Şimdi Ara

'Galaxy S6 modelinde microSD yuvası ve su geçirmezlik olmayacak'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
1.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • 'Galaxy S6 modelinde microSD yuvası ve su geçirmezlik olmayacak'





    Samsung'un yeni amiral gemi modeli ile ilgili sızıntılar hızını artırmaya başlarken, son olarak internete düşen bir video bekleyenleri oldukça hayal kırıklığına uğratacak gibi görünüyor. Zira yeni seride microSD kart ve su geçrimezlik olmayacak.

     

    Bir YouTube hesabının Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge modeline ait elde ettiği bazı fotoğraflarla ve elde ettiği bilgilerle yaptığı ön inceleme pek çok bilinmeyen konuya da ışık tutuyor. Samsung hayranları metal çerçeve ve arka cam kaplama tasarımı nedeniyle bataryanın çıkarılamıyor olmasına bir nebze anlam veriyordu.

     

    Ancak bugüne kadar Galaxy S serisinin vazgeçilmezi olan microSD kart girişinin Galaxy S6 serisinde yer almayacak olması büyük tepkilere neden olabilir. Zira Samsung da Apple gibi tüketicileri daha büyük kapasitelere zorlayacak. Ancak yüksek kapasiteli versiyonlar da elbette daha pahalı oluyor.

     

    Diğer bir eksi taraf ise önceki modelde kendisine yer bulan su geçirmezlik özelliğinin yeni seride yer almayacak olması. MicroSD eksikliği yanında su geçirmezlik olmayışı belki çok önemli görünmeyebilir ancak bu özelliğe dikkat eden tüketiciler çoğunlukta.

     

    İncelemede göze çarpan Galaxy S6 Egde modelinin kavisli ekranlarının belirtildiği gibi sadece tasarımdan ibaret olduğu ve sanal klavyenin tuşlarının kenarlara doğru uzanmayarak herhangi bir yanlış basıma imkan tanımadığı.

     

    Son olarak parmak izi okuyucunun Touch ID örneğinde olduğu gibi artık Home tuşu üzerinde olduğu ve tuşun da bunu karşılayacak şekilde elden geçirildiği da ifade ediliyor. Bu iddia daha önce de defalarca gündeme gelmişti.

     

    Videoda ayrıca Galaxy S6 Edge modelinin bataryasının Galaxy S6 modelinden 50mAh daha güçlü olacağından bahsediliyor. Ancak net değerler verilmiyor. Modellerin özellikleri ise 5.1 inçlik 1440p ekran, Exynos 7420 yongaseti, 3GB RAM, Gorilla Glass 4 ön ve arka koruma ile kablosuz şarj şeklinde sıralanıyor.

     

    Videodaki iddialar gerçekse microSD konusunda Samsung kendi ayağına sıkıyor diyebiliriz. HTC ve LG gibi firmaların amiral gemi modellerinde tüketici tepkisini gözönüne alarak microSD desteğine geçiş yapmasına karşın Samsung'un tam tersi bir politika izlemesi farklı sonuçlar doğurabilir.







     













  • Yaff bir firma ürününü bukadarmı çok alınmaması için tasarlar ve piyasaya sürer anlam veremiyorum :S Android ve samsung kullanmamın en belirgin özelliklerinden birisi SD kart destegi olması oda olmayacak ise ben ne anladım bu işten.. Bekledigim bir üründü lakin hic iç açıcı haberler almıyorum ürün hakkında. Sanırım HTC m9 Falan bakacagım artık Samsung Kendisi Kaybeder..

  • Ekrem Bey yatın uyyun abi ya bu saatte samsungu batsın sizden önemsiz..
    Canına kurban Adamsınız bu saatte bile haber yağıyor..
    Tekrar: S6 edge



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest423434424 -- 28 Şubat 2015; 2:43:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah haber doğru değildir.

  • Ne kıro milletiz biz ya. Şimdi tutarlar edge yi 2600 yaparlar sonra bizim salak halkımız sırf pahalı diye sırf hava olsun diye 3 maaşını yatırır şu telefona.
    Kullanım açısından yarar sıfır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakalım Samsung fanboyları nasıl savunacak?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://shiftdelete.net/galaxy-s6-edge-ortaya-cikti-58702 Burada arka kapağın çıkartılabilir ve hafıza kartı takıla bildiğinden bahsediyor. Umarım sdnnin dediği gibi olur çünkü iphone karşı cazip bir yanı bana göre kalmıyor micro sd takılmıyorsa bir android cihaza. Salt kullanıcı deneyiminde tek eksik bulduğum kendi kullanış halime göre o çünkü iphone da

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce bi tanıtılsın bakalım

    haber tam bi Ekrem71 klasiği

  • micro sd yok ha...
    samsung kafasına sıksın daha iyi...

  • Eğer dogruysa samsung kendi ayağına sıkıyor umarım doğru değildir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aha cop oldu benim icin. MicroSD siz flagship mi olur birakin ya. Samsung o kadar savundum seni, bu haberle intihar ettin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Micro sd ' yi kaldırıp Apple gibi iteleme politikasına gidecek sanırım .

    Bir Apple olamaz bu konuda samsung. IOS severler , başka ios cihaz olmadığı için 64 gb ' ına ekstra para veriyor . 2400 s6 edge 16 gb olsa , 2600 ' ede 32 gb ' ını itelemeye çalışsa . Bunu kimse almaz . Fiyatı gene düşürecek , bu sefer de alanlar lanet edecek . Olmuyor Samsung .
  • Çöp

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • su geçirmezlik neysede micraSD olmaması ...
  • Zaten kapastif tuş ve sd kart desteği için satılıyordu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi su geçirmezlik neysede Micro sd kart önemliydi şimdi bundan vazgeçerse rakipleri bir adım önde olucak. Eğer bu durum S serisinde olursa tahmini olarak Note 5 de hafıza kartı slotu olmayacağını gösterir. Bu sıkıntıya note gibi bir seride yapmazlar.

  • SD kart vardır ya. Yani 32 gb'de depolama olarak çok ihtiyaç duymuyorsunuz ama farklı şekillerde kullanılabiliyor bu avantaj varken bundan vazgeçmek aptalca olur.
    Bence tasarım oldukça iyi. Samsung yaptığı için beğenilmiyor, Başka bir marka çıkarsa herkes iyi diyecektir şu tasarıma.
    Arka kapak çıkarılabilir değilse, ben almıyacağım. S4'le aynı pil tabi ki daha verimli olacaktır ama 2 yıl sonrasında çift batarya lazım oluyor. Ben telefonu şarja koymayı sevmeyen biriyim, harici batarya önemli.

  • İşte bu olmamış. Micro sd kartsız bir android cihaz görüntüsü olup sesi olmayan bir tv ye benziyor benim için...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çıkarılamayan batarya ve olmayan micro sd yuvası,

    ben hala samsungun böyle birşey yapacağını düşünmüyorum, Samsung u buralara kadar getiren özellikler bunlar
  • iPhone'da BlueTooth ile dosya gönderilemememesinin ve microSD kart yuvasının olmama nedeni iTunes Store'da satılan müziklerin satın alınıp paylaşılmasını engellemek içindir.
    Fakar Android cihaz üretenler neden böyle bir şey yaparlar veya yapmaya çalışırlar anlamam. Üstelik MicroSD kart üretip satıyorken :)

  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.