Şimdi Ara

2002 e46 compact gösterge paneli sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese selamlar arkadaşlar.
    2002 model 3.16 ti compact'ım var. Askere gittim ve arabam 1 sene boyunca çalışmadan durdu. döndüğümde akü bitik haldeydi. Aküyü değiştirdim, kontağı çevirdim ve gösterge panelinin çalışmadığını gördüm. Gösterge paneli iç ışığı dışında arabanın bütün ışıkları(iç, dış) çalışıyor. Ama gösterge panelinin ışığı yanmıyor.
    Anahtarı çevirince km sayacı 250'ye dayanıyor, devir saati 0 da sabit kalıyor, hararet göstermiyor(soğuk gibi o da sabit kalıyor en dipte), ASC (anti patinaj ışığı yanıyor ve el freni ışığı el freni inikken sarı şekilde yanmaya devam ediyor..) ASC tuşu devreye sokmuyor ve araba deli gibi patinaj yapıyor. Balata ışığı da sabit şekilde yanıyor. 20 sn motor yağ ışığı yanıyor sonra sönüyor çalıştırdıktan sonra.
    Servisim sorunun şarj dinamosunun konjektöründen olduğu kanaatinde fakat yapılan ölçümlerde arabam 14.11 v elektrik veriyor (yani dediklerine göre olması gereken buymuş) gösterge panelinin konjektörle ilgisi olmadığını savunuyorlar. ASC ve ABS aynı sigortayı kullanıyor ve çıkardığım zaman ABS ışığı da yanıyor. yani sanıyorum sigortadan kaynaklı değil...

    Sizce sorun nedir ? Şimdiden teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DJavadi -- 3 Mart 2015; 20:57:44 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.