Şimdi Ara

hangi windows telefon?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba. Windows işletim sistemli bi telefon almak istiyorum. 600-700 lira civarı bi para var aklımda. lumia 535 hoşuma gitti ama ekranıyla ilgili sorunlar varmış sanırım. temiz 2.elde alabilirim yani önerilerinizi ona göre yaparsanız sevinirim. Telefondan çok bi beklentim yok facebook twiter gibi sosyal platformları kullanmıyorum zaten oyun filanda oynamam internetten bitek banka işlemlerimi bide whatsapp skype gibi programları kullanırım. kamarenın öyle ahım şahım olmasınada gerek yok. ama malzeme kalitesi önemli benim için. sağlam olmalı yani. eğer çok beğenirsem parada daha yükseklere çıkabilirim ama nekadar az okadar iyi benim için. şimdiden çok teşekkür ederim.



  • biraz araştırma yaptım hepsiburadada lumia 920 650 tl. lumia 535 600 liradan satılıyo. 535in ekranı daha büyük ama 920 çözünürlüğü filan daha iyi. 920 bi arkadaşımda vardı ve sağlamlığından çok memnundu. kafamı kurcalayan tek şey hepsiburadadan almak nekadar mantıklı biliyosunuz çoğu kullanıcı hepsiburadadan şikayetçi. bide lumia 920 eski bi telefon sonuçta güncellemeler filan 535 kadar devam edermi? teşekkür ederim cevaplarınız için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fred263

    biraz araştırma yaptım hepsiburadada lumia 920 650 tl. lumia 535 600 liradan satılıyo. 535in ekranı daha büyük ama 920 çözünürlüğü filan daha iyi. 920 bi arkadaşımda vardı ve sağlamlığından çok memnundu. kafamı kurcalayan tek şey hepsiburadadan almak nekadar mantıklı biliyosunuz çoğu kullanıcı hepsiburadadan şikayetçi. bide lumia 920 eski bi telefon sonuçta güncellemeler filan 535 kadar devam edermi? teşekkür ederim cevaplarınız için.

    Hepsiburada en güvenilir online mağazalardan biridir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.