Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: *93-94* HONDA CİVİC Sİ (Hakkında Herşey)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Motorlu Araçlar Dünyası] >> Markalar >> Honda >> Cevap: *93-94* HONDA CİVİC Sİ (Hakkında Herşey) Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
wolphin

11 Temmuz 2008; 13:50:59 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

mrb arkadaşlar honda civic si ve diğerleri arasındaki farklar nelerdir
honda almayı düşünüyorum 95 model bi 1.5 buldum fiyatıda uygun tavsiye edermisiniz

reko

Sisteme Gözat

12 Temmuz 2008; 12:04:03 

yaw bu arabadan bende ıstıyorum satan varmı...

ReKo®
kaizzen

4 Ağustos 2008; 22:57:58 

herkese merhaba bende civic si 92 model otomatik alarak si dünyasına girdim.Başta çok şüphelerim vardı hatta bu site gibi çok paylaşım sitelerine girerek yorumları okudum.Malum 2008 yılındayız ve 92,93 ve 94 model arabalardan bahsediyoruz ve anlatılan özellikler bugünkü arabalarda nerdeyse yok :) bu süphe ile de olsa girdim bu dünyaya :) Gerçekten de anlatıldığı gibi ve Sİ süper yol tutuşu, dohc motoru(en az 400 bin km yapar), 4disk kapak freni, seriliği, 1.6 Lt, 130 PS Üstten Çift Ekzantrikli (DOHC), PGM-FI yakıt besleme sistemli, 16 Subap. Hidrolik direksiyon, elektrikli 4 cam , gövde rengi elektrik kumandalı aynalar, Çift salıncaklı ön ve arka süspansiyon Standart. özellikleri ile tam anlamıyla şaşırtıcı ve bu yıllarda bu arabayı japonlar yapmış :) suan ki Hondalar bukadar ii yol tutmuyor bile :) ha arabanın iç teknolojileri beyinleri vs. tabiki yeni arabalarda daha iyi.Honda'nın tek eksisi bence parçası çok çok pahalı ve sacı okadar kalın değil yani bir alman arabasının sağlamlığı Honda da yok ama sürüş keyfi performans bastın mı gidicek dediğin araba motor da agrıza vermeyen ve mekaniği sağlam olan araba Honda si :) Ayrıca arkadaşlar Honda si nin kasası tip olarak da çok güzel ve dikkat çekiyor.Lastik olarak 15 bu arabanın hakkı.Ben malesef 14 almıştım masraf yapmamak için ama 15 i rahat kaldırır.Birde bu arabayı alıp LPG taktıranlar var bence bu arabaya LPG olmaz çünkü 1.si bu araba performans arabası 2.si tüp bozuyor arabayı orjinalliği de gidiyor arabanın. Bu arabalar zaten aşırı cok yakmıyor.Ben otomatik si ile 100 ü geçmeden klima açık 210 yakıyorm km'de.Bu cok değil bence performans için :)

Sayfa:   <<   < önceki  1 [2]
Tüm forumlar >> [Motorlu Araçlar Dünyası] >> Markalar >> Honda >> Cevap: *93-94* HONDA CİVİC Sİ (Hakkında Herşey) Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
LG Slim taşınabilir DVD Yazıcı
LG Slim taşınabilir DVD Yazıcı video inceleme (LG GSA-E50L)
CeBIT 07 / Komate Standı Video
Komatenin geliştirmiş olduğu bir müşteri yönetim yazılımı hakkında bilgiler alıyoruz.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar