Şimdi Ara

golf 5 gti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Golf 5 2006 gti tek kapı DGS 200 hp 160.000 km de 40.000 tl sizce degermi masraf çıkarırır mi arabayi çok beğeniyorum yorumlarınızı bekliyorum...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Benim düşüncem o km o motor için çok değil. Dsg eski tip ıslaktı sanırım. Bu sebeple arıza olasılığı da düşük ancak kontrol ettirmekte fayda var. Aracın geçmişini biliyorsanız alın. Çünkü böyle araçları hor kullanırlar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç kasa ve şası olarak çok sağlam ve kalitedelidir, yol konforu da yüksektir. Fakat gti araç olacağı için oldukça sert kullanılmış olacağını unutmayın, kimse gti araç alıp mülayim kullanmaz. Dolayısıyla o km'ye gelmiş araçta değişmemişse triger zinciri, ön takımda yenilemeler, amortisör ve fren diski değişmesi falan gerekebilir. O kasalarda nox sensörü kronik arıza yapar ve bozulursa parça fiyatı 1700lira civarıdır. Golf 5 lerde bunun dışında ciddi masraflı kronik bozulan parça da yoktur. İç mekenada kronik teyp ve cam açma düğmeleri soyulma problemi vardır, yenilenmemişse o kmdeki araçta hepsi soyulmuştur, sıfır radyo ünitesi 250 civarı tuşlar 30-60lira kendiniz de yenilersiniz isterseniz. Özetle herhangi bir araç gibi 160bindeki aracın size ilk bakımı oldukça masraflı olur, fakat sonrasında memnun şekilde binersiniz ne motor için ne şanzıman için 160k km sorun değil. Yapmanız gereken sadece ilk ağır bakımı için kenara para ayırmak ve sağlam detaylı ekspertiz yaptırmak, motor değerlerini kontrol ettirmek. Sınırlı bütçenin tamamıyla aracı almaya kalkarsanız ufak problemde karşılayamaz sıkıntı yaşarsınız. Dediğim gibi yaparsanız ise, sıfır clio parasına canavar arabaya binersiniz.




  • Hepinize teşekkür ederim 40 bin TL Ye golf 5 alinirmi diyenlere karşı haklı çıkardıniz büyük ihtimal bu arabayi alcam
  • O paraya golf 5 alınır mı diyenlerin o paraya önerdikleri daha modelli ama alt sınıf araçlara binip de sonra golf 5in içine binerseniz, bu kişilere güler geçer bir daha da laflarını umursamazsınız. Ki bahsettiğimiz araç düz 5 de değil gti araç.
  • Hitler motor,trendline donanım olsa yine 30-34 arası olacaktı

    Bu yer uçağı için 8-10 fazladan haydi haydi verilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DrMobile

    Araba bu sanırım

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-golf-gti-dsg-degisensiz-tertemiz-155426131/detay

    Bence güzel ve 40bine değer

    Evet araç bu bencede değer
  • Boldmstr B kullanıcısına yanıt
    sağ çamurlukta ufak bir hata var gibi görünüyor,resimler çok net değil fakat arka tampon biraz ayarsız geldi bana,stoplar'ın kesinlikle değişmesi gerekiyor bence. bunların dışında güzel bir araç gibi,bu tarz araçlar az çok piyasa olmuştur almadan önce vw forumlarında veya techturkey gibi forum sitelerinden aracı sorgulamanızı öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.