Şimdi Ara

Motor yağı arıza lambası ile ilgili bir sorunum var ( Opel Astra) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
10.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

    Eskisiyle aynı değilmi kalitesi koyduğunuz yağın. Bir şey olmaz daha yoğun olmasıyla soğuk yada sıcakta vizikosite farklı gelmiş olabilir sıcakken daha akışkan soğukken biraz daha yoğun durur.

    Kalitesi aynı yani total yağ koydurmuştum yağ değişim periyodunda . Sonra 1 litrelik elf aldım yağ eksiltince araç 200 ml koydum. Yalnız motoru stop ettikten 5 dk sonra yağ koydum seviyeye baktıktan sonra

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: D-NZ-93

    Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim aracımın sorunu yağ müşirindeymiş bugün değiştirdim yeşil soketli kablonunda tırnağı kırılmış plastik kepçeyle tutturdu usta inşallah başka bir sorunla karşılaşmam. Allah kaza bela vermesin kimseye. Yalnız motor yağını biraz fazla koymuşum bir sorun çıkarmaz herhalde
    Saygılar iyi forumlar..

    Sorunun müşürden olmasına sevindim. Anlattığınız tarif bana yağ pompasını anımsatmıştı ama, böylesi daha iyi olmuş. Yanıldığıma sevindim.
  • ARKADAŞLAR GEÇEN AY 212 BİNDE BİR OPEL ASTRA GL 1996 ECOTEC ALDIM GALERİDEN ARABAYI GALERİDEN ALDİĞİMDA SIKINTI YOKTU FAKAT SONRA CHECK ENGİNE IŞIĞI YANMAYA BAŞLADI Bİ SÖNÜP Bİ YANIYOR BELLİ OLMUYOR TÜPTEN KAYNAKLANMIYOR BENCE BİRAZ BENZİNDE SÜRÜYÜM DEDİM GAZDAN BENZİNE GEÇTİM YİNE SÖNMEDİ HERHANGİ PC GİRİŞİDE BULAMADIM LAMBA SİNİRİMİ BOZMAYA BAŞLADI ZATEN ALDIĞIMDA BASKI BALATA FLN DEĞİŞTİRDİM PERİYODİK BAKIMLARI YAPTIM ACABA YAPILIRKEN USTA KABLOYA ZARAR VERMİŞ OLABİLİRMİ ?
    @
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.