Şimdi Ara

Sony Xperia M4 Aqua gelecek hafta tanıtılabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Sony Xperia M4 Aqua gelecek hafta tanıtılabilir


     


    Bu haberimizde Sony'nin yanlışlıkla Xperia Z4 Tablet modeli ile ilgili mini yarışmasını planlanandan erken açıklaması MWC 2015 fuarında karşımıza ne çıkacağı hakkında fikir vermişti. Sony'nin tablet yanında bir akıllı telefon daha tanıtacağı konuşuluyor.

     

    Firma içerisinde elde edilen belgelere göre orta seviye su geçirmez özelliğine sahip Xperia M4 Aqua modelinin de MWC2015 fuarında tanıtılacağı belirtiliyor. Firmanın hali hazırda aynı kategoride Xperia M2 Aqua modeli bulunuyordu.

     

    Xperia Z ile firmanın farklılaşma adına kullanıcılarına sunduğu su geçirmezlik özelliği daha sonra Xperia M2 Aqua ile orta seviyeye de gelmişti. Beğeni toplayan Xperia M2 Aqua sonrasında firmanın geleneği devam ettirme kararı verdiği sanılıyor.

     

    Herhangi bir donanım detayı bilinmeyen modelin Android 5.0 işletim sistemi taşıyacağı ve 1 metre su altında 30 dakikadan fazla çalışabilmeyi tanımlayan IP68 sertifikasına sahip olacağı belirtilyor.

     

    Sony tarafından şimdilik herhangi bir davetiye dağıtılmadığı için lansmanın ne zaman olacağı konusunda bir bilgi yok. Ancak firmanın lansman düzenlemeden doğrudan stand sergisine geçebileceği de konuşuluyor.







     


     








  • M3 gelmeden M4 neden geliyorsa.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • M3'ü gelecek sene tanıtacaklar heralde :S

  • z4 mini z4 tablet m4 ,z4 diye sayıları eşitleyecekler herhalde.
  • Özellikleri söyliyim 5.2 inç 720p ekran, Snapdragon 615 işlemci, 13 MP arka 5 MP ön kamera, 2 GB RAM. Batarya boyutunu bilmiyorum. En az 3000 mAh batarya koyup fiyatını da 1200-1400 TL arası yaparlarsa orta seviye için canavar gibi bişey olur.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Özellikleri söyliyim 5.2 inç 720p ekran, Snapdragon 615 işlemci, 13 MP arka 5 MP ön kamera, 2 GB RAM. Batarya boyutunu bilmiyorum. En az 3000 mAh batarya koyup fiyatını da 1200-1400 TL arası yaparlarsa orta seviye için canavar gibi bişey olur.

    Evet böyle bir cihaz yapılabilir,ancak bu fiyattan gelmesini beklemek hayal olur,orta seviye cihaz adı altında çıkar elbet ama ben 1600-1700 diyorum en az

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony Xperia M4 Aqua gelecek hafta tanıtılabilir


    Sony Xperia M4 Aqua gelecek hafta tanıtılabilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuZZLuCK -- 2 Mart 2015; 13:42:19 >




  • çerçevenin ekranı olmuş maşallah

    z4 bu paralelde gelecekse geçmiş olsun sony için

    zaten sanal tuşla ekrandan çalıyorlar çerçeve çok incelmeli
  • stabil değişmeyen ve pek de ilgi çekmeyen dizayn :( isterse 10m su altında çalışsın ne işime yarayacak?? su altında fotoğraf vs gibi şeylere ihtiyaç duyanlar zaten ona göre bir cihaz alır goPro flan

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.