeyreğinde yayınlanacak olan Mac uyumlu Office 2016 paketi, bünyesinde Word, Excel, PowerPoint, OneNote ve Outlook yazılımlarını barındırıyor. Genel olarak birçok arayüz ve tasarım geliştirmesi alan paketin popüler doküman yazılımı Word, yeni düzenleme, görüntüleme ve paylaşma araçlarına kavuşuyor. Yeni tasarım seçeneği üzerinden belirli özelliklere hızlı erişim sunan yazılım, yine yeni "Format Object" paneliyle de fotoğraflar, şekiller ve efektler üzerinde tam kontrol sağlıyor. Office paketinin en önemli yazılımlarından Excel yenilenmiş bir arayüzle karşımıza çıkarken, Windows için hazırlanan Excel 2013'den birçok yeni özellikle beraber geliyor. Favori klavye kısayollarıyla ise çapraz platform çalışma deneyimi arttırılıyor. Popüler sunum aracı PowerPoint ise yeni geçiş seçeneklerini kullanıcılarına sunarken, yılların eskitemediği Outlook ise yeni çevrimiçi arşiv desteği, kategori listesi senkronizasyonu ve takvimler için hava durumu gibi imkanlarla gelişmiş bir e-posta deneyimi ortaya koyuyor.

     

    Microsoft Office 2016'nın ücretsiz olarak sunulan Mac sürümüne buradan ulaşabilirsiniz. Paketin tam sürüm çıkana kadar güncellemeleri almaya devam edeceğini belirtiliyor.

     




  • Anladığım kadarıyla bu preview versiyon yılın 2. yarısında yerini tam sürüme bırakacak ve bundan 1 ay sonra da fonksiyonunu tamamen kaybedecek.
  • Mac için Microsoft Office sürümleri hangileridir bugüne kadar ?

    Apple ürünleri ile arasındaki fark nedir. bunları merak ediyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ugur@

    Mac için Microsoft Office sürümleri hangileridir bugüne kadar ?

    Apple ürünleri ile arasındaki fark nedir. bunları merak ediyorum.


    en son 2011 var mac için. word ve powerpointte bir değişiklik görmedim ama excelde bariz değişiklikler var. ha yaptığı iş aynıdır ama komutlar ve arayüz çok farklı. windowstaki excelin herşeyini bilsen bile mac versiyonunda çok zorlanırsın, alışma süreci gerekli
  • Şu an apple iWork var bend kurulu. Benim Bedava . notebook lie beraber yüklü geldi ve iPad air ile. aynı zamanda iphone da da bedava.

    office iPhone ve iPad üzerinde bedava ama heryerde paralı.

    Pek aktif office kullanmadığım için para harcayıp office almaya üşeniyorum. crack de istemiyorum. o yüzden iWork ta ne varsa idare edeğim ama yine da office mac ile iWork arasında artı ve eksiler nedir öğrenmek istedim. ama çok önemli de değil ))
  • Neden Windows ile aynı görünümü yapmıyorlarsa. Ben iki işletim sistemini de kullanıyorum. Görünüm birliği olsa Windows ile bağlarım giderek kopacak. Office i çok kullandığımdan mecbur windows office i açıyorum. Umarım 2016 office de bu sorun kalkar. Bu sefer tamamen osx office e alıştıracağım kendimi.

  • Ama şu var. Windowsta yayınlanan yeni office preview gibi birşeyse o birşeye benzemiyordu. Yüzüne bakmadım onun. Bakalım bunu indiriyorum. Umarım bu daha çok gerçek office e benziyordur.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.