Şimdi Ara

Legends of Tomorrow (2016) | The CW (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
852
Cevap
19
Favori
24.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • 2.bölüm daha iyiydi Damien in gözükmesi profesör ün gençliği filan gayet iyiydi bence yalnız çıta yükselmeli aksiyon sahneleri yine vasat, ileriki bölümler flash ve arrow a bağlanırsa daha güzel olabilir.
  • o da ölümsüzdü galiba ama kesin zaman yolculuğu yok

  • Bu Damien Darkh orda ne arıyordu anlayabilen var mı ve o da gelecekten geliyorsa esir aldığı Rayi neden tanımadı ve ya Ray onu neden tanımadı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkH3R0 -- 30 Ocak 2016; 1:05:50 >
  • İlk bölümü izledim şimdi fena durmuyor gibi. 2. bölümde anlaşılır iyice :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DarkH3R0 D kullanıcısına yanıt

    gelecekten gelmiyor o da ölümsüz ayrıca ray in tanımama gibi bi durumu yok adam cepte aha ben bunu tanıyorum deyip çıkamaz sonuçta

  • Bu bölüm nasıl acaba derken Damien Darkh'ı görünce izlemeye karar verdim. İlk bölüme göre güzeldi.
  • dövüş sahneleri garip oluyor ya, heryerden efekt patlıyor


    carter çok erken öldü, daha 2 .bölümden 1 kişi eksilmesi garip geldi bana. elinde zaman yolculuğu var ama o adamı kurtaramıyorsun, çok saçma.

  • Carter ilerleyen bölümlerde geri dönecektir bir şekilde. Dövüş sahneleri Arrow gibi kötü. Kamera açıları kötü diyeyim daha doğru. En azından bana öyle geldi. Ama efektler güzel. Özellikle son sahnede bayağı bi coşmuşlar. Warner Bros. biraz daha bütçe ayırsa uçururlar.
  • İlk bölüme oranla daha iyiydi bu bölüm. Bu aralar pek yorum yapasım gelmiyor dizi konularına çünkü aşağı yukarı her hafta aynı şeyleri yazıyorum. O yüzden bu diziden genel olarak beklentim aşk meşk olaylarına girmeden 15 bölümlük sezonlarla yollarına devam edip belli bir çizgide kalite tutturmaları. Kanal CW olduğu için ve kendi kanallarında bir DC evreni kurmaya çalıştıkları için 2.sezonun da geleceğini düşünüyorum. Şu an onay alınmadı herhalde ama verilecektir.
  • Bir ara çıkan söylentiye göre dizi CW'ye biraz pahalıya patlamış. O yüzden ikinci sezonu düşünmüyormuş.
  • Evet tabi o da mümkün 2 bölüm izledik her taraf cıvıl cıvıl efekt Efektler güzel valla eğer pahalı geldiyse ya efektler azaltılır ki hiç istemem bunu ya da dediğiniz gibi tek sezonluk bir dizi olur.
  • Ben tek sezonluk olması taraftarıyım. 2. sezon için nasıl bir konu olabilir ki ? 2. sezon olsa bile bambaşka bir konsept ile gelir.
  • Aslında benim için farketmez. 10 bölüm olsun aklımda efsane olarak kalsın o bile yeterli.

  • Carter bir kaç bölüm sonra tekrardan gelebilir ama sanırım oda hiçbir şeyi hatırlamıcak gibi geliyor. Saçma olan damien darkın haladaha aynı olması bir insan ölümsüz olabilir ama hiçmi yaşlanmaz veya gençleşmez orda genç halini görebilirdik sonuçta adam haladaha aynı şekilde. Bu vandal savagin bir cacığı yok sadece ölümsüzlüğü var aslında büyüde yapıyor diye biliyordum ben.
  • İlk bölümü izledimde beğenmedim bakalım 2 nasıl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • Prens Khufu'yu geçmişe dönüp kurtarırlarsa geçmişteki Lot ekibi ne olduğunu anlayamayacak ve paradoks oluşacak.

    Khufu'nun Reankarnasyonu 2016 da doğsa, 2046 da Hawkman olur büyük ihtimal. Ekip 2046'ya gidip Hawkman'i alırken Arrow'a da göz kırparlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 ve 2. bölüm için konuşuyorum dizi olmamiş olamayacak gibi duruyor.. Ellerinde müthiş malzeme var ama doğru düzgün bişiy pişirip izleyicinin önüne koyamayacaklar gibi...


    Sürekli Tarihte hadi ileri gidelim hadi geri gidelim Vandal Savage'i yakalayalim diye uğraşacaklarsa, Tek bi kötü üzerinde bilmem kaç bölüm tekrar tekrar tekrar edeceklerse pek umutlu değilim ama Saniyorum böyle olacak.. Şuan tek amaç Vandal'in 2117 tarihindeki gücünü elde etmemesi....

    Hawkgiller şimdiden beni usandirdi diziden.. 4000 yıl ömür yaşamişsin Oğlan her bi boku hatirliyor ve her diyalogda gerizekali kiza bişiyleri hatirlatmaya çalişiyor.. Olaylari unutursun anlarimda insan dövüşmeyi unutamaz.. Kezbangirl sen 4000 yili nasil yaşadin lan böyle hiç bi halt hatirlamiyosun.. Açikçasi '' Hadi hatirla, Hatirlamalisin '' diyaloglari Baydi.. Hawkman'in çoğu şeyi bilmesi KezbanGirl'un hatirlamamasi sıktı.. Hele Hawkman orda Vandal ile cebelleşirken kenarda durup En güzel yerden kombine almiş taraftar gibi izlemesi, offf diyorum... Arkadan sirtina bi şey saplasan veya kes girtlağini kan kayderken al hançeri sapla, Yada Hiç bi halt yapamiyosan öyle boş boş mal gibi durma sende gir kavgaya.. Adam ölmek üzere yere yigilmiş, Arkanda Vandal Savage var '' ooo aşkitom olmaz hayir beni birakma nolusnn :s :s '' triplerine giriyosun.. Bu ne lan.. Saçma salak yapay sunii yapmacik aşk mevzularina sinir oluyorum dizilerde... Hele hele böyle dizilerde.. Sen Kahramansin lan, Hayat kurtarman lazim, senin ne kendine hayrin var nede çevrene.. Açikçasi kezbangirl şöyle bi 10 15 bölüm komada kalirsa iyi olur veya Adam gibi şunun kafasina vursunlar hatirlasin herşeyi olsun bitsin.. Flashta Irıs kezosundan biktik burda bu çikti karşimiza.. Ulan ne dolmuşum kiza hee.

    Snart ve Mick resmen oyunculuklariyla farklarini öyle bi belli ediyolar ki 3 5 bölüm sonra '' ne işimiz var lan bunlarin arasinda '' deseler şaşirmam.. Oynadiklari sahneler gerçekten kendini belli ediyor..

    Sara'nin 2 bölümdür Club kizi gibi takilmasi Yerli yabanci kimsenin pek hoşuna gitmedi... Bu dizide Daha bi Dişi tarafi gösteriliyor şuan.. İlerleyen bölümlerde mutlaka bi ayar çekilmiştir diye tahmin ediyorum..

    Bence 2 sezonu olmaz dizinin..





  • Dizinin hikayesi saçma arrow ve flashta ölümsüz dediler öldürdüler şimdi geçmiş yada gelecek karşımıza getirdiler neyse..
    Snart ve ortağı için izliyorum geriye kalan sahbeler tam kötüler kazanırken süper kahraman belirmesi şeklinde oluyo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elon Musk göndermesi de güzeldi
  • 2. bölüm 1'den daha iyiydi bu aşikar. Klişeler vardı tabi ama yine de toparladı.


    Ekipten birinin ölmesi ve ekibin gerçek anlamda bir "ekip" haline gelmesi klişesini kullanmasalar olmaz zaten :) Carter öldü muhtemelen görmeyiz ileride onu. Gidip başka bir dönemden başka bir Carter'ı getirmezler diye düşünüyorum çünkü bir "intikam" duygusu olmak zorunda ekipte ve Chay-ara'da.
    Zamanda yolculuk konusunun zorluklarını yaşıyor dizi. Zamanda bozulma yapmamamız lazım diyorlar ama yaptıkları hemen her şey zamanı bozacak türden aslında. Ama bunları göz ardı edip izliyoruz yapacak bir şey yok.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.