Şimdi Ara

MWC 2015 : Lenovo A7000 ilk Dolby Atmos teknolojili akıllı telefon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
1.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • MWC 2015 : Lenovo A7000 ilk Dolby Atmos teknolojili akıllı telefon





    Barselona'daki MWC 2015 teknoloji fuarını dolu dolu geçiren Lenovo, pek çok önemli mobil cihaz ve ev elektroniği ürünün yanında ilklere sahip giriş seviyesi bir akıllı telefon da tanıttı.

     

    Lenovo A7000, Dolby Atmos teknolojisini kullanan ilk akıllı telefon olma özelliği taşıyor. Dolby Atmos mobil cihazlar için daha kaliteli çevresel ses sunmayı amaçlıyor. Kulaklığı taktığınız andan itibaren insanların, mekanların ve araçların sesleri daha canlı, daha derin ve tüm yönlerden olacak şekilde kulağınıza aktarılıyor. Ayrıca müzikler de daha tutarlı bir deneyim sunuyor.

     

    Dolby Atmos cihazın asıl farklılaşan noktası olacak. Ancak donanım olarak da cihaz sınıfında dikkat çekeceğe benziyor. 5.5 inçlik ekranında 720p çözünürlük sunan model 1.5GHz saat hızında çalışan 8 çekirdekli MediaTek işlemcisinden gücünü alıyor ve  2GB RAM ile destekleniyor.

     

    Modelde 8GB artırılabilir hafıza, 8MP çözünürlüğünde arka kamera, çift SIM desteği, 5 MP çözünürlüğünde ön kamera, 2900mAh gücünde batarya, 4G LTE desteği, 7.9mm kalınlığında polikarbonat kasa, 140gr ağırlık şeklinde diğer özellikler mevcut. Model Lenovo'nun aktif olduğu tüm ülkelerde ay sonuna kadar 170$ fiyat seviyesinden satışa çıkacak.







     








  • 170$ Türkiye şartlarında 170x2,54=431TL+Türkiye kazığı+Distribütör kazığı+Kara kaşımız yüzünden +800TL olur o da en az tabi...

  • Türkiye'ye gelir mi? Gelirse her türlü alınır. 2gb ramli zenf dışında o fiyat başka telefon yok. A3, A5'in fiyatı ortada.

  • İyi fiyata gelecek gibi duruyor. Alınası bir cihaz. 2900mah pil ile de günlük kullanımda gayet yeterli olacaktır. Umarım 800-900TL arasını geçmez fiyatı.

  • Türkiyeye gelirse hemen alırımda gelir mi arkadaşlar?

  • Zenfone ile birlikte düşük fiyata iyi özellikler sunan telefonlar görmeye devam ederiz umarım, artık telefon fiyatları düşmeli 3500 TL ye kadar çıkıyor inanılmaz bir şey!

  • Lenovo türkiye fiyat politikası ortada...bu tlf bizim ülkemizde 1300-1500 tl ile gelir....ayrıca pro daki gibi pili 4000mah yapaydı ortaya süper ötesi bir cihaz çıkardı.....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kartalaraz

    Lenovo türkiye fiyat politikası ortada...bu tlf bizim ülkemizde 1300-1500 tl ile gelir....ayrıca pro daki gibi pili 4000mah yapaydı ortaya süper ötesi bir cihaz çıkardı.....


    7,9mm kalınlık ve 140gr ağırlığa 2900mah bile çok bence :)
    Farklı modellerde 4000 hatta 5000mah bile bekliyorm ben Lenovo'dan.
  • Şener mod on: Bu telefon en fazla 600 lira eder.o da Atmos un hayrına.
  • Lenovo tüm üreticilere ders veriyor. Çeşitlilik anlamında herkesi doyuruyor. Gereksiz özelliklere de fazla rağbet etmiyor, bunun yerine fiyata odaklanıyor. 170$ fiyatı çok görenler, şimdiye kadar telefonlara ödenen paraları bir düşünsünler...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: fbuyukbalkan

    Lenovo tüm üreticilere ders veriyor. Çeşitlilik anlamında herkesi doyuruyor. Gereksiz özelliklere de fazla rağbet etmiyor, bunun yerine fiyata odaklanıyor. 170$ fiyatı çok görenler, şimdiye kadar telefonlara ödenen paraları bir düşünsünler...

    Türkiye'de fiyatı 32gb g2 ile yarışır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Elsa


    quote:

    Orijinalden alıntı: fbuyukbalkan

    Lenovo tüm üreticilere ders veriyor. Çeşitlilik anlamında herkesi doyuruyor. Gereksiz özelliklere de fazla rağbet etmiyor, bunun yerine fiyata odaklanıyor. 170$ fiyatı çok görenler, şimdiye kadar telefonlara ödenen paraları bir düşünsünler...

    Türkiye'de fiyatı 32gb g2 ile yarışır.

    Ne yazık ki :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atmos içerik kullanan var mı?

    WAV (CD) yeterli benim için. Olanağım olursa Long Play bir de.
  • isimden kaybediyor hafız

    A7000 diye model mi olur aga.akıllı telefon model isminden başka herşeye benziyor.

    direk almam
  • Yurt dışında 550-600$ etiketi olan z2 pro modelinin türkiye fiyatı 1900 tl bunun fiyatının 1000 tl yi geçme ihtimali yok diye düşünüyorum.Tahminen 600-700 civarı olur bence.

  • http://shop.lenovo.com/tr/tr/smartphones/a-series/a7000/

    tr ye geliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne zaman gelir acaba ? s60,p70 799 liradan girdiğine göre bu telefon 699'dan giricek gibi duruyor bu fiyata da baya satar gibi geliyor :)

  • otobus duragindaki reklamda gordum fiyati 699tl.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bluelizard17 kullanıcısına yanıt
    Ufo goren masum koylu,kocum benim.....
  • gene bir ucuz etin yahnisi olayı ile karşı karşıyayız.

    dün telefona medya markt denen yerde baktım,699 değil 799 tl,netten alırsan 699 tl,bunuda alışkanlık haline getirdiler,otobüs durak reklamı hikaye neyse.

    ilk baktığım web sitesinde Radyo var denmesi ve demo telefonda radyonun olmaması,gene trt den kaçıp ucuza telefon satıyoruz savsatası ile lenovo karşımızda.LG den hiç bir farkları yok.

    ben şahsen netten asla radyo dinleyen biri değilim,bir akıllı telefonda radyo yok ise benim için o telefon çöptür bu kadar açık ve net,nerde yaşıyoruz arkadaş,istanbulun göbeğinde bir sürü radyo var hepsi netten yayınmı yapıyor,ha hepsini dinlemiyoruz saysan 10 tane kanal var ama diğer telefonlarda var iken örnekse htc sony ve samsung her model olmasa bile en ucuz telefonda bile radyo var.

    ben halen samsung GSII kullanan biri olarak IBM Lenovo thinkpad kullanıcısı olarak da bu telefonu alayım 2 gb ram var iş görür dedim ama gene aynı terane,rom atarsan radyo çalışır diyor satıcı kız bende dedimki atılmışı gelirse satarsınız bu halde bu telefon satmaz,insanlar siteye bakıyor sonra mağazaya gidiyor herkes rom atmıyor hergün şeklinde saçma bir konuşma yaptık ve telefonu almadan çıktım.

    telefon konusunda konuşmak istemiyorum,lenovo da gerçek yüzünü trt bandrolünden kaçarak gösterdi,bundan sonra lenovo telefon olarak çöp te yerini almıştır benim için.

    birde dürüst olmak gerekirse kolay atılan sorunsuz bir rom bulursam ve biraz daha ucuzlar ise ekranı büyük diye gider alırım başkada birşey olmaz en kötü 2.el alırım.

    son olarak 4G desteği var tek artısı odur bana göre alan olursa fikirlerini dinlemek isteriz,kolay gelsin.

    web sitesi radyo var diyor.buyrun buradan inceleyin.http://shopap.lenovo.com/in/en/smartphones/a-series/a7000/#tab-tech_specs




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.