Şimdi Ara

Samsung Galaxy S6 Edge ve S6'nın oyun performansı video inceleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
1
Favori
3.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Samsung'un yeni Galaxy üyeleri Galaxy S6 Edge ve S6'nın oyun ve sentetik test sonuçlarını bu videomuzda. Telefonların uzun maraton sonrasında ısı değerlerini de yorumluyoruz.

     


     

     




  • Yeni Touchwiz yüzde kırk hafifletilmiş durumda tüm objektif kuruluşlar hızını tescillerken siz sola geçtiğimizde çıkan Flipboard'da kasma oluyor diye söylemek inanılmaz ironik sizin gibi birinin DH'da işi ne açıkçası anlamadım onun internet ile çalıştığını bilmemezlikten gelmemekde nedir. Ayrıca plastik LG'ye bile öve öve bitiremeyen mesut çevik bunun tasarımını yerden yere vuruyor tabiki herkesin düşüncesi farklıdır ama sizin gibi objektiflikten ve bilimsellikten uzak kişiler yapmasın bu işi. Erdi ve Ender beyler çok saygı duyduğum objektif ve bilgili kişilerdir onların bir ürüne yaptığı eleştiriye kulak veririm ama sizin hakkında yorumu ilk yazan ben olmamdan da anlaşılacağı üzere insanlar iyi düşünümüyor. Kendimin iphone 5 kullandığını belirterek herhangi bir fan olayı söz konusu olmadığını belirtip son alarak daha özenli işler çıkarırsanız müteşekkir olacağımı belirtmek isterim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ___Lawyer___ -- 3 Mart 2015; 15:00:44 >
  • 3 Sene önce çıkan oyunlarla günümüz süper telefonlarının oyun performansı test edilip evet telefon son derece akıcı çalıştırıyor denmesi ne editörün ne de telefon markasının suçu. Farkındaysanız mobil oyun sektörü kar olarak sürekli büyümesine rağmen özellikle grafik kalitesi olarak 3 yıldır yerinde sayıyor. Bir şekilde bunu tutturdular, millette şikayet etmiyor ama görsel kalitenin artık artması lazım. Şu an piyasada yeni çıkan oyunlarla 3 sene öncesinin oyunlarını karşılaştırın neredeyse bir fark göremezsiniz. Yeni telefonların hakkını verecek oyunlar duyurulur artık umarım.

  • Mesut Çevik,İphoneDo tarzında incelemeler yapsa keşke.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi bakalim simdi ne diyecek bazi fanlar 810 alin tabi siz daha iyi soba yerine kullanirsiniz :)

    Bu sene alinacak en iyi telefon oldu Ddr 4 Ram,14 NM

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrica gercekten flipboard in zaten amaci o haber sunuyor siz ana ekran zaneetiniz herhalde hizli hizli gecicek.
    Flipboard kapatirsin cok rahatsiz oluyorsaniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayet iyi performansı sanırım endişeleri giderdi.

  • ne garip yorumlar yazıyorsunuz böyle ya adam zaten flipboardu kapatırsanız daha iyi olur dedi ve kapattı flipboard kapalı olarak gelirse daha iyi olur dedi videoyu izlemeyip yorumları okuyan biri Mesut Çevik telefonu yerden yere vurdu sanacak.. Adamlar donanım olarak rakipsiz bir cihaz yapmışlar Qualcoom un apar topar 820 duyurusu yapmasından belli zaten fakat videonun sonundaki fiyatının can yakması olayı daha vahim sd card olmadığından 32gb yetersiz incelemedeki edge nin 64 gb avrupa fiyatı 950 euro aşırı pahalı
  • çok merak ediyorum elde tutuş olarak tek elle kullanım kolaylığı olarak acaba s6'mı s6 edgeyimi önerirsiniz mesut bey?

  • Iyilestirme guncellemeleriyle telefon tam performansina kavusacaktir. S5, note 3 karsisinda ezilmisti ama s6 note 4 den her bakimdan ustun bir telefon olmus bence. Ancak note 5 cikana kadar rakipsiz olacak gibi. S810 cop cikti cunku. Fhd ekranla bile m9 gerisinde 2k li s6 nın..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 3 Mart 2015; 15:28:29 >
  • hocam biraz saygı duyun ayak üstü yapılmış inceleme çok saçmalıyo bu forum kullanıcıları yorum yazmak için yorum yazmayınız lütfen.

  • Samsung arayüzünü hafifletmek istiyorsanız gereksiz kullanmadığınız şeyleri kaldırın. Mesela ben Flipboard özelliğini kapattim, play gazete, play oyun gibi kullanmadığım fuzuli şeyleri uygulama yöneticisinden hepsini kapattım.

    Hattımda olan numaraları telefona taşıdım ve ve hatta olan numaraları sildim. Rehberi açarken hiç gecikme yok. Kasma yok. Donma yok. Ayrıca kullanmadığınız uygulamalar bazen bir işlem yapacağınız anda güncelleniyor ve bi anda telefon yavaşlıyor.

    S6 ve S6 Edge bu konuda artık referans olacak iki ürün. Ürün o kadar iyi olmuş ki Qualcomm SD820 haberini duyurdu. Samsung android rakiplerinin hepsine alın ulan size telefon böyle olur dedi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flipboard çok kasıyor lumia 720de de. belki gelişirici iyi optimize edememiştir s6 için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nonpoint

    hocam biraz saygı duyun ayak üstü yapılmış inceleme çok saçmalıyo bu forum kullanıcıları yorum yazmak için yorum yazmayınız lütfen.

    bu durum hep böyle. hep muhaelfetler hep muhalefetler. ne yapılsa yaranılamıyor. o yüzden işini yapıp yorumlara fazla takılmayacaksın.
  • Samsung kullanıyorum şuradaki yorumlardan utandım. Flipboard kasıyor mu kasıyor. Şimşek gibi telefon yaptık diyorlar, lansmanda artık kasma olmayacak diyorlar ama oradaki geçişte takılma olduğu besbelli. Ya adam gibi yap ya da özelliği kaldır gitsin.

    Cihazın tasarımı da harika ama arkadaki camda parmak izleri barizken inceleyen kişi bunu söyledi diye laf etmek yüzsüzlüktür. Yabancı sitelerde de aynı şey söylendi, önceden arkası cam cihaz kullananlar da parmak izinin nasıl kötü bir görüntü sergilediğini biliyordur.

    Adam size, cihazı almaya düşünenlere objektif olarak nelerle karşılacağınızı söylüyor. Keşke herkes bu kadar açık sözlü olsa inceleme yaparken.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onbeskarakterli -- 4 Mart 2015; 10:52:31 >
  • Kim ne derse desin samsung bu seride fena geldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesut Çevik de onay verdiyse samsung bu sefer harbiden yapmış demektir..
    birde Mesut un her videosunun altına onu karalamak isteyen emeğe saygıdan yoksun kişilik sorunları olduğunu düşündüğüm ve belkide onu kıskanan bazı ne idüğü belirsiz tipler var, nankörlüğü genlerinden gelen biri ancak bu kadar kör olabilir..

    eklemem: çerçeve konusunda gayet iyi iş çıkarmışlar, yanlar bi kere htc gibi çok kalın değil, alt ve üst boşuklar ise home butonu ve kapasitif tuşlar sebebi ile makul seviyede olduğunu söyleye biliriz, htc azda olsa küçük olan ekranında daha uzun bir telefon yapıyor mesela, üstüne birde home tuşu ve kapasitif tuşlarda yok, hele o htc yazan bar fıtık etti bizim gibi htc sevenleri.. bu yıl telefon alacak olsam direk s6 edge alırdım. lakin fiyatı m9 dan bile pahalı, ( avrupa fiyatları: m9- 750 euro, s6 edge - 850 euro ) saneye m10 u bekleyeceğim, o güne kadar ise 10 gün sonra elime geçecek olan honor6 ile devam ederim büyük ihtimal..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fz18 -- 3 Mart 2015; 17:42:13 >
  • Bazı arkadaşlar samsung batsın yok olsun diyorlardı. S6 tanıtıldı qualcomm snapdragon 820'yi tanıttı:) Demek ki Samsung kendi işlemcisini geliştirmeseydi. Şu anda snapdragon 801 tanıtılıyor olacaktı. Rekabet bizim için daha iyi. Samsung batacak da ne olacak bizim samsung düşmanlarına miras mı? kalacak:)
    Neyse Samsung galaxy s6 edge gerçekten çok güzel olmuş. Normal s6 ile s6 edgenin ekran boyutlarının aynı olduğuna inanmak çok zor. Edge gerçekten çok şık olmuş . Mesut beyin dediği gibi bu edgenin fiyatı çok can yakar:)

  • g4 çuvalladı resmen gflex 810 işlemci bunun yanına gelemedi g4 820 işlemciyi kullansa yeri bence yoksa s6 yada egde alacak millet

  • Xperia'lardaki çerçevelere küfredenler nerde?

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.