Şimdi Ara

Paralel ithalat LG G2 Sarı Leke Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,
    Bu konuyla ilgili benzer bir çok konu var 7 ay önce aldığım telefonda, bende aynı sorunla karsılastım 4 gün önce. Dün telefonu "Doğanlar Teknik Servis"e yolladım. Bugun geri dönüş yaptılar. Ekranın değişmesi gerektiğini ve şu an ekranın ellerinde olmadığını, telefonu kullanmaya engel olmadıgını bu yüzden geri göndereceklerini söylediler. Ekran ellerine ulastığında tekrar gönderip yapacaklarını söylediler.
    Ne yapmam gerekiyor bu konuda? Paralel ithalat oldugu icinde pek güvenemiyorum servise. Acaba Çinden bir ekran sipariş edip ucuza mı mal etmeye çalısacaklar? Yoksa beni başlarından mı savdılar acaba? 1 hafta kadar bekleyip ekran durumunu sorup hakem heyetine mi basvursam acaba elimizde yok diyip geri gönderdiler diye?

    Edit: Az önce tekrar görüştüm, 1 ayı bulabileceğini söylediler. Muhtemelen çinden sipariş ettiler. beklicem artık 3-4 hafta



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SecurityMJ -- 4 Mart 2015; 18:06:58 >







  • telefonu verdiniz mi garantiye sonuç nedir? doğanlar garanti benim de aklımda soru işaretleri var
  • Merhaba,
    Telefonun ekranı sorunsuz bir şekilde değişti fakat arkadaslarımın dediği kadarıyla sesim bozuk gidiyormus, muhtemelen tekrar geri takarlarken mikrofona bi hasar verdiler, neyse ben bayadır idare ediyorum telefonlar, şimdi ise yine aynı problemle karsı karsıyayım. Tekrar göndereceğim bugün aradım servisi fakat cevap vermiyorlar direk meşgul calıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.