arkadaşlar bende aranıza yeni katldım anında bir sorunum war halledemedim mesajlarımı bilgisayara yüklerken pc sync ile %44'e kadar geliyor lak diye program kapanıyor. Sorun nedir acaba?
bu telefondan cacık olmayı bırakın salatalık olmaz, benim sl65 bile bundan daha iyidi ki bozuldu o da sonra bunu verdiler,sl75 verirler die sevindim o da olmadı yavaş telefon mesajlar bilgisayara atılmıyo hata veriyo 1.3mb hafıza war herşeye dolu dio radyo iyi çekmiyo kulaklık desen iğrenç, otobüste yanındaki elemanın bile konuştuğunu duyuyon zaten kulağa girmiyor şarj 2 gün gidiyo takılmalar çok daha ne diim bu haftada denicem olmadı 15 gün içinde iade hakkımı kullanıp iade edicem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coyo-T -- 2 Şubat 2008; 1:05:02 >
işin kötüsü değişim yapıp hangi telle değiştiricem :) ayrıca para iadesi ederlermi bilmiyorum onuda sonra yine 1 ay telefonsuz beklemekte istemiyorum bilmiyorum....
servisine telefonu götürdüm değişimi biz yapmıyoruz siemens tarafından oluyor onlarla görüşün dediler. Bende Siemens müşteri hizmetlerini aradım onlarda size telefon verdik maduriyetinizi giderdik tamam bukadar gibi bir cevap verdiler. tüketici haklarına bir mail attım bakalım. hem bana sormadan telefon veriyorlar hemde yaptıkları şeye bak. Bu arada tüketici haklarına en fazla şikayet gelen firma Nokia imiş. Bakalım telefonu değiştirebilicekmiyim.
telefonu servisten teslim almayacaktın aldıktan sonra tüm haklarını kaybedşyorsun bu saatten sonra tüketici haklarına başvuramazdın banada aynı telefon verildi teslim almadım ve tüketici haklarına gidip paramı aldım geçmiş olsun