ben 1-2 ay kadar önce yazmıştım buraya, hafıza sorunumdan bahsetmiştim. şu anda telefonun kendi hafızasının 1.3 mb ın 1.2 si dolu ve %100 dolu olarak görünüyo. 1-2 gün önce %99.5 - %99.6 vs. türü rakamlar görünüyodu ve ben telefonun kendi hafızasına hiçbişey yüklemedim, %100 oldu. taslakları, gönderilenleri, gelenleri yani tüm mesajları sildim. hatta arama kayıtlarını da sildim. ama hiç bi işe yaramadı. bellek yetersiz olduğundan mesaj atamıyorum. servise göndermem gerekecek. bu durumda olan başkası var mı?
telefonun özellikleri iyi ve ucuz diye aldım, ama ucuz etin yahnisi oldu. ayrıca şimdilerde o fiyata iyi telefon bulmak çok zor değil. bu telefondan almayı düşünen varsa, bi daha düşünsün
aynısı benim de başıma gelmişti.Bu telefonlarda böyle bir yazılım hatası var maalesef...Servise götürdüm format atıp yeni yazılım yüklediler düzeldi.Sen kendinde deneyebilirsin. Hafıza kartını biçimlendir diye bir seçenek var.Tüm hafızayı siliyor.Onu deneyebilirsin.Genellikle uygun olmayan programlar ya da bazı mp3ler bu hatayı tetikleyebeliyor.Hepsini sil hafızayı biçimlendir.Olmazsa servis düzeltir.
slm ben bu teli ucuz ve özellikleri iyi olduğu için 2.tel olarak alcamda (daha doğrusu benq cl71 imin yerine yollayacak) aklıma şu takıldı tel hafızası 1.5 mb olduğu için bluetooth dan müzik atabiliyozmu yoksa sadece pc den mi atabilcez birde cl71 kullanan arkadaşlar varsa sizce cf61 mi iyi yoksa cl71 mi????
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-side -- 24 Ağustos 2007; 11:35:54 >
Orjinalden alıntı: x-side slm ben bu teli ucuz ve özellikleri iyi olduğu için 2.tel olarak alcamda aklıma şu takıldı tel hafızası 1.5 mb olduğu için bluetooth dan müzik atabiliyozmu yoksa sadece pc den mi atabilcez birde cl71 kullanan arkadaşlar varsa sizce cf61 mi iyi yoksa cl71 mi????
başka bir telefondan bu telefona müzik atarken sadece 1.5 mb den az olan müzikleri atabilirsin. müzikleri hafıza kartına atıp o şekilde teşlefonun içinden çalabilirsin. bunu atmanın yollarından biri qsyncer programı. benzer şekilde kart okuyucusuyla da atabilirsin.
ben cl71 ve cf61 arasından cf61 derim. bence cl71 e göre daha alınabilir telefon. ama karar yine de senin
cevap için sağol ama teli ben seçemiyorum benq yollayacak bir hafta önce e61 yollayacaklardı dün zorlattım cf61 dediler bende artık sıkıldım tamam dedim ama ne zaman gelcek orası meçhul
quote:
Orjinalden alıntı: kahve
quote:
Orjinalden alıntı: x-side slm ben bu teli ucuz ve özellikleri iyi olduğu için 2.tel olarak alcamda aklıma şu takıldı tel hafızası 1.5 mb olduğu için bluetooth dan müzik atabiliyozmu yoksa sadece pc den mi atabilcez birde cl71 kullanan arkadaşlar varsa sizce cf61 mi iyi yoksa cl71 mi????
başka bir telefondan bu telefona müzik atarken sadece 1.5 mb den az olan müzikleri atabilirsin. müzikleri hafıza kartına atıp o şekilde teşlefonun içinden çalabilirsin. bunu atmanın yollarından biri qsyncer programı. benzer şekilde kart okuyucusuyla da atabilirsin.
ben cl71 ve cf61 arasından cf61 derim. bence cl71 e göre daha alınabilir telefon. ama karar yine de senin
cf61 sonunda geldi 1,5 mb hafızası var ama micro sd takınca 10 mb lik dosyayı bile bluetooth dan alabiliyo mesela bu el71 de olmuyo sadece telefon hafızası kadar alıyo ama keşke cf61 de video kaydıda olsaydı tam süper olurdu
Öncelikle herkese merhaba...Eski bir Sx1 ci olarak altı aylık yoğun uğraşlarım sonunda (Sx1 i yanlışlıkla servise verdimde-yedek parçası kalmamış) Siemensin bana layık gördüğü cf61 modeliyle karşınızayım(bu arada sağolsunlar kulaklığıda hediye etmişler anladığım).Bu telefon ne yazıkki sorunlu bir model bunu hem türkçe forumlardan hemde ingilizce forumlardan anlayabilirsiniz... Oyun ve tema ile ilgili Benq Mobile Formunda ;
"there's no available theme for CF61 to download! with games, you can install by using the QSycher, choose File Manager, you'll see the Java, copy jad and jar file, dat's all"
deniyor.Cf 61 e uygun tema yok deniyor ve oyunlar için yol gösteriliyor...