Şimdi Ara

PS4 500GB + 2 DS4 (Kol) + 4 Tane Kutulu Oyun,Sony Eurasia Garantili (Xbox360Takaslı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Çanakkale İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cihaz Vatan Bilgisayardan 15.01.2015 tarihinde 1500 tl ye alınmış ben ikinci el olarak aldım.

    Cihazın 2 Yıl Sony Eurasia Garantisi vardır bizzat arayıp teyit ettim şuan devam etmekte ve 23 ayı var.

    Cihazın faceplate denen parlak kısmında çizikler mevcuttur,ürünün karton kutusunda deformasyon vardır.Cihazın üstündeki çizikler üzerine kol koyma yüzünden oluşmuştur derin ve kırık şeklinde değildir.

    Cihazla beraber 2 Tane DS4 (Kol) GTA 5 (2. bölge PAL) , FİFA 14 , Bound By Flame ve Watch Dogs oyunları kutulu olarak verilecektir.Cihaz içindeki hesapta ise Infamous First Light (Türkçe Dublajlı) ve 4 tane daha küçük oyun vardır onları da hediye olarak verebilirim.

    Takas sadece Elden E model veya Slim model az kullanılmış JTAGlı Xbox360+Nakit şeklinde olacaktır takasta cihazınızın fiyatını şişirmeyin.Telefon,kamera vs. gibi şeylerle ilgilenmiyorum boşuna mesaj atmayın.

    FİYAT 1350 TL dir.

    Satış Havale-Kargo şeklinde olacaktır.Hiç bir site üzerinden satışı söz konusu değildir çünkü o ticaret sitelerinden yana çok sıkıntı çektim örnek verecek olursam iade ettiğim ve karşı tarafın iadeyi kabul ettiği bir ürünün parası 12 gündür hesabıma geçmedi sitenin adını da vereyim gittigidiyor.O yüzden şuradan buradan şöyle açarmısın demeyin.Kapıda ödemeli de göndermiyorum ürünü yolluyoruz kapısına gidiyor ürün iade diyor bizi trollüyor ergenler onlarla da uğraşamam.Satış havaleyi gönderirsiniz aynı gün tertemiz bir şekilde kargolarım veya imkanınız varsa gelin elden alın deneyin.

    Not: Resimlerde Watch Dogs görünmemekte sebebi oyunu yeni sipariş etmem elime geçince onunda fotoğrafını çekerim cihazla beraber kutulu çiziksiz ve PAL 2. bölgedir.


     PS4 500GB + 2 DS4 (Kol) + 4 Tane Kutulu Oyun,Sony Eurasia Garantili (Xbox360Takaslı) PS4 500GB + 2 DS4 (Kol) + 4 Tane Kutulu Oyun,Sony Eurasia Garantili (Xbox360Takaslı) PS4 500GB + 2 DS4 (Kol) + 4 Tane Kutulu Oyun,Sony Eurasia Garantili (Xbox360Takaslı) PS4 500GB + 2 DS4 (Kol) + 4 Tane Kutulu Oyun,Sony Eurasia Garantili (Xbox360Takaslı) PS4 500GB + 2 DS4 (Kol) + 4 Tane Kutulu Oyun,Sony Eurasia Garantili (Xbox360Takaslı)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     PS4 500GB + 2 DS4 (Kol) + 4 Tane Kutulu Oyun,Sony Eurasia Garantili (Xbox360Takaslı) PS4 500GB + 2 DS4 (Kol) + 4 Tane Kutulu Oyun,Sony Eurasia Garantili (Xbox360Takaslı)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uralbatur -- 27 Şubat 2015; 16:39:30 >



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • Uralbatur kullanıcısına yanıt
    hayırlı satışlar, pm attım.
  • =lachesis= nickli arkadaşla takas konusunda anlaştık her iki tarafa da hayırlı olsun.
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • Satılmazsa pm at

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arkadaşa güvenmeyin alışverisi yapıcağımıza dair sözleştik ve tesaduf canakkalede kuzenim oturuyor bende hem ona ziyarete hemde cihazi takaslamaya gittim telefonunu dahi acmadi bana takasi mantiksiz buldum dusundumde siz gezin kendinize iyi bakin tarzinda mesaj atip yüz üstü bırakmıstır beni !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: =lachesis=

    Bu arkadaşa güvenmeyin alışverisi yapıcağımıza dair sözleştik ve tesaduf canakkalede kuzenim oturuyor bende hem ona ziyarete hemde cihazi takaslamaya gittim telefonunu dahi acmadi bana takasi mantiksiz buldum dusundumde siz gezin kendinize iyi bakin tarzinda mesaj atip yüz üstü bırakmıstır beni !

    Vurguncu olabilir o zaman hocam. dikkat etmek lazım. yani bir insan eger guvenli ticaret sitelerini istemiyorsa sadece havale diyorsa bi dusunmek lazım. gittigidiyordan yıllardır alısveriş yaparım daha paramın 1 gun gec geldigini yada iademin gec geldigini gormedim. Sizi yine allah kurtarmış...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.