Şimdi Ara

FM 2015 Hakkinda Sorum Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar FM 2015 almayi dusunuyorum bir kac sorum olacakti cevaplarsaniz cok sevinirim.

    1)En son FM 2012 oynamistim 2013'de almistim fakat 2013 ilk ciktigi zamanlar da cok hatalari vardi; surekli sakatliklar, her macta gol olmasi, senin takimin gol attikdan sonra diger takimin dakikalar sonra gol atmasi, surekli direkler vb. acaba bu hatalar FM 2015'de de var mi?

    2)FM 2015'i oneriyor musunuz?

    3)FM 2015'in begenmediniz ozellikleri nedir?

    4)FM 2015 karisik mi? Cunku internetten izledigim kadariyla baya degisim varmis.

    5)Simdi FM 2015 demosunu indirdim Steam'dan almadan once bir sey dikkatimi cekti. Resimde gordugunuz gibi bazi oyuncularin ozellikleri kirmizi yuvarlak ice aldigim cift haneli misal; 13-11, 15-14 gibi neden siyah yuvarlakdaki gibi tek haneli degil? Bu hep boyle mi oluyor? Degistiremez miyiz?

     FM 2015 Hakkinda Sorum Var

    6)FM 2015 skin cok siyah ve biraz kafa karistirici misal; FM 2012, 2013'deki skinleri uygulayabilir miyiz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenKimimSizce -- 2 Mart 2015; 10:49:33 >



  • up
  • Oyuncuyu uzun vade gozlemledıkten sonra oyuncu degerlerını net olarak gorebılıyosun,, yanı ılk bakısta net deger vermıyor,ama ben bu ozellıgıgı acık tutuyorum devamlı,gozlemleme ıle ugrasmıyorum,ılk bakısta tum ozellıklerı net goruyorum,transfer etmek ıstersem zaman kaybı olmuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BenKimimSizce kullanıcısına yanıt
    1-Sakatlık sorunu 2015 serisinde de mevcut.

    2-Kendimce öneriyorum.

    3-Sakatlıklar bir hayli fazla ve takımların genç oyunculara astronomik fiyatlar istemesi

    4-Menü çubugu eski serilerde ekranın ust tarafındaydı sımdı ise ekranın sol üst kısmından baslayıp sol alt kısmına dogru sıralanıyor.
  • 1 - Herşey kaldığı yerden devam ediyor.
    2 - Problemler her sürümde var ama albenisi de aynı seviyede.
    3 - Oyuncularla olan diyaloglardan oyun oynanmıyor. Bir de fazla zamanını alıyor insanın.(Classic Mod dahil) Sakatlık ve transferlerden bahsedilmiş zaten.
    4 - Her sene gittikçe detaylanıyor, eskiden istenilen bir durumdu ama bu kadarı zaman harcıyor dediğim gibi. 2013 oynadıysan problem yaşamazsın, zaten oyun yenilikler konusunda yardımcı oluyor
    5 - Gözlemcilik durumuyla alakalı. Scout ekibin, kapasitesine göre oyuncunun özelliklerini yansıtıyor .Yeni oyun açarken, oyuncu özellikler gizlenmesin seçeneğini işaretleyip yada kaldırabilirsin.
    6 - Eski sürümlerde ki skinler yeni sürümlere koyulamaz, ancak nette arama yapar isen hoşuna gidebilecek FM 15 ile ilgili skinler bulabilirsin. Not : Offical olarak FM, Steam'e Beyaz tema ekledi.
  • 1- Fm'de sakatlık büyük sıkıntı...
    2- Tavsiye ederim, özellikle geçen hafta gelen güncelleme ile yeni yabancı kuralı geldi. Tr ligi de güzel olacak 1 sezon sonra :D
    3- Sakatlık ve Oyuncuların çok çabuk mızmızlanması büyük sıkıntı. ama bu mızmızlanma her takımda olmuyor nedense, ilginç birşey :) Kadronun yapısıyla alakalı olabilir. Ama sakatlık her yerde her türlü oluyor.
    4- İlk başta karışık gelebilir ama 2-3 saat oynayınca anlıyorsun sistemi
    5- Eskisi gibi 1 gözlem ile oyuncunun özelliklerini bilemiyorsun. Oyuncunun özellikleri gözlem kalitene göre iki değer arasında gözüküyor. Mesela 11-15 olan bir özellike 11 de olabilir 14 te olabilir 15 te olabilir. Daha net sonuçalr için birden fazla gözlem yapman gerekiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.