Şimdi Ara

Valve, ücretsiz sunacağı Source 2 oyun motorunu duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • Valve, ücretsiz sunacağı Source 2 oyun motorunu duyurdu


     

    PC platformunun önde gelen isimlerinde Valve bugüne kadar oyun dünyasına yön veren Half Life 2, Counter Strike, Left 4 Dead , Portal gibi yapımlarda Source oyun motorunu kullandı. Steam ile de çok büyük bir oyuncu kitlesine hitap eden Valve yeni Source 2 oyun motorunu duyururken ücretsiz olarak kullanılacağı müjdesini de verdi.

     

    Şirket yeni oyun motoruyla ve bu oyun motorunu ücretsiz sunarak yaratıcılığı ve verimliliği arttırmak istediklerini açıkladı. Ayrıca oyun geliştirme işinde yeni olanlara kolaylık sağlamak için eklentiler oluşturulduğu ve kişilerin kendi favori oyunlarını yapmaları için imkan sunulacağı belirtildi. Şirket zaten Steam Workshop ile yapılan oyun içeriklerini oyunlarına eklediği zaman yaratıcılarına ödeme yapıyordu, bu bakımdan Source 2 oyun motorunu ücretsiz olarak sunmaları düşük bütçeli oyun geliştiriciler için önemli bir adım olarak görülüyor. Geçtiğimiz günlerde Unreal Engine 4 oyun motorunun da ücretsiz kullanılabileceği açıklanmıştı.








  • Bayram değil seyran değil Steam bizi neden öptü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bari source 2 ile yapılan bir oyun demosundan video yayınlasalardı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valve ın 2 ile sorununu acilen çözmemiz lazım

  • source 2 eski kaldı artık unreal 4 yanında pek tercih edilmez ,sonuçta unreal 4 te aylık 20 dolara geliyor oyun yapımcısı aradaki fiyat farkına bakar mı ancak küçük yapımcıları oda belki etkiler.source 3 çıkarsın udk ya rakip olsun esprisi olsun.

    HL2 vaktiyle sevdik ama yıllar geçit teknoloji hızlı ilerliyor.hl3 ile uğraşmıyor gabe tabiki zahmetli olduğu için kolayı seçip motoru açıyor kullanıma ama yemezler diyeyim :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: teramit

    source 2 eski kaldı artık unreal 4 yanında pek tercih edilmez ,sonuçta unreal 4 te aylık 20 dolara geliyor oyun yapımcısı aradaki fiyat farkına bakar mı ancak küçük yapımcıları oda belki etkiler.source 3 çıkarsın udk ya rakip olsun esprisi olsun.

    HL2 vaktiyle sevdik ama yıllar geçit teknoloji hızlı ilerliyor.hl3 ile uğraşmıyor gabe tabiki zahmetli olduğu için kolayı seçip motoru açıyor kullanıma ama yemezler diyeyim :)

    source 2 senin source 3 zannettiğin yeni motor. daha ortada bir şey, bir demo falan yok. ue4 de ücretsiz, kardan yüzde 5 alıyor.
  • hazırlanın half life 3 geliyo gmanı oldureceğik
  • Gömülün o zaman!!!!

  • Unreal 4 şuan ücretsizken ölü doğdu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.