Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED ROGUE TÜRKÇE YAMA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
11
Favori
44.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
40 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çevirisini oyunun çıkışından sadece 45 gün sonra bitirdiğimiz AC Rogue Türkçe yamasını takdim ediyorum.

-Yamayı Yönetici olarak çalıştırın.
    -Bu yama en son sürüm ile uyumludur. Lütfen kurmadan önce gerekli güncellemeleri yapın.
    -Bu yama tüm AC Rogue metinlerini %100 olarak Türkçe yapmaktadır.
    -Kurulum programı oyun klasörünüzü otomatik olarak bulacaktır, eğer bulamazsa manuel olarak da oyunu kurduğunuz klasörü gösterebilirsiniz. Genelde oyun buraya kurulur: C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Assassin’s Creed Rogue\
    -Oyuna başlamadan önce ayarlardan altyazıları açmayı unutmayın.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Süper haber.Kolaylıklar dilerim.Merakla bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 28 Şubat 2015; 13:14:16 >

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗
  • quote:

Orijinalden alıntı: R-10

Süper haber.Kolaylıklar dilerim.Merakla bekliyoruz
    Ellerinize sağlık,kolay gelsin

Orijinalden alıntı: Feunard

Ellerinize sağlık,kolay gelsin

Alıntıları Göster
    Vay anasını çok hızlısınız, başarılar

Orijinalden alıntı: lutufi123

Vay anasını çok hızlısınız, başarılar

Alıntıları Göster
    Said şimdiden kolay gelsin diyorum.

Orijinalden alıntı: saidsrc

Merhaba Arkadaşlar,

AC Unity Dead Kings DLC çevirimiz bitti. Oyun içi teste geçtik. Şu andan itibaren XBOX dosyalarından ulaştığımız metinler ile Rogue çevirisine başlamış bulunuyoruz.

Oyunun PC versiyonu çıktıktan sonraki ilk haftaya kadar yüzde güncellemesi olmayacak çünkü PC versiyonunda ekstra metinler gelebilir.

Rogue, Unity'den biraz daha kısa olmasına karşın Unity kadar kısa sürede bitiremeyebiliriz çünkü bu sefer çeviri tamamen okul dönemine denk geliyor. Hatta şu anda Unity çevirisin katılanların sadece yarısı Rogue çevirisinde bulunacak gibi. O yüzden Unity'deki gibi 75 günden kısa sürede bitmeyebilir, böyle bir beklentiniz olmasın.

O kadar bekleyemem oynarım ben bu oyunu Yine de sağol saidsrc kardeş Unity'i ingilizce olarak bitirdiğim halde Senin çevirin ile de bitirdim eline sağlık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: stalker(1979)

quote:

Merhaba Arkadaşlar,

AC Unity Dead Kings DLC çevirimiz bitti. Oyun içi teste geçtik. Şu andan itibaren XBOX dosyalarından ulaştığımız metinler ile Rogue çevirisine başlamış bulunuyoruz.

Oyunun PC versiyonu çıktıktan sonraki ilk haftaya kadar yüzde güncellemesi olmayacak çünkü PC versiyonunda ekstra metinler gelebilir.

Rogue, Unity'den biraz daha kısa olmasına karşın Unity kadar kısa sürede bitiremeyebiliriz çünkü bu sefer çeviri tamamen okul dönemine denk geliyor. Hatta şu anda Unity çevirisin katılanların sadece yarısı Rogue çevirisinde bulunacak gibi. O yüzden Unity'deki gibi 75 günden kısa sürede bitmeyebilir, böyle bir beklentiniz olmasın.

O kadar bekleyemem oynarım ben bu oyunu Yine de sağol saidsrc kardeş Unity'i ingilizce olarak bitirdiğim halde Senin çevirin ile de bitirdim eline sağlık.
    ilk önce dersler gençler....
    artık unity başlayalım o zaman sonrası geliyor nasıl olsa

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0924579C4

ilk önce dersler gençler....
    artık unity başlayalım o zaman sonrası geliyor nasıl olsa

Alıntıları Göster
    kolay gelsin

Orijinalden alıntı: esjberg

kolay gelsin

Alıntıları Göster
    Helal olsun çok hızlısınız bir sorum olucak acaba rogue ve dead kings bittiği zaman çevrilmeyen Dlc olaraktan freedom cry veya tranny of king washington falan çevirme imkanınız var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cankat2001 -- 6 Mart 2015; 18:23:08 >

Orijinalden alıntı: cankat2001

Helal olsun çok hızlısınız bir sorum olucak acaba rogue ve dead kings bittiği zaman çevrilmeyen Dlc olaraktan freedom cry veya tranny of king washington falan çevirme imkanınız var mı?

Alıntıları Göster
    oley oley :D oley oley

• malum yerlere düşmüş oyun, metinlere bakılıp bu 2 gün içerisinde güncelleme gelme ihtimali varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Feunard

malum yerlere düşmüş oyun, metinlere bakılıp bu 2 gün içerisinde güncelleme gelme ihtimali varmı?
    çok iyi haber ben daha assins Creed unity oynuyorum bu çevirininde bitmesi en az haziran ayını bulur tahminen
    Asus Z170 Pro Gaming | ASUS ROG Strix GeForce GTX 1080 Ti 11GB | Intel Core i7 6700K 4.0 Ghz | CORSAIR H100i RGB PLATINUM 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu | 2x Noctua NF-F12PWM | 2x Corsair ML140 Pro Rot LED | Hyperx Savage 16 GB 2800Mhz DDR4 CL14 | Corsair 400C Mid-Tower Case
    Evga 650GQ Gold 80+ PSU
    | Samsung 850 Evo 250GB SSD
    LG Ultragear 27GL83A-B 144Hz Gaming Monitor
    | WD 1TB
    Corsair K70 LUX RGB | DXRacer Sentinel Gaming Chair | - Logitech G900 Chaos Spectrum | HyperX Cloud II Gaming Headset Red | Razer Firefly Chroma Cloth Mouse Pad | Samsung UE-55MU9000
  • quote:

Orijinalden alıntı: helll_599

çok iyi haber ben daha assins Creed unity oynuyorum bu çevirininde bitmesi en az haziran ayını bulur tahminen

Alıntıları Göster
    yok bu oyun çeviri gibi değil bence nisan gibi çıkışını yapar

Orijinalden alıntı: FerreT

yok bu oyun çeviri gibi değil bence nisan gibi çıkışını yapar

Alıntıları Göster
    Ekran görüntüsü eklendi. %10 olarak güncellendi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 8 Mart 2015; 14:55:59 >

Cevap vermiş; Var, devletin dini adalettir… Adaleti olmayan devlet zaten dinsizdir!
  • quote:

Ekran görüntüsü eklendi. %10 olarak güncellendi.

harikasınızTekrardan elinize sağlık

Orijinalden alıntı: vollkan59

Unity DLC nin test aşaması bitti mi ustad..

DLC testi bitmek üzere. Bitti, linkten indirebilirsiniz: http://animusprojesi.com/assassins-creed-unity-turkce-yama/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HK-47 -- 9 Mart 2015; 14:09:52 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.