Şimdi Ara

PlayStation 4'ün Satış Rakamları 20,2 Milyonu Buldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•        Sony PlayStation 4 çıktığı günden bu yana sürekli başarılı satış rakamlarıyla karşımıza çıktı. Son olarak Ocak ayında konsolun dünya çapında 18,5 milyondan fazla satıldığı açıklanmıştı. Sony bugün yaptığı açıklamayla PlayStation 4'ün toplamda 20,2 milyon sattığını duyurdu. 

Bu rakamlarla birlikte PlayStation 4 firmanın "en hızlı ve en güçlü büyüme gösteren donanımı" ünvanını korumaya devam ediyor.

• helal olsun.
  • Güçlü donanım, uygun fiyat, güzel tasarım, 3. parti oyun desteği ve sony'nin gönüllerdeki yeri bu başarıyı beraberinde getirdi

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu arada bu rakam dağıtılan konsol değil, satılan konsol rakamıdır. Diğer firmalar gibi dağıtılan sayıyı söylemiyorlar.

Ps3 den iyi ders aldı.
  • VGA Chartz hala 19.4 milyon sattığını iddia ediyor, diğer taraftan MS'un konsolunu da sattığından daha fazla göstermeye devam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

VGA Chartz hala 19.4 milyon sattığını iddia ediyor, diğer taraftan MS'un konsolunu da sattığından daha fazla göstermeye devam...

Sony şimdi açıklama yaptığından mecbur değiştirirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

VGA Chartz hala 19.4 milyon sattığını iddia ediyor, diğer taraftan MS'un konsolunu da sattığından daha fazla göstermeye devam...

Yav he he

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk ciktigi gun almistim lakin kazin ayagini ögrendim hemen sattim kurtuldum yani 1080p hikaye, upcale yapiyor, native(gercek) 1080p cözünürlük veremiyor, aktion sahnelerinde 10-20 fps lere kadar düsebiliyor buda göz ve bas agrisi yapiyor ,oyunlari araba parasi ,multisi bisiklet parasi ,ikide bir psn bakimda, multi oynayamiyorduk , sony hesaplari caldiriyor hacklar banka hesap numaramizi ele gecirip para cekiyorlar, 4k oynatamiyor ne film nede oyun , dogru dürüst bir oyunu yok ,cikan oyunlarin cogu multi platform ve kendine özel oyunlari millet ps3 de oynadi ,vsvvsvsvsvsvsvvsvsv gercek bir oyuncu asla bu oyucagi almaz ben bir hata yaptim ve hatami düzelttim

• quote:

Orijinalden alıntı: konsoldede

ilk ciktigi gun almistim lakin kazin ayagini ögrendim hemen sattim kurtuldum yani 1080p hikaye, upcale yapiyor, native(gercek) 1080p cözünürlük veremiyor, aktion sahnelerinde 10-20 fps lere kadar düsebiliyor buda göz ve bas agrisi yapiyor ,oyunlari araba parasi ,multisi bisiklet parasi ,ikide bir psn bakimda, multi oynayamiyorduk , sony hesaplari caldiriyor hacklar banka hesap numaramizi ele gecirip para cekiyorlar, 4k oynatamiyor ne film nede oyun , dogru dürüst bir oyunu yok ,cikan oyunlarin cogu multi platform ve kendine özel oyunlari millet ps3 de oynadi ,vsvvsvsvsvsvsvvsvsv gercek bir oyuncu asla bu oyucagi almaz ben bir hata yaptim ve hatami düzelttim

: ) IQ ün kaç senin

• quote:

Orijinalden alıntı: Rapsody_izmir

quote:

ilk ciktigi gun almistim lakin kazin ayagini ögrendim hemen sattim kurtuldum yani 1080p hikaye, upcale yapiyor, native(gercek) 1080p cözünürlük veremiyor, aktion sahnelerinde 10-20 fps lere kadar düsebiliyor buda göz ve bas agrisi yapiyor ,oyunlari araba parasi ,multisi bisiklet parasi ,ikide bir psn bakimda, multi oynayamiyorduk , sony hesaplari caldiriyor hacklar banka hesap numaramizi ele gecirip para cekiyorlar, 4k oynatamiyor ne film nede oyun , dogru dürüst bir oyunu yok ,cikan oyunlarin cogu multi platform ve kendine özel oyunlari millet ps3 de oynadi ,vsvvsvsvsvsvsvvsvsv gercek bir oyuncu asla bu oyucagi almaz ben bir hata yaptim ve hatami düzelttim

: ) IQ ün kaç senin

adamin kafasi guzel :D

• 20 milyonda dile kolay bi rakam yani.. hak ediyor ama. Ileride dahada ivmelenecektir yukari dogru

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S A M C R O

quote:

Sony şimdi açıklama yaptığından mecbur değiştirirler.

Kolay kolay degistirmezler, anca ms konsollarinin satis rakamlarini abartsinlar...

• quote:

Hocam bence de hata yapmışsın alarak keşke almasaydın senin için oyunculuk çözünürlük ve frame değerlerinden oluştuğu o kadar belli ki resmen oyun oynamak için almıyorsun lütfen bir daha konsol alma

• Henüz hiç büyük exc.leri çıkmadan bu kadar satış rakamına ulaşması ilginç.

• rakibi yok malesef. Gönül isterdi ki bu nesilde güzel bir xbox ve wii olsun... Hadi wii u fena değil de xbox bu kadar kötü olmamalıydı.
  • PC de ki orta segment bir ekran kartı parası kadar fiyatı var bu kadar çok satmalarının şaşılacak bir tarafı yok ucuz çünkü hele konsollar bir kılsın siz o zaman görün ne kadar satıyorlar . PS3 ve X360 döneminde de aynısı olmuştu konsollar kırılınca satışlar patlamıştı .

Sonra derler ki konsolda korsan yok

• Guzel

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hoid

PC de ki orta segment bir ekran kartı parası kadar fiyatı var bu kadar çok satmalarının şaşılacak bir tarafı yok ucuz çünkü hele konsollar bir kılsın siz o zaman görün ne kadar satıyorlar . PS3 ve X360 döneminde de aynısı olmuştu konsollar kırılınca satışlar patlamıştı .

Sonra derler ki konsolda korsan yok
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 4 Mart 2015; 11:19:07 >
  • Böyle olacağı en başından beri belliydi. PC F2P oyunlara gömülmüş, xbox da yetersiz kalıyor. PS4 iyi grafikli farklı oyunları ile jenerasyona damga vurdu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.