Şimdi Ara

LG F12B8TDP5 mi Profilo CMG140DTR mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • LG F12B8TDP5 8 kg/1200 devir bu makina çift kişilik battaniye yorgan yikar mi? Bu makinanin fiyati uygun geldi 1050 lira bayisinde.Ama annem battaniye sigmaz diye 9 kiloluk alalim diyor.
    Bu durumda Profilo CMG140DTR mi almaliyiz?Profiloyu da bayisi 1300 e vericek nakitte.İnternette gittigidiyorda 1129 lira turuncuelma diye bi dükkan satiyor napmaliyim çok kararsiz kaldim tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • yunaseru Y kullanıcısına yanıt
    Candoğan bey geçen sene sorduğunuz LG modeli için yazmış bunu. Tambur hacminin az olmasını geçtim kalite olarak da kötüymüş.
    quote:

    Hiç bulaşmayın derim. Malzeme kalitesi rezalet, içi de küçük. Ben de tam litresini bilmiyorum ama tahminimce en fazla 55lt civarında.


    Hocam ülkemizde kg için belli bir standart olmadığı için, üreticiler kafasına göre kg değeri yazabilmektedir. Mesela LG üstteki modele 55lt için 8KG derken, Bosch bir modelinde 63lt için 7KG yazmakta. O yüzden kg değerlerine bakmaktansa tambur hacimlerine bakın. 63-65 lt olmalı alacağınız makine en az. Daha fazla olan makineler de var sanırım ama modellerini bilmiyorum.
    CMG140DTR modeli 63lt ve kendi fiyat aralığında en iyi makine. Fakat ay başında 1050+100 bonus ile alınabilirken, bayiden de olsa 1300 biraz fazla geldi bana.

    Fakat yorgan suyu çektiği için 3-4kg 'dan fazlasını makineye koymak sakıncalıdır. Çift kişilik yorgan atan birisi, makinenin çok zorlandığını, acayip sesler çıkardığını ve makinede ufaktan hasar bıraktığını yazmıştı sanırım.
    63lt'ye çift kişilik yorgan sığsa da önemli olan makine bunu sorunsuz yıkayabilecekmi? Önce bu sorunun cevabını araştırın:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **cyborg** -- 26 Şubat 2015; 0:57:18 >




  • Teşekkür ederim cevapladiginiz için.Turuncuelma ile iletişime geçtim oradan alicam sanirim profiloyu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yunaseru Y kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Sizin için sorun yaratırmı bilmiyorum fakat internetten alanların bir kısmı kargocuların kapıda bıraktığından şikayetçi. Bunu da sorabilirsiniz alacağınız yere.
    Kart-puan-indirimli hesap falan uğraşmayacaksanız N11'de 28 şubata kadar aynı satıcı daha uygun 100 TL anında indirimle.

    Dün gece bir arkadaş yazmış bunu da:))
    quote:

    Cümleten merhaba. Çamaşır makinasında battaniye yikadim. Galiba biraz agir geldi. Şimdi makinayi calıştırdığımda sadece su alıyor. Program ilerlemiyor. El ile ilerlettiğimde tambur dönmüyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **cyborg** -- 26 Şubat 2015; 15:36:51 >
  • Geç gördüm gittigidiyordan aldim hayirlisi :) Alirken sordum özel anlasmamiz var kargo şirketiyle kapiya kadar tasiyorlar dediler bakalim yarin gelicekmis umarim sorun cikmaz. battaniye yorgan yikamamak daha iyi sanirim :/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hyundai accent mi, Skoda superB mi gibi bir soru olmuş diyebilirim. Profilo LG'nin bu modelini fena döver :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğrudur:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • candogan62 C kullanıcısına yanıt
    peki şu lg'yi döver mi:))http://www.kliksa.com/urun%2flg-f14a7fds5-a-9-kg-1400-devir-gumus-camasir-makinesi-%2f901764562?gclid=Cj0KEQjwifWnBRCB5PT57KSVw-kBEiQASV7aRAQAOnOMzJmM8I3rlL4Grq4Y0FwR_V1lHYeZeW_eHL4aAhde8P8HAQ

    ya da şu model hakkında ne dersinizhttp://m.boschevaletleri.com/Product.aspx?Code=WAW28560TR
    ya da bu modellere alternatif ve avantajlı ya da daha iyi test edilmiş cihaz var mı önerebileceğiniz, artı olarak buzdolabı ve bulaşık makineside almayı düşünüyoruz düğün yakın önerilenizi bekliyorum düğün hediyeniz olarak kabul ederim




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.