Şimdi Ara

Hayatınızdan memnun musunuz? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
2
Favori
2.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sevmediğim bölümde okuyorum, 2-3 kişi dışında bölümün kalanını tanımıyorum.Derslerim berbat(belki ortalama olsa bu kadar mutsuz olmazdım).Okul şuan omuzlarımdaki bir yük benim için.Cidden kabusa çeviriyor hayatımı.Malesef vakıf üniversitesinden %50 burslu okuyorum.Zamanında küçük illere gitmeyeyim diye yazdım burayı(puanım aksaray, niğde, kırıkkale, elazığ tarzı yerlere yetiyordu).Fakat okul parası üstümde çok büyük yük oluşturuyor.Aileme karşı kendimi kötü hissediyorum.Okul dışında az arkadaşım var, onların da büyük kısmı benle görüşmüyor(aramızda bir olay geçmediği halde.).Yakın olduğum ve sevdiğim arkadaşlarım da şehir dışında okuyor.Hayatım okul-ev olarak devam ediyor.Fazlasıyla bunaldım hayattan.Kendime bir şey yapacak kadar kafayı yemedim fakat yakında öleceğimi filan bilsem pek üzülmezdim sanırım.Eskiden kızlara ilgi duyardım, o bile azaldı artık.İnsanlara hiç tahammülüm kalmadı.Hatta arkadaş dediğim adamların bazılarını sevmediğimi fark ettim.Hele o sevmediklerimden gelen arama ve mesajlar midemi bulandırıyor bazen.Bazen diyorum sabah uyandığımda kendimi farklı bir yerde bulsam, farklı bir şehirde veya ülkede uyansam diyorum.Okulu bitirmek istiyorum fakat kendimde o enerjiyi ve iradeyi görmüyorum.1,5-2 sene önceki halim olsa yine uğraşırdım dersleri geçmek için.Şuan projelere vizelere çalışmıyorum bile.Sürekli hayal kuruyorum ve müzik dinliyorum.Eskisi kadar oyun da oynamıyorum.Baya bunaldım beyler.Sonumu iyi görmüyorum ve en ufak umutta yok içimde.Ne zaman bir umutla yeni sayfa açmaya kalksam devamı berbat şekilde geliyor.Biraz uzun yazdım ama sonunda içimi döküp rahatladım biraz.




  • Çok şükür hep şükür

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır.
  • Memnunum
  • Çok şükür memnunum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para yönünde sıkıntılarım var.Üniversitede derslerim kötü ve ailemin beklentisi çok yüksek,beni adeta yatırım olarak görüyorlar bu beni daha çok üzüyor.Son zamanlarda din ve tanri gibi kavramları da sorguluyordum bu konu hakkında da sürekli düşünürüm kendi içimde tartışma yaşıyorum adeta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çoğu kişi memnun değil, sebebi ise kendimize yanlış soruyu soruyor olmamız, "hayatımdan memnun muyum?" sorusunu sorarken aslında bilinçaltımıza sorulan soru şu: "çevremdeki insanlar hayatımdan memnun mu?"
  • Aranızda en memnun olunmayacak hayatı ben yaşıyorumdur buna eminim fakat isyan etmem. Başkaları için daha çok üzülüyorum. Keşke onlar için birşey yapabilseydim fakat bunları yazdıgm telefon bile 5800 durumu anlamışınızdır..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar mesajlarınızı cevaplayacağım. Kısa süre içerisinde. Teşekkürler ve iyi geceler hepinize

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitse de gitsek...
  • Hayır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genel anlamda pozitif bir insanım aslında. Fakat dönem dönem amaçsızlık buhranlarına düşebiliyorum. Mevsimsel depresyon mu denir buna ne denir dönemsel olarak bilmiyorum. Özellikle bazen universite okumaktan tiksiniyorum, zor bir bölümde okuyorum ve gençliğimin en guzel zamanlarini ileride birilerine hizmet etmek için harcadiğimi düşünmek hayatimi, yaptiklarimi amaçsizlaştiriyor.

    Mesela şu an biri tutsa beni yakamdan alıp alp dağlarının eteklerine bıraksa orda takılsam herkesden herşeyden uzak. Neyse sabah ders var yatayım ben hadi iyi geceler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok arkadas hic memnun degilim valla,bildigin surunuyorum.Zamaninda calistik ettik fen lisesini kazandik,ordan calistik ettik geldik istanbula suanda teknik universitede insaat muhendisligi bolumu okuyoruz lakin baba memur anne calismiyor iki kardes de liseye devam edince istanbulda uni okumak zor oluyor tabi.Orda burda part time is ariyorum,gecen seneden beri bi ajansa kaydolduk oyle organizasyon islerine gidiyoruz.Millet yazin nasil tatil yapsam,nereye gitsem diye dusunur biz de yazin nerde calisicaz diye dusunuyoruz.Vay arkadas niye babamiz zengin degil ki,neden yani ?Benim hayallerimi yemek yemek kadar kolaylikla yasayan insanlari da gorunce cildirasim geliyor maalesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • memnun değilseniz kendinizden daha aşağıda olan insanlara bakın sahip olduklarınız size yetsin. ben de mutsuzdum felan ama şimdi bakınca yaşadığım koşullar dünyanın %85 civarından daha iyi.
  • Hani Rabbiniz size, andolsun ki nîmetlerime şükrederseniz arttırırım ve andolsun ki nankörlük ederseniz şüphe yok ki azâbım pek çetindir diye hükmünü bildirmişti.(İBRAHİM SURESİ-7.AYET)
  • Dglm

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbir zaman ona sıkıca sarılıp seni seviyorum deme şansım olmayacak bu yüzden memnun değilim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayatımdan memnun muyum ? Hem öyleyim hem değilim. Bir gün diğer günümü tutmuyor aslında.

    Şuan mali olarak büyük sıkıntı içindeyiz lakin ufaktan borçları kapatmak için uğraşıyoruz. Amacımız helal ile bu işi yapmak. Yoksa şimdiye kadar onlarca seçenek vardı elimizde iki imza, iki belge ile milyarlar kazanabileceğimiz ihalelerden fakat kul hakkıdır dedik yapmadık. Allah a şükür ki yapmamışız.

    Şuan mali konu hariç memnun olmadığım bir şey yok. Zaten oldukça umursamaz biriyim ve neyin olup bittiği pek umrumda değil. Bu yüzden çok kafaya takmam yaşanılanları ama aklımda sürekli yer edinir ve zaman zaman düşünürüm ardından geçer belli bir süre.

    Akşamdan sabaha kadar bilgisayar ile vakit geçiriyorum. WhatsApp dan falan sınıftan arkadaşlarla, kızlarla sohbet ediyorum ama tipimden dolayı değil sohbetlerim gerçekten anlayışlı ve hoş sohbet biriyim ondan dolayı sabah akşam konuşacak, sohbet edecek birilerim var.

    Genel olarak soruya dönecek olursam geleceğe dair umut beslediğim için memnunum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Befega19 -- 2 Mart 2015; 5:25:09 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu kokuşmuş ülkede olduğum için hayır her gün kendime ben ne için yaşıyorum acaba iyi bir iş sahibi olacakmıyım diye sormadan edemiyorum yandaşlarını artık sınava bile sokmadan iyi mevkilere yerleştiriyorlar

    Benim(yaş 21) gibi bir çok gencin hayattan hiç bir umudu bırakmayanlara hakkımı helal etmiyorum umarım her iki dünyadada cezalarını çekerler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.