sanırım buldum eğer oyunların jar ve jad dosyalatının ikisini birden yüklersek telefomda görünüyor.ve silinebiliyor.şimdi tek sorun telefona attığımız jar uzantılı oyunların jad larınıda bulmak.
ben kullanıyorum, çokta memnunum. Telefonda yok yok. Tek sorun şarj problemi 2 gün kadar gidiyor. Ama Enerji Tasarrufu modunda tuş takımı sönüyor, Ekran ışığı azalıyor ve 4 güne kadar çıkıyor dayanma süresi. Sonuçta bu fiyata daha iyi bir telefon mümkün değil. Ber de Radyo için kulaklık gerekiyor. Ama MP3 dinleyebiliyorsun ve ses durumu da gayet iyi.
telefona oyun attım, sildim ama silinmemiş gibi görünüyo, o sildiğim oyunun jad uzantılısını da atsam sonra silsem işe yarar mı?
quote:
Orjinalden alıntı: aayakut
sanırım buldum eğer oyunların jar ve jad dosyalatının ikisini birden yüklersek telefomda görünüyor.ve silinebiliyor.şimdi tek sorun telefona attığımız jar uzantılı oyunların jad larınıda bulmak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ashleyjudd -- 17 Aralık 2006; 16:43:02 >
bana acilen yardım ediniz.. bu telefonu almayı düsünüyorum internetten.
1. sorum 1gb ve ya 2 gb SD kartı destekliyor mu mp3 dinlemek istiyorumda.? 256 mb çok az çünkü.
2. sorum ise kulaklığını bulabilir miyim nereden ve kaç ytl ye???
walla 1 gb destekliyorda 2gb destekliyormu bilmiyorum birde kulaklık ne kadar bilmiyorum ama sirkeci altın handa satılıyor orda bi dukkanda 2 sayfa geriye bakarsan yada 1 sayfa geri bi arkadas satıldıgı yeri yazmıstı
Genpa'da tekrar sw yüklediler, saat problemim düzeldi.
quote:
Orjinalden alıntı: ozgurer
Factory reset'i bulan yok mu arkadaşlar hala? Bi' yerden kod falan yazsak da resetlense Benim telefonun saati de bozuldu, ilk açılışta saati doğru yazıyor sonra saat hep aynı kalıyor, zaman durdu
banada telefonda peşin 240 demişlerdi gittiğmde 220 ye düştüğünü söylediler kutu içeriği:ridata micro sd , şarj , usb kablo , extra ön kapak yani kulaklık harici herşeyi var
Arkadaşlar bende bu telefonu kullananlara dün katıldım. Z2 vardı beğendiğim için bide bunu aldım ama kulaklık sorunu bende de var Nasıl yaparız bunu? Kamerası çok iyi çekiyor. Özelliklerde iyi Z2 den sonra CF61 de tam not aldı. Bence ikisi süper bi ikili.. Kulaklığı alanlar aldı zamanında biz neden almıyalım ama dimi
bursada da yok başarı genel servisine gittim yardımcı olan bayan listede adının bile geçmediğini söyledi sanırım bu telefonda kulaklıkla mp3, radyo dinleme zevkini hiç bir zaman yaşayamıycağız