Şimdi Ara

Farklı enstrümanları bir araya toplayan yeni Kickstarter projesi: INSTRUMENT 1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj






  • Farklı enstrümanları bir araya toplayan yeni Kickstarter projesi: INSTRUMENT 1


     

    Ruhumuzu besleyen müziğin ortaya çıkartılması için birçok farklı enstrümana ihtiyaç duyuluyor. Hepsi çalmak için uzmanlık gerektiren enstrümanları tek bir merkez üzerinde toplamayı hedefeleyen ürünlerden INSTRUMENT 1 ise, Kickstarter projesinde koyduğu hedefi katlamaya devam ediyor.

     

    Aitiphon adlı şirket tarafından geliştirilen INSTRUMENT 1, akıllı telefon, tablet ya da bilgisayarlar ile bağlantı kurarak kişilerin tek bir cihaz üzerinde gitar, piyano, keman, violin, ukulele ya da drum machine gibi enstrümanları çalabilmesine imkan tanıyor. Şarj edilebilir bataryasıyla kablosuz olarak çalışma gösterebilen ürün, dahili ivme ölçer birimiyle farklı hareketleri algılayabiliyor, basınç hassasiyetine sahip tuşlar taşıyor ve dahili hoparlörlü ile hemen kullanıma hazır hale gelebiliyor. Gövdesinde USB, Lightning, mikrofon ve kulaklık girişleri yer alan INSTRUMENT 1, ergonomik tasarımıyla farklı çalma şekillerine de hızlıca adapte olabiliyor. Geleceğin müzik enstrümanı olarak lanse edilebilen alet, siyah ile beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneğine ve "Nasville Edition" isimli ahşap bir versiyona da sahip.

     

    Kickstarter üzerinde konan 75,000$ hedefi 155,000$ seviyesine taşıyan INSTRUMENT 1, yapılacak en az 349$ bağış ile 2016 Ocak ayında elde edilebiliyor. Ürünün yazıyla anlatılamayan müzik performansını ise aşağıda yer alan video yardımıyla rahatlıkla görebilirsiniz.

     

     Farklı enstrümanları bir araya toplayan yeni Kickstarter projesi: INSTRUMENT 1

     









  • Beğendim makul paraya gelirse alıp denemek isterim.

  • Müziği seven, bir şeyler çalmak isteyen ama bir enstrüman çalmayı öğrenmeye zamanı, imkanı olamayan kişiler için güzel olabilir, çocukların da hoşuna gider sanıyorum. Hoş bir fikir, takdir ettim. Ancak bu hali ile eğlenceden öteye geçebileceğini zannetmiyorum, tabii ileride daha geliştirip sahnede, kayıtlarda vs. kullanılabilecek bir hal de alabilir.
  • Kickstarter olayinda ilk defa bir cihaza para verecegim.

  • Gayet güzel bir ürün

  • Biraz gereksiz bir ürün, aynı zamanda da sahte müzisyenlerin iyice bir artacağının öncüsü. Müzik içine girilerek, zaman ayırarak öğrenilir, tersini yapmaya çalışmak müzisyenlere biraz hakaret icabında olacaktır. O kadar zor değil cidden bir enstrumana başlamak.
  • arkadaşlar kickstarter a bağış yaptığımızda Türkiye ye gönderim yapılıyor mu ?
  • Gayet güzel fikir, alınabilir amatörler tarafından

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tırışka bir ürün...

    Müzik ile ilgisi olmayanlara aletteki hazır setler, sesler vs. ile kendisi çalıyormuş hissi vermek,
    milleti aptallaştırmak ve formatlamaktan başka işlevi olmayan gereksiz bir alet.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.