Şimdi Ara

G1W-C Dünyanın en iyi F/P Araç Kamerası 29 $ Hemde Kapasitörlü (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.294
Cevap
107
Favori
100.440
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Loop'u 3 dakikadan 5 dakikaya alınca video aralarındaki kayıp zaman 5-6 saniyeden 12-13 saniyeye çıktı. Aletten format attım bakalım nasıl olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cesc_

Loop'u 3 dakikadan 5 dakikaya alınca video aralarındaki kayıp zaman 5-6 saniyeden 12-13 saniyeye çıktı. Aletten format attım bakalım nasıl olacak.

Çok ilginç gerçekten ben direkt hafıza kartı diyorum. Sürüm güncellemeside yapabiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

Orijinalden alıntı: Cesc_

Loop'u 3 dakikadan 5 dakikaya alınca video aralarındaki kayıp zaman 5-6 saniyeden 12-13 saniyeye çıktı. Aletten format attım bakalım nasıl olacak.

Çok ilginç gerçekten ben direkt hafıza kartı diyorum. Sürüm güncellemeside yapabiliriz.

Şimdi ben şiparişi vermiş oluyorum değil mi :D bilgisizlik ve acemilik ne kötü... Sonra boşu boşuna sipariş verdik diye beklemiyim haftalarca :D
    G1W-C Dünyanın en iyi F/P Araç Kamerası 29 $ Hemde KapasitörlüG1W-C Dünyanın en iyi F/P Araç Kamerası 29 $ Hemde Kapasitörlü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boraaaaa -- 27 Mayıs 2015; 13:09:51 >

• boraaaaa B kullanıcısına yanıt
    Vermişsiniz hayırlı olsun. Orada yazan Order No ise sizin Sipariş numaranız.
  • Ege.. kullanıcısına yanıt
    Ooo iyi sağolasın hocam...
  • Olgu hocam gearbest ile konuştum kameranın lensinde bir sıkıntı olduğunu kabul ettiler ben hala içeride bir toz olduğunu düşünüyorum neyse bana şunu yazdılar son olarak:

Dear bünyamin,

Thank you for your pictures.
    We are so sorry for the inconvenience.

1)Resend by register mail
    Please kindly confirm your address, you need pay 20usd for the shipping fee.

2)Partial refund via paypal
    We can refund you the item up to 50% via paypal

3)70% product refund to your wallet
    You can use this amount for your next order

Could you please let me know your decision?

We do appreciate your cooperation in advance!

Thanks for your understanding in this matter.
    We look forward to hearing from you.
    Best Regards,
    Betsy

1.Seçenek 20 usd ödersem bana yenisini gönderecekler galiba yanlış mıyım?
    2.Seçenek ücretin %50sini geri vericekler bana
    3.Seçenek diğer siparişimde %70 indirim yapıcaklar galiba

Sizce hangisini seçmem gerekiyor 1. seçenek ile 2. seçenek arasında kaldım kamera büyük ihtimal lens açılırsa düzelme ihtimali var gibi tabi lens açılıp kapandığında sağlıklı bir sonuç alır mıyım bilmiyorum.Kargo ücretini karşılayıp yenisini alsam bu sefer bozuk olan elimde kalıcak siz olsanız ne yapardınız benim yerimde?

• quote:

Orijinalden alıntı: bnym97

Olgu hocam gearbest ile konuştum kameranın lensinde bir sıkıntı olduğunu kabul ettiler ben hala içeride bir toz olduğunu düşünüyorum neyse bana şunu yazdılar son olarak:

Dear bünyamin,

Best Regards,
    Betsy

Sizce hangisini seçmem gerekiyor 1. seçenek ile 2. seçenek arasında kaldım kamera büyük ihtimal lens açılırsa düzelme ihtimali var gibi tabi lens açılıp kapandığında sağlıklı bir sonuç alır mıyım bilmiyorum.Kargo ücretini karşılayıp yenisini alsam bu sefer bozuk olan elimde kalıcak siz olsanız ne yapardınız benim yerimde?

1. seçenek dediğiniz gibi ise ( ingilizcem benimde iyi değil ) süper. 20 $ ile yeni bir kamera gayet iyi bir seçenek.

Ayrıca forumda lens konusunda bilgili bir arkadaş vardı. Mini 0801 kamerası yere düşünce lensin önüne gelen bir objeyi lensi açıp düzeltmişti. O kişiyi forumu kurcalayıp sizinle iletişime geçirmem gerekli.

Kamera aslında lensi çok basit bir mantıkla takılmış biliyorum. Yani lensin altında böyle renkli bir alan var o kısımda büyük ihtimal bir minik plastik parçası bulunmakta onu oradan oynattıkmı çalışmaya devam edecektir.

Siz 1. seçeneğin anladığımız gibi olduğunu teyit alın ve yeni kamerayı isteyin 20 $ ödeyin. Diğer bir seçenek uygun fiyata örnek 20 $ dan o hafif lekeli kamerayı forumda çok kolay isteyene satabiliriz. Hatta ben bile alabilirim Kapasitörlü canavar gibi kamera varsın lekeli olsun eşe dosta komşuya bile satarım 20 $ dan miss.

• bnym97 kullanıcısına yanıt
    Unutmadan esas profesyoneller burada :

https://forum.dashcamtalk.com/threads/complete-review-of-g1w-c-capacitor-based-dash-camera-nt96650-ar0330-1080p-30fps.3543/

Bu forumda ingilizceniz ile resimli olarak bir konu açın mutlaka çözümü gelecektir

Lens nasıl açılır temizlenir ne yapmalıyım gibi. Benim ingilizce vasat

• Cesc_ kullanıcısına yanıt
    Kamera güncelleme linki :

https://forum.dashcamtalk.com/threads/tutorial-updating-your-g1w-cs-firmware.11155/

Genede uyumlu en güncel firmware dosyasını Gearbeste mail atıp öğrenmek gerekli. Dosya yanlış ise cihazı bozar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 27 Mayıs 2015; 20:57:17 >
    Başka bir yöntem :

https://forum.dashcamtalk.com/threads/dust-speck-in-lens-or-sensor.11524/

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blackeagle34

Merhaba,
    Olgu Hocam teşekkürler ben de konuyu takip ederek Gearbest'ten sipariş verdim ulaştı kameram. Elimdeki Class 10 32gb ile denedim ama şimdi HB'den aldığım Samsung Class 6 32 gb'i takıp ayarları tamamlayıp, deneyimlerimi paylaşıcam...

Hani kutu resimleri

@trash

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackeagle34 -- 28 Mayıs 2015; 9:40:32 >
    Diğer forumdan bir bilgi geldi.

G1W-C Dünyanın en iyi F/P Araç Kamerası 29 $ Hemde Kapasitörlü
  • quote:

Olgu hocam gearbest ile konuştum kameranın lensinde bir sıkıntı olduğunu kabul ettiler ben hala içeride bir toz olduğunu düşünüyorum neyse bana şunu yazdılar son olarak:

Dear bünyamin,

Best Regards,
    Betsy

Hocam sizin konuya cevap vermişler taa İrlanda'dan ;)

It can be some piece of plastic "flake" got into inner part of lens housing.
    Open unit, some pictures are here:

https://forum.dashcamtalk.com/threa...a-nt96650-ar0330-1080p-30fps.3543/#post-40778

remove 2 screws that hold lens holder to the PCB. Use wife's hairdriyer ( set to cold ) to blow out any particles from inside lens area.

Hope it works for you.

• quote:

Orijinalden alıntı: blackeagle34

quote:

Dear bünyamin,

Best Regards,
    Betsy

Hocam sizin konuya cevap vermişler taa İrlanda'dan ;)

It can be some piece of plastic "flake" got into inner part of lens housing.
    Open unit, some pictures are here:

https://forum.dashcamtalk.com/threa...a-nt96650-ar0330-1080p-30fps.3543/#post-40778

remove 2 screws that hold lens holder to the PCB. Use wife's hairdriyer ( set to cold ) to blow out any particles from inside lens area.

Hope it works for you.

Evet niko 1 numaradır :)

Sizin link çıkmamış ben ekliyim :

https://forum.dashcamtalk.com/threads/g1w-c-lens-problem.11659/

https://forum.dashcamtalk.com/threads/complete-review-of-g1w-c-capacitor-based-dash-camera-nt96650-ar0330-1080p-30fps.3543/#post-40778

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 28 Mayıs 2015; 10:06:08 >

• @OlguErhan

Hocam lekeyi çok sorun yapmamaya karar verdim zaten %50 iade yapıcaklar katlanılacak bir şey bu öneriden sonra

@blackeagle34

Kamerayı dedikleri gibi açmaya çalıştım ilk olarak açması çok zor kasa plastik kredi kartını araya sokup denemek istedim plastik çizilip zarar görmesin diye imkansız olduğunu anlayınca tornavida ile açtım çizildi.Kasayı açtığımda pişman oldum çünkü ufacık yıldız tornavida lazımdı güç bela bıçak ile açtım vidaları arka kısma ulaştım tekrar bir hayal kırıklığı aynı vidalar lensi tutuyordu ve ekran ile pcb'yi bağlayan kısım çok ufaktı ve soketini çıkaracak bir boşluk yoktu bir zorladım 1 tane vidayı söktüm diğerini sökemedim geri topladım kamerayı.

Aslında odak için turu ayarlayabilicek birisi olsa çok kolay lensin üstünde siyah bir kısım var onu 2 vida tutuyor pcb'nin arkasında onlar saatçi tornavidası ile çıkartılacak leke temizlenecek sonra tekrar takılıcak.Ne kadar tur sayısına dikkat etsemde kesinlikle bir aksilik çıkıcağını düşünüyorum ben pirinç ararken evde ki bulgurdan olmayalım

• quote:

@OlguErhan

Hocam lekeyi çok sorun yapmamaya karar verdim zaten %50 iade yapıcaklar katlanılacak bir şey bu öneriden sonra

@blackeagle34

Kamerayı dedikleri gibi açmaya çalıştım ilk olarak açması çok zor kasa plastik kredi kartını araya sokup denemek istedim plastik çizilip zarar görmesin diye imkansız olduğunu anlayınca tornavida ile açtım çizildi.Kasayı açtığımda pişman oldum çünkü ufacık yıldız tornavida lazımdı güç bela bıçak ile açtım vidaları arka kısma ulaştım tekrar bir hayal kırıklığı aynı vidalar lensi tutuyordu ve ekran ile pcb'yi bağlayan kısım çok ufaktı ve soketini çıkaracak bir boşluk yoktu bir zorladım 1 tane vidayı söktüm diğerini sökemedim geri topladım kamerayı.

Aslında odak için turu ayarlayabilicek birisi olsa çok kolay lensin üstünde siyah bir kısım var onu 2 vida tutuyor pcb'nin arkasında onlar saatçi tornavidası ile çıkartılacak leke temizlenecek sonra tekrar takılıcak.Ne kadar tur sayısına dikkat etsemde kesinlikle bir aksilik çıkıcağını düşünüyorum ben pirinç ararken evde ki bulgurdan olmayalım

Sağ kurutma Soğuk kısma alıp yada lastikçi bisikletçide tazzikli hava verin öyle demişler.

• merhaba arakdaşlar, kameramda daha önce class10 kart kullanıyodum,önerilerden dolayı kingston 16 gb class4 kart aldım ama hafızası dolduktan sonra kayıt yapmamaya başladı.

karta hem pc den hem de cihaza takıp format attım düzelmedi. yarın uzun yola çıkıcam çok lazım. acaba nerede hata yapıyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maktoyu

merhaba arakdaşlar, kameramda daha önce class10 kart kullanıyodum,önerilerden dolayı kingston 16 gb class4 kart aldım ama hafızası dolduktan sonra kayıt yapmamaya başladı.

karta hem pc den hem de cihaza takıp format attım düzelmedi. yarın uzun yola çıkıcam çok lazım. acaba nerede hata yapıyorum ?

1-Loop record dakikasını farklı dakikalarda deneyin.
    2-En iyisi kart içinde iken kamera menüsünden format atıp öyle denemek.
    3-Evde telefon şarjına takıp karta loop record yapıp yapmadığını test edebilirsiniz.
    4-Cihazın sürümü nü son sürüme yükseltme seçeneğimiz var.
    5-Son çare gearbeste ticket açmak.

• quote:

quote:

merhaba arakdaşlar, kameramda daha önce class10 kart kullanıyodum,önerilerden dolayı kingston 16 gb class4 kart aldım ama hafızası dolduktan sonra kayıt yapmamaya başladı.

3-Evde telefon şarjına takıp karta loop record yapıp yapmadığını test edebilirsiniz.

hocam sürüm güncelleme hariç dediklerinizin hepsini yaptım. 2 farklı kartla denedim biri class4 biri class10. ikisinde de aynı sorun var.

ama class4ü almadan önce böyle bi sorun yoktu. ben kartı aldıktan sonra kamera ayarlarından default settings yaptım acaba o yüzden mi oldu ?

sürüm güncellemesini nasıl yaparız hocam

• quote:

quote:

quote:

hocam sürüm güncelleme hariç dediklerinizin hepsini yaptım. 2 farklı kartla denedim biri class4 biri class10. ikisinde de aynı sorun var.

ama class4ü almadan önce böyle bi sorun yoktu. ben kartı aldıktan sonra kamera ayarlarından default settings yaptım acaba o yüzden mi oldu ?

sürüm güncellemesini nasıl yaparız hocam

Ben gearbeste mail atıp istiyim son sürüm linkini.

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.