Şimdi Ara

!!! İnternet'te Gezdikten Sonra Tüm İzleri Kalıcı Olarak Silin !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
2.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Privacy Internet Eraser 2.20 (Ücretsiz)

Internet Eraser siz internette gezindikten sonra bilgisayarınızda oluşturulan ve sizin gezdiğiniz saylalarla ilgili bilgiler barındıran, cache dosyaları, cookieler, geçici internet dosyaları, geçmiş ziyaretleriniz gibi dosyaları bir daha geri getirilemeyecek şekilde bilgisayarınızdan siler. Böylece bilgisayarınızda hiçbir iz bırakmamış olursunuz. Özellikle acemi kullanıcılar için düşünülmüş olan program detaylı olarak temizleme gerçekleştiriyor.

Program Internet Explorer , Mozilla Firefox , Opera ile uyumludur.

900 KB boyutunda ve ücretsiz olan programı indirmek için alttaki linke tıklayın.

!!! İnternet'te Gezdikten Sonra Tüm İzleri Kalıcı Olarak Silin !!!

• güezel programmış bu thanks.
  • Teşekkürler
  • Paylaşım için çok teşekkürler

Bu program Internet Explorer ve Firefox'un özel veri temizliği işlemlerinin; veya kendi elimizle Temporary Internet Files gibi internet kayıt klasörlerini tamamen boşaltmakla yapılan işin daha gelişmişini daha kalitelisini yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 10 Kasım 2006; 18:17:43 >
  • Özenti program gibime geldi benim(Windows&internet cleaner pro)Arkadaki resime kadar aynı.
    Neyse iyi iş görüyor ama(tabii her ikiside)
    Eline sağlık
  • eline sağlık
  • Uzun zamandır kullanıyorum, alanında kaliteli bir program paylaşımın için sağol...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • paylasım icin cok tesekkurler
  • Hem de bedava ... Sağol rietveld senin adına açtığım dosya baya kabardı.
  • rietveld bu opera 9 da gezindiğim adresleri hiçbir program silmiyor bu da silmedi silen bir program varmı biliyonmu?

crap cleanerde de olmadı

paylaşım için sağol
  • Dostum bu prog. trial olarak iniyor. Dawnload edilen pro.da bazı menüler farklı.İnt.sitesine yönlendiriyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufuktan

Dostum bu prog. trial olarak iniyor. Dawnload edilen pro.da bazı menüler farklı.İnt.sitesine yönlendiriyor.

Valla bilmiyorum.Bende direk indiriyor.Hiç yönlendirme falan yok.

• IE Privacy Keeper bu program free arkadaşlar. Yaptığı işler başlıktaki prgramlarla yaklaşık aynı.
    Ekran görüntüleri buradahttp://www.browsertools.net/IE-Privacy-Keeper/index.html

İndirmek içinhttp://www.browsertools.net/downloads1.html linkine bakın.
    Buradan ister setup dosyasını isterseniz, "Take along yada PE de deninlen (portable edition) kurkadan çalışan versiyonu indirin. Ben PEyi tercih ediyorum, kafe veya arkadaş bilgisayarı gibi ortamlarda USB memoryden çalışabiliyor.

(Ayrıca sitede SWF Opener, Flash Saving Plugin, gibi ücretsiz progralar var bakmanızı tavsiye ederim.)

• tesekkurler
  • karar verin eger freeware ise indircem...
  • paylaşım için sağol.
  • eline saglık
  • CCleaner da ücretsiz ve kullanışlı bir program. Silip süpürüyor herşeyi.
  • CCleaner favorim
  • CCleaner ile aynıysa indirmeyelim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.