Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cowon iAudio U3 incelemesi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mp3 Player/ Video Player >> Cowon >> Cowon iAudio U3 incelemesi Sayfa: [1] 2 3 4 5   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Sam0

Sisteme Gözat

10 Kasım 2006; 22:11:43 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar merhaba
Dilim döndüğünce size "Cowon iAudio U3 2Gb Audio/Video Player" hakkındaki izlenimlerimi paylaşıcam.
Ürün elime ulaştığında ele alır almaz farkını ortaya koyuyor küçük,hafif,tuşların dizilimi güzel kullanılan malzeme kaliteli yani tasarım olarak oldukça iyi;

Bu gördüğünüz ürünün nette dolaşan resimlerinden bir tanesi kendi çekimlerim de var aşağıda..

Ürünün özelliklerinden bahsedersek;
Mp3,Ogg,Wma,Asf ve FLAC ses dosyalarını destekliyor,ses çıkışı olarak takip edenler bilir 30Mw+30Mw çıkış gücüne sahip, 40 kademeli ses ayarı var ve 30'un üstüne çıkınca kulaklıklar zangırdamaya başlıyor,yanında gelen kulaklıklar yeterli denilebilecek kadar var ama 30'un üstüne çıkınca onlarda yetmiyor malesef ben ürünü ie4 ile dinliyorum ve sesi çok açtığımda kulakta durmuyor adeta.
Müzik dinlerken isterseniz bulunduğunuz klasörü karışık dinleyebiliyor isterseniz tüm klasörler karışık yada sırayla dinleyebiliyorsunuz.
Ve güzel özelliklerinden birisi de ses dosyalarınızın önceden eklediğiniz sözlerini de görebiliyorsunuz çalma sırasında..

Videoları izlemek için 160x128 260k renkli bir ekran size sunulmuş ürünle birlikte gelen Cd'de çeşitli converter programları var 90 dakikalık bir film 250MB civarı tutuyor default boyutlarda ki bu da gayet makul bir boyut..

Aynı zamanda JPG resim dosyalarınızı görüntüleyebilirsiniz resimler arası geçiş çok kolay ve zoom özelliği var aşağıda görebilirsiniz resim görüntülemeyi :

Aynı zamanda .txt dosyalarını da okuyabiliyorsunuz,uzun bir dosya ise satır atlama olayı var çok güzel bir özellik..

Cowon'un JetAudio diye bir bilgisayar üzerinde çalışan ses oynatma yazılımı var uzun zamandır,Cowon bu Mp3 Player'a da JetEffect eklemiş bunlar BBE, Mach3Bass, MP Enhance, ve 3D Sound bu özellikler sayesinde sesin daha bi güzel duyulmasını sağlayıp sizin kulaklığa değil kulaklığın size uymasını sağlayabiliyorsunuz..

FM radyosu var ve gayet güzel radyodan kayıt alabiliyorsunuz ve 24 frekans kaydedebiliyorsunuz..

Kullanımı oldukça kolay alışmanız bir kaç dakika sürmeyecektir Ayarlar kısmı gerçekten çok detaylı FM ayarlarından tutun ,ses kayıt ayarları,zaten sürekli sol üst köşede olan saat var tarih ayarları,çalma hızı,mp3 çalarken arka planda gözükecek resim ayarı,LCD parlaklık ayarı,kapanma ayarı,kendi kendine çalışma ayarı,ileri sarma da kaç saniye atlayacağı ayarı ve daha aklıma gelmeyen çok kapsamlı bir ayar menüsü var ve bunlar çok işe yarıyor gerçekten.

Ses kaydına gelirsek
Ses kaydı olarak 3 seçeneğiniz var
1.Dahili mikrofon ile yapacağınız kayıt
2.Üzerinde bulunan Line-in girişiyle
3.Radyodan kayıt ile

Görülenlerden birisi kulaklık çıkışı biriside Line-in girişidir..
Kayıt gerçekten kaliteli 128Kbps ve Stereo kayıt yapıyor burda sözü kendi çekimim kayıt örneklerine bırakıyorum

FM Kayıt örneği:
http://rapid share.com/files/2814996/ENC0001.WMA.html

Dahili mic kayıt örneği:
http://rapids hare.com/files/2816977/VOC0010.WMA.html

Line-in kayıt örneği:
http://rapid share.com/files/2816266/ENC0009.WMA.html

Batarya tam şarjda 15 saat civarı gidiyor.
Hiç bir ek yazılıma gerek duymadan dosya atabiliyor ve direk dinleyebiliyorsunuz.
Ürünün yanında kulaklık,usb kablosu,küçük usb aparatı,çift taraflı jack (Line-in kayıt ve arabaya bağlamada kullanılabilinir),Cd ve kullanım klavuzu ile birlikte geliyor.

Özet olarak;
Ses kalitesi olarak sınıfının en iyisi (30Mw+30Mw) bu ürün yanında sunduğu bir çok özellikle,ince ayarlarla daha bir güzelleşiyor tasarım olarak çok güzel ve hafif (yaklaşık 35g) kullanımı çok kolay,ses kaydı gerçekten çok güzel ben çok memnun kaldım,video resim ve .txt belgelerinizi okuyabilirsiniz,aldığınıza kesinlikle pişman olmayacağınız bu mp3 player açıklıkla söyleyebilirim ki şu ana kadar kullandığım en iyi mp3 player

BBE hakkında ayrıntılı bilgi http://www.cowonglobal.com/product/product_bbe.php?left_menu_name=What's%20BBE

Arkadaşlar incelemem bu kadar dilim döndüğünce izlenimlerimi anlatmaya çalıştım size bu yazıyı hazırlamam yaklaşık 3-4 saat sürdü ama yararlı olabildiysem ne mutlu herkese iyi günler
Ve birkaç resim

Yandan görünüm

Arkadan görünüm

Boyutu hakkında fikir sahibi olabilirsiniz

Cowon+ie4 kombinasyonu

edit:İmlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sam0 -- 18 Haziran 2007; 12:04:56 >

Player : iPod Touch 16GB , Sony S-605 2GB
Kulaklık: BeyerDynamic)))) DT 880 ,Altec Lansing IM616, V-Moda Vibe , Sony MDR P180
Amfi : Meier Audio Corda Move
Kablo(LOD) : sKyLine iPod Line Out Dock
İnceleme: COWON iAudio U3 , Shure E-500 PTH
MyStİCaL

10 Kasım 2006; 22:23:05 

Çok gzl çalışma olmuş dostum eline sağlık

N91+6680+ixus i+Sony T5+2gb MS+EP630+ixus 800 IS+2Gb Kingston SD

Herşey zehirdir mühim olan dozdur!
pspcü

10 Kasım 2006; 22:30:15 

hocam saatlerimiz aynı sanırım. seninkinin modeli'de SNA453 mü?

Dh Yüzücüler ve Yüzmeyi Severler Grubu
Sam0

Sisteme Gözat

10 Kasım 2006; 22:32:38 

quote:

Orjinalden alıntı: MyStİCaL

Çok gzl çalışma olmuş dostum eline sağlık

Sağolasın kardeş

quote:

Orjinalden alıntı: pspcü

hocam saatlerimiz aynı sanırım. seninkinin modeli'de SNA453 mü?

Kardeş benimkinin modeli Sna481 seninkide çok güzel ama ben bunu beğenmiştim ikisi arasında

Kulaklık: BeyerDynamic)))) DT 880 ,Altec Lansing IM616, V-Moda Vibe , Sony MDR P180
Basar

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

10 Kasım 2006; 22:32:41 

Hoş bişeye benziyor, ellerine sağlık :)

Đęęp Đǿώи Ĭиsiđę Ĭ Fęęł ŧǿ Ѕcřęam, Ŧħiś ŧęŕŗibłę Ѕiłęиcę Ѕŧǿpś Mę

CopyRight by tylor ®

pspcü

10 Kasım 2006; 22:38:23 

quote:

Kardeş benimkinin modeli Sna481 seninkide çok güzel ama ben bunu beğenmiştim ikisi arasında

olsun yine de aynı sayılır: aradaki tek fark benimki roma rakamlı seninki düz.

Dh Yüzücüler ve Yüzmeyi Severler Grubu
Sam0

Sisteme Gözat

10 Kasım 2006; 22:40:03 

quote:

Orjinalden alıntı: pspcü

quote:

olsun yine de aynı sayılır: aradaki tek fark benimki roma rakamlı seninki düz.

Evet

Bu arada dahili mic'ten söyleyen kişi kardeşimdir arkadaşlar

helsloot

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

10 Kasım 2006; 22:43:48 

Ses kalitesi nasıl çok iyimi ie4 ile nasıl bayağı bir yüksekmi bozulma oluyormu seste ? birde kaç gb lik versiyonları ve son olarak kaça aldın

İnsanlar görüntüleriyle karşılanır, şahsiyetleriyle uğurlanır.
EXcom_Zkko

Sisteme Gözat

10 Kasım 2006; 23:02:14 

güzel inceleme olmuş... gaza geldim yine, ben de bi muzio jm-200 incelemesi mi yapsam ne?

Samsung NV3 + 2GB Sandisk MiniSD
Resident