Şimdi Ara

Batman: Arkham Knight Serinin İlk 'Yetişkinlere Özel' Oyunu Oldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•       Amerika'nın derecelendirme sistemi ESRB, bugün Batman serisinin yeni oyunu Batman: Arkham Knight'ı "M" yani "17 yaş ve üzeri için" olarak derecelendirdi. Böylelikle Batman: Arkham Knight, serinin yetişkinler için derecelendirilen ilk oyunu oldu.

Bu konu hakkında konuşan Rocksteady'den oyun yönetmeni Sefton Hill şu sözlere yer verdi:
    "Hiçbir şeyi derecelendirmeyi göz önünde bulundurup yazmadık veya yapmadık. Önceki iki oyunumuza da böyle yapmadık. Üçlemenin sonu olarak Gotham'ın tüm kötü kahramanları Batman'i yok etmek için bir araya geliyor. Böylelikle kötü şeylerin yaşanmaması kaçınılmaz oluyor ama bu demek değil ki oyuna yaklaşımımızı değiştirdik. Gereksiz yere kan veya küfüre yer vermiyoruz. Ödün vermeden, gerçek bir son sunmak istiyoruz. Bu da bizi bazı karanlık yerlere götürüyor."

Batman: Arkham Knight'ın 2 Haziran'da PS4, Xbox One ve PC için çıkış yapacağını hatırlatalım. 

• harley quinn detaylıca yer verinde :)

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • ilk defa batmobil den bahsedilmemiş, şaşırdım.

• Oyunun hikayesini her şeyden çok merak ediyorum.
    Yarattıkları Arkham Knight karakterini nereye bağlayacaklar acaba?

• Katılıyorum, rocksteady çok iyi bir firma bence batman aa,ac ve ao her yönden kalite sahibi oyunlardı. Bunun da böyle hatta daha fazla iyi olacağını düşünüp ilk günden xbox one için kutulu olarak alacağım.

bu oyun geçtiğimiz neslin en iyi süper kahraman oyunudur bence.
    sırallama şöyle olabilir:
    1.batman oyunları
    2.transformers wfc-foc
    3.xmen wolverine origins
    4.deadpool vs...

• Şu oyunu beklediğim kadar kimseyi beklemedim ya kendileri PS4 alma sebebimdir.

• Nesi iyi firma o Batman arkham City' nin optimizasyonu rezalet.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sizin optimizasyon anlayışınız takılıp oynamakta güzel derseniz bilemem.

• legendwarior3 kardeş yanlışın var. arkham origins rocksteady oyunu değil.
  • Beklemedeyim usta ;)

• *********************SPOILER*********************

BU OYUNDA BATMAN ÖLECEK

Ödün vermeden, gerçek bir son sunmak istiyoruz. Bu da bizi bazı karanlık yerlere götürüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: deadmau5.

*********************SPOILER*********************<br><br><br>BU OYUNDA BATMAN ÖLECEK <br><br>Ödün vermeden, gerçek bir son sunmak istiyoruz. Bu da bizi bazı karanlık yerlere götürüyor.<br>*****************************************************

bunun neresi spoiler :S tahminde bulunmuşsun.

• Oldurmezler batmani be, isyan cikar, aglariz sonunda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zarbo257

Şu oyunu beklediğim kadar kimseyi beklemedim ya kendileri PS4 alma sebebimdir.

Neden bu oyun ps4 alma sebebiniz hocam? Hani bir ex oyun olsa anlarız da bu oyun ps4 dışında Pc ve x1 içinde geliyor.
  • because ı am BATMAN
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayko10

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Zarbo257<br> <br> Şu oyunu beklediğim kadar kimseyi beklemedim ya kendileri PS4 alma sebebimdir.<br> </blockquote><br> <br> Neden bu oyun ps4 alma sebebiniz hocam? Hani bir ex oyun olsa anlarız da bu oyun ps4 dışında Pc ve x1 içinde geliyor.

adamın zevkinden sanane

• quote:

Orijinalden alıntı: hayko10

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Zarbo257<br> <br> Şu oyunu beklediğim kadar kimseyi beklemedim ya kendileri PS4 alma sebebimdir.<br> </blockquote><br> <br> Neden bu oyun ps4 alma sebebiniz hocam? Hani bir ex oyun olsa anlarız da bu oyun ps4 dışında Pc ve x1 içinde geliyor.

pc de optimize sorunu olucaktır xo dada performans sorunu var ps4 den bi alt çözünürlükte çıkıyor oyunlar o yüzden olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: legendwarior3

Katılıyorum, rocksteady çok iyi bir firma bence batman aa,ac ve ao her yönden kalite sahibi oyunlardı. Bunun da böyle hatta daha fazla iyi olacağını düşünüp ilk günden xbox one için kutulu olarak alacağım.<br><br>bu oyun geçtiğimiz neslin en iyi süper kahraman oyunudur bence.<br>sırallama şöyle olabilir:<br>1.batman oyunları<br>2.transformers wfc-foc<br>3.xmen wolverine origins <br>4.deadpool vs...

Deadpool kiralık katil gibi birşey. Batman ise sıradan bir insan. Ama bazı küçük serumlarla vs. kendini geliştirdi. Transformers oyunlarındakiler uzaylı robot.

• quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

legendwarior3 kardeş yanlışın var. arkham origins rocksteady oyunu değil.

farkındayım araya karıştı gitti ama oda güzeldi sonuçta hatta en çok onun soundtracklerini sevdim.

• Zaten Arkham serisi kitle olarak yetişkinleri hedef alıyordu gerek hikaye anlatımı gerek verdiği mesajlar ile fakat şimdi bu oyunda daha çok şiddet daha çok psikolojik bulmaca göreceğimizi anladık Arkham Knight gümbür gümbür geliyor !

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.