Şimdi Ara

Samsung Galaxy S6 Edge ve S6'nın oyun performansı video inceleme (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
1
Favori
3.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • s6 edge super..s6 nin s4 s5 ten farki yok keske samsung sadece s6 edge i cikartsaydi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 128 gb 2700 lira 32 gb 2500 olursa

    Geleceğin telefonu s6 edge benim olacak.

  • Video mobilde acilmiyor!

  • 2975 tlden giriş yapıcakmış s6 vodafone da ki arkadaş dedi bakalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • optimus95 kullanıcısına yanıt
    edge nin hangi modeli 32 gb olanmı yoksa 128 gb olanmı
  • Çoğu samsung kullanıcısı o cafcaflı arayüzünün ve telefonun garip özelliklerinin hangisini kullanıyor acaba ? Telefon bir hevesle alınıyor 6 ay kullan o arayüzle sonra şişmeye başlayınca kapat hepsini sonrada yok samsung arayüzü onu bunu kapatınca hızlı oluyor de. Sense arayüzüne laf atanlara gülerim ben. Saf android deneyimidir sense ara yüzü. Tam 2.5 yıl s3 kullandım ve sadece bunun 1 yılını verimli bir şekilde oldu. Diğer 2 yıl donma takılma ve güncelleme beklemekle ile geçti. Htc güncelleme konusunda öndedir. Ara yüz bakımından öndedir. Kasa kalitesi ve ses açısındanda. Samsung her zaman cafcaflı özellikler ve gösterişe önem verdi. Bizim insanımız bu tarz şeyleri seviyor savunulması normal zevk meselesi. Alin terimle kazandığım parayı şuan ki fiyatlardan baktığım zaman 2,000 - 2,500 tl vereceksem telefona kimse kusura bakmasın gider 3 yıl gidecek bir telefon alırım. Android alacaksanız HTC derim ben. Samsung- htc iki telefonlada tecrübem oldu. Özellikle şunu belirtmek isterim sözüm note serisine değildir. Fanboylukta yapmıyorum. Samsung kullandığım zamanlardada buralardaydım bir tane yazımı bulamazsınız samsung öven. Android telefonunu piyasadaki neredeyse tüm markalardan deneyimledim. Şahsi tecrübem ile bir daha telefon alırsam sanırım iphone alacağım.

    Gelelim s6 ya. Telefonun kasa görünümü benim hoşuma gitti fakat arka kısmı cam ise parmak izi sıkıntı yaratacaktır. Samsung un klasik s3-s4-s5 tasarımlarını bırakması bir + olmuş. İşlemcisi diğer telefonlara göre bir başka + yönü. Alacak olanların acele etmemesini öneririm. Malum telefon piyasası ilk 3 aydan sonra fiyatları düşmeye başlıyor. O çıkış anındaki uçuk fiyatlar kalmıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bestorm -- 6 Mart 2015; 17:11:36 >




  • donanım steven spielberg tasarım şahin k...

  • bu telefon 1. sınıf ,
    3 ay bekleyin diye tavsiye edenler, 2500 lira verebilecek adam niye zevkini 3 ay ertesin.
    Porche panemera alabilecek adama , ya biraz dur dolar düşecek 50 60 000 karın olur demekle, 2500 tl telefona para verebilecek adama 3 ay sonra fiyat düşecek demek aynı şey.

    Param var ve bu zevki ilk günden itibaren tadacağım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: spyman

    bu telefon 1. sınıf ,
    3 ay bekleyin diye tavsiye edenler, 2500 lira verebilecek adam niye zevkini 3 ay ertesin.
    Porche panemera alabilecek adama , ya biraz dur dolar düşecek 50 60 000 karın olur demekle, 2500 tl telefona para verebilecek adama 3 ay sonra fiyat düşecek demek aynı şey.

    Param var ve bu zevki ilk günden itibaren tadacağım.



    Bende senin gibi yapıp 3600-tl verip iphone6 plus 128-gb alacağım.

    Para var huzur var!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İOS kasmıyor çünkü fazla iş yapmıyor. Ama o özelliğini de İOS 7'den sonra kaybetti. İOS 8 kasım kasım kasılıyor. Donuyor. ÇAt diye uygulama kapatıyor. Ram yetersiz uyarısı veriyor.
  • Dün aksam teknosada inceledim biraz 2cihazida s6 edge yi hic begenmedim gereksiz bi tasarim bnce,note edge de keza ayni zevk meselesi begenenlerde olabilir.
    Düz s6 ya gelirsek suan kamerasi rakipsiz diyebilirim zaten diyaframindan bahsetmislerdi.Cektiginiz resmi buyutsrnizde bozulmuyor.ön kamerasida cok basarili. Hizi ekran parlakligi vs cok kaliteli bir cihaz olmus. Tek sorun Fiyat 1sene sonra anca aliriz biz herhalde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Promity

    Dün aksam teknosada inceledim biraz 2cihazida s6 edge yi hic begenmedim gereksiz bi tasarim bnce,note edge de keza ayni zevk meselesi begenenlerde olabilir.
    Düz s6 ya gelirsek suan kamerasi rakipsiz diyebilirim zaten diyaframindan bahsetmislerdi.Cektiginiz resmi buyutsrnizde bozulmuyor.ön kamerasida cok basarili. Hizi ekran parlakligi vs cok kaliteli bir cihaz olmus. Tek sorun Fiyat 1sene sonra anca aliriz biz herhalde.

    Hangi samsung 1 sene sonra değer kaybetmemişki. Bunda da bekleyenler çok karlı olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mekkeden 2,000 tl fiyata satışa çıkıyor edge 32gb.

    Eş dost akraba gelecek var ise aldırın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ___Lawyer___

    Yeni Touchwiz yüzde kırk hafifletilmiş durumda tüm objektif kuruluşlar hızını tescillerken siz sola geçtiğimizde çıkan Flipboard'da kasma oluyor diye söylemek inanılmaz ironik sizin gibi birinin DH'da işi ne açıkçası anlamadım onun internet ile çalıştığını bilmemezlikten gelmemekde nedir. Ayrıca plastik LG'ye bile öve öve bitiremeyen mesut çevik bunun tasarımını yerden yere vuruyor tabiki herkesin düşüncesi farklıdır ama sizin gibi objektiflikten ve bilimsellikten uzak kişiler yapmasın bu işi. Erdi ve Ender beyler çok saygı duyduğum objektif ve bilgili kişilerdir onların bir ürüne yaptığı eleştiriye kulak veririm ama sizin hakkında yorumu ilk yazan ben olmamdan da anlaşılacağı üzere insanlar iyi düşünümüyor. Kendimin iphone 5 kullandığını belirterek herhangi bir fan olayı söz konusu olmadığını belirtip son alarak daha özenli işler çıkarırsanız müteşekkir olacağımı belirtmek isterim.

    Sense kullan bakalım bunları yazabilecek misin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Telefonu kılıfla kullanmak mı ahaha o sadece samsungçular için geçerli.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ALpTEKiN666

    Telefonu kılıfla kullanmak mı ahaha o sadece samsungçular için geçerli.

    Askerdeyim ve Tertibim 2-3 gün önce iphone 6 Plus aldı ama şeffaf arka kapak kılıfı ile kullanıyor
  • Sony Samsung'a sattığı S5 ve S6 da kullanılan ucuz 800 ISO oranına sahip kamerayı (Sony 16Mp IMX240 Sony kendi telefonlarında hiç kullanmadı. 20.7Mp daha büyük sensörlü EXMOR RS CMOS dan daha iyi bir performans söz konusu olmaz. Fotoğraftan anlayanlar ve kameradan anlayanlar ne demek istediğimi daha iyi anlayacaklar. 1 Sony Z3 20.7 Mp daha geniş açılı ve büyük sensör kullanıyor. ISO oranı 12800 :)Ayrıca sensörün büyük olması daha fazla ışık alması için çok önemli. 2 Z2 20.7 Mp olduğu için sensör boyutu 16Mp den daha büyük ve EXMOR RS Cmos sensör. Z3 e hiç gelmiyorum 12800 ISO oranına sahip daha büyük sensörlü EXMOR RS G-lens kamera kullanıyor. Sony Z1,Z2 ve Z3 düşük ışık koşullarında bile saniyede 60 kare çekiyor ve Z3 üçün performansı harika. Samsung un ucuz Sony kameralı telefonlarını Z2 ve Z3 siler!
    Fotoğraftan anlayan zaten Samsung almaz, Amoled beyazları gri gibi veriyor, diğer renkler TV leri gibi hiç doğal değiller. Ayrıca güneşli havada ekranı görmek imkansız ve hiç keskin göstermiyor. Çünkü AMOLED pentile ekran. :))





  • quote:

    Orijinalden alıntı: sabremetric

    Sony Samsunga sattığı S5 ve S6 da kullanılan ucuz 800 ISO oranına sahip kamerayı (Sony 16Mp IMX240 Sony kendi telefonlarında hiç kullanmadı. 20.7Mp daha büyük sensörlü EXMOR RS CMOS dan daha iyi bir performans söz konusu olmaz. Fotoğraftan anlayanlar ve kameradan anlayanlar ne demek istediğimi daha iyi anlayacaklar. 1 Sony Z3 20.7 Mp daha geniş açılı ve büyük sensör kullanıyor. ISO oranı 12800 :)Ayrıca sensörün büyük olması daha fazla ışık alması için çok önemli. 2 Z2 20.7 Mp olduğu için sensör boyutu 16Mp den daha büyük ve EXMOR RS Cmos sensör. Z3 e hiç gelmiyorum 12800 ISO oranına sahip daha büyük sensörlü EXMOR RS G-lens kamera kullanıyor. Sony Z1,Z2 ve Z3 düşük ışık koşullarında bile saniyede 60 kare çekiyor ve Z3 üçün performansı harika. Samsung un ucuz Sony kameralı telefonlarını Z2 ve Z3 siler! Fotoğraftan anlayan zaten Samsung almaz, Amoled beyazları gri gibi veriyor, diğer renkler TV leri gibi hiç doğal değiller. Ayrıca güneşli havada ekranı görmek imkansız ve hiç keskin göstermiyor. Çünkü AMOLED pentile ekran. :))


    En iyi ekran seçilmiş ekrana böyle saydırmak komik, Fotoğraftan anlayan diyip Fotoğrafların yazılım-kernel kısmını atlaman daha da komik. Z1 ve S4 aynı sensörü kullanıyor git bir aç bak bakalım Z1'de ki kumlanmadan çamura dönmüş görüntüyü bir de S4'teki net görüntüyü. z2-z3'te ki sensör ne bilmiyorum ama yanyana koyunca S4'ün daha dengeli olduğunu anlamak zor olmuyor. Samsung düşmanlığınızı donanım değil, yazılım üzerinden yapın.





  • S4 13mp Sony IMX135 sensör kullanıyor. Ayrıca bu Samsung Amoled her zaman çektiğiniz kareden farklı gösteriyor, abartılı renkler ve gri beyazlar.
    Gerçeği bilgisayara attığınızda adam gibi bir monitörde görüyorsunuz. Zamanla ekranın AMOLED 'in ilk günkü gibi olmadığına ve bir çiçek gibi solduğuna dair yazılar okumuştum.

    Sony Z1 20.7 MP aynı sensör mü? bu şaka mı? Xperia Z ile S4 aynı sensör IMX135 Yazarken biraz düşünmek ve araştırmak gerekiyor.

    Önce pentile ekran ne buna bakınız;) En iyi ekran mı? pentile mi en iyi ekran? AMOLED renkleri doğru vermeyen beyazları gri gibi veren yavaş bir ekran ve güneşin altında görmek mümkün değil.
    Bunu herkes fark ediyor, beyaz dengesi önemlidir ve fotoğrafı çeken beyazları ve doğru renkleri görmek ister.
    Tekrar yazıyorum Samsung S4 de kullanılan sensör Sony Xperia Z de olan IMX135 yani LG G3 de kullanılan kamera

    Z1,Z2 ve Z3 20.7Mp EXMOR RS CMOS ve G lens arada dünyalar var çünkü Sony bu işi onlardan çok daha iyi biliyor ve Z3 de Z1 den daha büyük bir sensör var.
    S5 de olduğu S6 da Sony IMX240 kullanıyor ama ışık hassasiyeti berbat ötesi bu büyük bir sorun.
    Z3 ün ISO oranı 12800 S5 ve S6 gibi 800 değil, iyiki Sony sensör üretiyor :) LG ve Samsung Sony den sensör almasa ne yapardı düşünemiyorum.
    Uzun lafın kısası Samsung'un daha 50 fırın ekmek yemesi lazım. Apple'dan çalarak 1 milyar dolar ödeyerek bir yere gelemediği aşikar.

    Müzik, fotoğraf ve film deneyim gerektirir. Kim ne iş yaptığını ve ne üretebildiğini aşağıda paylaştım

    Sony'nin müzik Şirketleri Sony Music Entertainment ·Sony/ATV Music Publishing · Columbia/Epic Label Group · RCA/Jive Label Group · Sony Music Nashville · Sony Masterworks · Legacy Recordings ·Syco Music ·Columbia Records ·RCA Label Group ·Provident Label Group ·RED Distribution ·Sony Music Japan

    Sony'nin film şirketleri Sony Pictures Entertainment · Columbia Pictures · Sony Pictures Classics · Screen Gems · TriStar Pictures · Triumph Films · Destination Films · Stage 6 Films · Affirm Films ·Metro-Goldwyn-Mayer

    Sony Hollywood'da kullanılan kamera ve görüntü ekipmanları üreticisi. Samsung gibi ucuz TV ve çamaşır makinesi üreticisi değil.


    Sony 1997'de dünyanın ilk Full HD 1920x1080 olan HDV F900 kamerasını tanıttı ve hala satılıyor. Biraz günümüze gelirsek Sony F65 adını duyanlar vardır Tom Cruise Oblivion bu kamerayla çekildi.


    Sinema ve müzik işini herkes bilse her firmanın bir film veya müzik şirketi olurdu.

    Sadece profesyoneller için değil, Sony'nin ev kullanıcıları içinde yüksek kalitede ürünleri var. Örneğin bir Sony hoparlör alacağınıza 50 tane Samsung S6 alırsınız :)) fanlar için bu cümleyi kurdum..

    Sony ve Panavision F55'den bile söz etmeye gerek duymuyorum. Sony'nin 4K sinema salonları için projektörleri 2005 yılında üretmeye başladı. Samsung profesyonel dünyanın kapılarından girememiş bir firma.

    Bakın Sony ev kullanıcıları için neler yapıyor. http://www.sonypremiumhome.com/


    Sonra Samsung'un sitesine mutlaka bakın ayrı dünyalardan söz ediyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabremetric -- 16 Nisan 2015; 23:24:00 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sabremetric

    S4 13mp Sony IMX135 sensör kullanıyor. Ayrıca bu Samsung Amoled her zaman çektiğiniz kareden farklı gösteriyor, abartılı renkler ve gri beyazlar. Gerçeği bilgisayara attığınızda adam gibi bir monitörde görüyorsunuz. Zamanla ekranın AMOLED in ilk günkü gibi olmadığına ve bir çiçek gibi solduğuna dair yazılar okumuştum. Sony Z1 20.7 MP aynı sensör mü? bu şaka mı? Xperia Z ile S4 aynı sensör IMX135 Yazarken biraz düşünmek ve araştırmak gerekiyor. Önce pentile ekran ne buna bakınız;) En iyi ekran mı? pentile mi en iyi ekran? AMOLED renkleri doğru vermeyen beyazları gri gibi veren yavaş bir ekran ve güneşin altında görmek mümkün değil. Bunu herkes fark ediyor, beyaz dengesi önemlidir ve fotoğrafı çeken beyazları ve doğru renkleri görmek ister. Tekrar yazıyorum Samsung S4 de kullanılan sensör Sony Xperia Z de olan IMX135 yani LG G3 de kullanılan kamera Z1,Z2 ve Z3 20.7Mp EXMOR RS CMOS ve G lens arada dünyalar var çünkü Sony bu işi onlardan çok daha iyi biliyor ve Z3 de Z1 den daha büyük bir sensör var. S5 de olduğu S6 da Sony IMX240 kullanıyor ama ışık hassasiyeti berbat ötesi bu büyük bir sorun. Z3 ün ISO oranı 12800 S5 ve S6 gibi 800 değil, iyiki Sony sensör üretiyor :) LG ve Samsung Sony den sensör almasa ne yapardı düşünemiyorum. Uzun lafın kısası Samsungun daha 50 fırın ekmek yemesi lazım. Appledan çalarak 1 milyar dolar ödeyerek bir yere gelemediği aşikar.



    Birincisi Samsung orj. yazılımlarda "Adapt Display" özelliği sayesinde kameraya girerken fotoğraf için özel moda geçiyor. Böyle iyi bir özelliği S6'da kaldırmış olabileceklerini düşünmüyorum.

    İkincisi ISO'nun yüksek olması özellikle telefon kameralarında "noise"'e yol açar. Nadir örnekler mutlaka vardır, fakat ön arka F/1.9 ile gelen bir kameranın düşük ISO'da çekim yapması zaten kötü bir şey değil. Ben de geceleri olabildiğince düşük ISO kullanmaya çalışıyorum. Ki Samsung bu kamerada Note 4 revizyonundan sonra düşük ışık performansına odaklı. Ayrıca kamera otomatik modda daha yüksek ISO'lara çıkıyor olabilir, buna emin değilim.

    Ekrandaki siyah seviyesini bilgisayarda farklı görüyorsan bu bilgisayar monitörünün suçudur, S-AMOLED siyahları orjinal seviyesinde gösterebilir. Fakat beyaz dengesini kasdediyorsan Samsung o problemi de aştı.

    http://images.anandtech.com/graphs/graph9146/73794.png

    http://www.anandtech.com/show/9146/the-samsung-galaxy-s6-and-s6-edge-review/4



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armin van Buuren* -- 20 Nisan 2015; 9:02:19 >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.