Şimdi Ara

Beyler en azından '' SAYGI '' gösterilmeli...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar malum BAZILARI bizim ülkemizde rakip takımların üzüntüsünden mutlu olma modası var, oynadığı avrupa takımlarını tutma durumları var...

    Türk takımlarının avrupada başarılı olmasının hiç birimize zararı yok, kutlama yapmak yada desteklemek zorunda değilsiniz fakat en azından saygı göstermeliyiz.



  • Atheist adama küfür edip saygı duy demek gibi birşey bu. İnanın Liverpool kazanmış yada elemiş olsaydı şu anda çoğu kişi BJK ile dalga geçiyor olurdu.
  • aynen

    maç güzeldi. son dakkada direkt, penaltılar falan derken millet gaza geldi. bu durumda yazdıkları samimi olabilir
    elenseydik fenerliler, gsliler dalga geçecekti, bjkliler günah keçisi arayacaktı. özellikle ba yı son dakka kaçırdığı pozisyon için denmeyen kalmayacaktı
  • Beşiktaş kazandı, ülke kazandı. Ayrıca şampiyonluk şansları da düştü bana göre iki kulvarı bir arada götürmek zor o yüzden Gs-Fb de kazandı. İngilizler dışında herkes kazandı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sir balık

    Beşiktaş kazandı, ülke kazandı. Ayrıca şampiyonluk şansları da düştü bana göre iki kulvarı bir arada götürmek zor o yüzden Gs-Fb de kazandı. İngilizler dışında herkes kazandı.

    Kadıköye gelmeden önce uefa da oynayacaklar sanırım yaz bizim maça 3 puan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sir balık

    Beşiktaş kazandı, ülke kazandı. Ayrıca şampiyonluk şansları da düştü bana göre iki kulvarı bir arada götürmek zor o yüzden Gs-Fb de kazandı. İngilizler dışında herkes kazandı.

    Aynen bütün Türk takımları ve Türkiye kazançlı şu an. Beşiktaş 2 zorlu maç daha oynayacak. Ligden koparlar artık. Ülke puanı arttı ve Yunanistan'ın geçme sansı kalmadı. Yabancı basında '' İngiliz Gemisi , İstanbul Boğazı'nda boğuldu '' , '' Türk Lokumu ağır geldi '' tarzı başlıklar atar birde. Daha ne olsun.




  • Valla bu akşam Beşiktaş'ın başarısına hiçbir şekilde bahane bulmaya hakkımız yok.

    Zira Şampiyonlar Ligi grubunda kova gibi gol yeyip, hem kendini hem de ülkeyi rezil etmiş bir Galatasaray vardı birkaç ay önce.

    Vaziyet böyleyken, yok Liverpool elenmeyi istemiş, yok tam kadro gelmemiş, yok Avrupa Ligi'ni önemsemiyormuş gibi saçma sapan bahaneler komik duruyor. İnsan utanır biraz.

    Gelsin eksiler... Şimdi "Sen ne biçim Galatasaraylısın" diyenler çıkar. O biçim Galatasaraylıyım işte.
  • Küçümsenecek bir başarı değil bence de ne olursa olsun rakip liverpool

    Ancaaaaak bazı sosyal medya organlarında kurucumuz Ali Sami Yene küfür eden bjk liler vardı..o ve onlar gibi bjk liler hariç tebrik ederim..

    Bizim aldığımız kötü sonuçlar karşısında bizimle alay etmelerine karşılık olarak , Bugün bizim onları tebrik etmemiz o tarz zihniyetleri ezer...ezmiştir de ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sir balık

    Beşiktaş kazandı, ülke kazandı. Ayrıca şampiyonluk şansları da düştü bana göre iki kulvarı bir arada götürmek zor o yüzden Gs-Fb de kazandı. İngilizler dışında herkes kazandı.

    Kesinlikle katılıyorum bjk liler bu gazla kupayı kaldırmaya ooynar bizde lige yarışır ve olması gereken bir şekilde şampiyonluk için yarışırız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Miroğlu.

    Atheist adama küfür edip saygı duy demek gibi birşey bu. İnanın Liverpool kazanmış yada elemiş olsaydı şu anda çoğu kişi BJK ile dalga geçiyor olurdu.

    Hocam benim görüşüm bu konularda belli, Beşiktaş elenseydi dozajında rakibine takılmak laf atmak bunlar tribünün taraftarlığın doğasında var.

    Benim demek istediğim durum; rakibi yenildiğinde tahrikte sınır tanımayan, rakibi yendiğinde hazmedemeyen bir kör nokta arayan insanlara bunlar en azından saygı duymayı denemeli...
  • liverpool beşiktaşa fazla yumuşak geldi.adamlarda uzatmaları oynayacak kondisyon yoktu ya. ilk yarı hariç 75 dakika defans yapmaktan yorgun düştüler. sikörtl olmasaydı galiba bu maç farka giderdi. açıkçası kıskandım. biz de arsenali bu hale getirebilirdik rahatlıkla.
  • hayır benim anlamadığım bu sevinç neden,bu sevinci taçlandırmak için kupayı ödünç alabilirler bizden
  • Bugün hayatimda gördügüm en kötü Liverpoolu izledim. Owen, Gerrardli dönemleri vardi, Uefayi almadan önceki dönemleri, o zaman bile daha güclülerdi. Liverpool ortasahadaki bugünkü en iyi oyuncusu Allen, Chealse yada Cityde kadroya giremez. Liverpoolun bu kadar para harcayip, takimi güclendirmek yerine bu kadar zayiflamasi inanilmaz. Özellikle ileri 3lüleri cok kötü. 2si kontraatak oyunculari ve Balotelli. 3ünün savunmaya katkisi sifira yakin. Hucuma katkilarida sürekli calima girip, toplari kaptirmak. İlk yari bulduklari sanslari degerlendirseler, mac biterdi. Diger 7 oyuncu bu 3lü yerinede kostu, oyundan cabuk düsmeleri normal. Bjk bu Poolu bile penaltilarla eledi. Son 16da isleri cok zor. Takimlarin yüzde 80 Bjkden daha güclü. Fiorentina ve Romayi severim. Umarim 2takimdan biriyle eslesirler, bende maca giderim.

    CL ve Avrupa Ligi tamamen farkli seviyeler. Clde Bayern, Real yada Barcaya karsi kimsenin 10 yemeyeceginin garantisi yok. Romanin kadrosu, örnek veriyorum. Bjkden kat kat kalitelidir. Romanin cogu yedek oyuncusu Bjkde ilk11 oynar. Bayern Romaya kasmadan 7 tane atti. Mactan bir gün sonra forumlarini okuyorum. Romaya neden 2 pozisyon vermisler, onu tartisiyorlardi.




  • şu forumda yorumlarına en çok saygı duyduğum ve yorumlarını severek okuduğum kişi sensin dostum
  • Şampiyonlar Liginde bu sene içinde 4 geçen ilkokul espirileri yapan arkadaşlardan da beklemiştik biz bu saygıyı.

    Bruney ile GS aynı, Alman liginde oynasaydı küme düşmemeye oynardı diye konular açan BJK li arkadaşlar saygı gösterdiler mi peki bize?

    İlle de galip gelip tur atlamak mı lazım saygı kazanmak için? Eee geçen senelerde devler liginde üst üste tur atladık yine de saygı gösterdiler mi peki? Kimle oynadıysak onun bayrağını açtılar Schalke, Juve, Madrid...

    Arsenal e iki maçta farklı kaybettik ama BJK 1-0 ve 0-0 lık sonuç alınca gol atamadığı halde, turu geçemediği halde GS rezilsiniz ama biz sahadan sildik demedi mi?

    Kimse kimseyi kandırmasın, derbi maçına kadar BJK lıların açtğı, yaptığı yorumları da unutmadık. 2-0 yenmeseydik BJK yi o zaman buralarda hiç durulmazdı.

    Bu forumun %90 ı alaya aldı bizi bu sene, capslar yapıldı, hakarete varan benzetmeler yapıldı, elemeyi geçemeyen BJK-Bursa taraftarı belki de ilk kez birlik olup bizi rezil ettiniz dedi. Şampiyonlar liginde boy gösteremeyen takımlar, Şampiyonlar liginde aldığımız sonuçları alay malzemesi yaptılar.

    Şu yukarda yazdıklarım olmasaydı kupayı da almalarını canı gönülden dilerdim. Belki bi sonraki turda elenecekler o zamanda burda onların yaptığı gibi alaycı mesajlar da atmayacağım.

    Benim göstereceğim saygı en fazla hakettikleri kadardır, bu kadardır.




  • En sin saygıyı hak edecek kulüplerden 2. sidir bjk.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayatlarında şl gruptan çıkmayı görmemiş adamların bu sezon prandelli sayesinde hezimet yaşadığımızdan sonra dalga geçmeye kalkmalarını unutmadık, en azından bu forumdaki kitleye saygı göstermenin bir anlamı yok.elense ciddi anlamda üzülürdüm,kayseriye elenmesini bile istemiyordum kadrosu yetersiz çünkü

    bjk öyle ya da böyle şampiyonluk potasına sokuldu bu yıl, uefada ne kadar tur atlarsa bizim işimize gelir.bjk bölümünde yazdığım gibi yarı finale kadar çıkmasını isterim.haftalardır kötü oynayan takım mecbur rotasyona girince ilk maçında eses e yenildi.biraz mantık
  • =PistoLeRo= kullanıcısına yanıt
    Avrupa ligi kupasını aldınızda haberimizmi yok ?
  • beyniniz o kadar çalışıyo işte
    uefa kupası =avrupa ligi
    şampiyon kulüpler kupası=şampiyonlar ligi
  • walla ben sevinçten bağırdım gol gelince.. tolgayı da çok beğendim.. mesut özil gibi çalımlar attı bir ara.. golden önceki şutunda hadi be dedim üzüldüm.. gol vuruşu üstelik sol ayağıyla müthişti.. o kaleci ancak öyle gol yer gibi duruyordu... karambolde o top direğin içine vurup gol olmalıydı.. maç hiç uzatmaya gitmemeliydi...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.