Şimdi Ara

Trust GXT 25 / Logitech G103 ikilisi nasıl olur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar uzun arayışlarım sonucunda düşük fiyatta ortalama performans veren mouse olarak Trust GXT 25'i buldum. Siparişini yarın vericem 37.90TL fiyatla.

    Klavye olarak Logitech G103'den başka alternatif bulamıyorum. Varsa bileniniz tavsiyeler açığım ancak klavye sade olmak zorunda. Yani sağından solundan bişeler çıkmıcak yada boşluk tuşu normalinden daha büyük olmayacak. Zalmanın bir klavyesini buldum ancak onunda backspace tuşunun küçük olduğunu görünce vazgeçtim. Eğer G103'te karar kılarsam hemen alamam harçlıklarımı biriktirmem gerekicek. Ancak böyle 40 lira civarında bir klavye keşfedebilirsem alırım. Ancak dediğim gibi klavyeye baktığım zaman sade durmak zorunda. (Tabiki "W,A,S,D" ve yön tuşlarının renkli olmasının haricinde.)

    Mousepad olarak ise SteelSeries QcK Mini'yi seçtim. Boyut konusunda mediumdan sonrasının kesinlikle gereksiz olduğu düşüncesindeyim. Ebatlarını internetten bulup bir A4 kağıdında kestim. Bana oldukça yeterli geldi.

    Sonuç ; Trust GXT 25 + Logitech G103(Tavsiyeler bekliyorum) + SteelSeries QcK Mini(Bundada tavsiyelerde bulunabilirsiniz.) Bu üçlü hakkında önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar. Toplam fiyat ; 140TL.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.