Şimdi Ara

Laptop Mikrofonu hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, bir çok araştırma yaptım bir çok siteleri gezdim fakat henüz çözümümü bulamadım. Şimdi sizlere sorunu tam detaylı bir şekilde anlatıyorum;

    Laptop'um Dell Inspiron N5110, bir adet mikrofon bir adet kulaklık çıkışı var. Ve tabiki içerisinde bulunan dahili mikrofon var.

    Ben bilindik olan samsung siyah mikrofonlu kulaklığının mikrofonunu kullanmak için mikrofon girişine taktığımda mikrofonu laptop algılıyor. Kayıttan yürütülenler kısmında seçenek geliyor. Buraya kadar tamam.

    Fakat, sesi hala dahili mikrofondan almaya devam ediyor. Bende gidip O kısımdan dahili mikrofonu devre dışı bırakıyorum. Fakat kulaklık mikforonunda sesi hiçbir şekilde almıyor. Hani mikrofon girişim arızalandımı felan mı desem hiçbir şekilde hasar almadı arızalanmış olması mümkün değil çünkü mikrofonu algılıyor.

    Çok aradım heryerde çözümünü ama henüz bi açıklık getiremedim.


    iki tane telefon kulaklığı ile birini kulaklık girişine takıp sesi almak. Diğer telefon kulaklığının mikrofonu ilede mikrofon kullanmak istiyorum. Çünkü misal arkadaşımla oyun oynamak istediğimde dahili mikrofon fan sesini Çok acayip ölçüde karşı tarafa iletiyor. bu sorundan kurtulmak adına hani normal bir mikrofon kullanırsam. Mikrofon uzakta olacağı için fan sesi ortadan kalkar düşüncesindeyim.

    Hani desenizki başka bir mikrofonlu kulaklık al dene, yine aynı sorun olacaktır. laptop harici mikrofondan sesi çekmiyor. Kulaklıkta bir sorun yok telefonda kullanıyorum mikrofonu gayet temiz ve net çalışıyor. Laptop'la ilgili bir sıkıntı var sanırım.

    Eğer varsa bir fikriniz öneriniz açıklık getirirseniz sevinirim.







  • bende de aynı sorun var. kulaklıktaki mikrofonu kullanamıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.