ANKARADA NERE BULABLİRİM YARDIM EDEN YOKMU YAF SES FELAN NASI TELEFONUN NEDEN BU KDAR UCUZ(250YTL)
vodafone turkcell.evkur dedım. 250 ytl olmasının nedeni. 1) yerli marka az vergı oduyor 2)Diğer x markası gıbı ustune fazla kar eklemıyor..250 ytlık urunu kalkıp 500 e satmıyor.v.s. baya var bunlar ılk basta akıla gelıcek olanlar..
.....::::BiZi BiLeN NeRDe BuLaCaĞıNı Da BiLiR!!::::......
PEKİ SANA ZAHMET OLUO AMA TEL ALIOZ SONUÇTE KUTU İÇERİĞİ HERYERDE AYNI MI BLUTUT KULAKLIK 512 KART
Ne zahmetı canım:Kutu ıcerıgı aynı sonuc ta onu satan yer degıl raks koyuyor merak etme.En fazla satan uyduruktan bır yer ıse ıcını eksıltebılır bunuda belırtım..
Ne demek inşallah!! iyi denilebilcek bir şekilde yardım edebilmişimdir.Tercihin hayırlı olur umarım.Eğer içinde ufakta olsa bir şüphe varsa sakın alma çünki emin ol bir sorun çıkar ,ama içinden gelerek alırsan rahat ol bişse olmaz..
İÇİNDE Bİ ŞÜPHE VARSA DERKEN KULLANAN SİZSİNİZ SİZDE Bİ SORUN YOK DEDİNİZ BU SİTENİN TAVSİYELERİ ÜZERİNE ÇOK SEY ALDIM HİÇ BİRİNDE DE Bİ SORUN ÇIKMADI YARIN BAKCAM SES İ FELAN NASIL DİE İNŞ HAYIRLISI OLUR AMA BEN ALAYINA REST ÇEKEREK ALCAM BU TELEFONU İÇİMDE Bİ HİS VAR BENDEN GÖRENLER KISKANCAK NAZAR DEMESİN 4 YILDA GARANTİİSİ VAR AMA
İÇİNDE Bİ ŞÜPHE VARSA DERKEN KULLANAN SİZSİNİZ SİZDE Bİ SORUN YOK DEDİNİZ BU SİTENİN TAVSİYELERİ ÜZERİNE ÇOK SEY ALDIM HİÇ BİRİNDE DE Bİ SORUN ÇIKMADI YARIN BAKCAM SES İ FELAN NASIL DİE İNŞ HAYIRLISI OLUR AMA BEN ALAYINA REST ÇEKEREK ALCAM BU TELEFONU İÇİMDE Bİ HİS VAR BENDEN GÖRENLER KISKANCAK NAZAR DEMESİN 4 YILDA GARANTİİSİ VAR AMA
Anlatmak istediğim buydu zaten.İçindeki his iyimiş yani isteyerek alıyosun..Bişe olmaz..