|
golevez33 -> Cevap: bittorrent.exe win32 copy.exe sxs.exe autorun.inf virüsleri için çözüm!! (12 Ekim 2008; 13:22:03)
|
quote:
Orjinalden alıntı: JANT! ............... Yok, hocam hepsi siliniyor. Hani açık şekilde söylemek gerekirse, autorun.inf olamayan, doldurma bir dvd/cd için neyse ama örnek bir driver cd si takıyorsun. Malesef hiçbir şekilde hareket yok. Hatta Bilgisayarım'a girdiğinde Dvd iconunda takılan cd nin adı falan da yazmıyor... Bu durumu düzeltebilir miyiz acaba? Janti, dostum bende yeni farkettim, haklısın. HDD sürcülerden siliniyor, Ancak CDden autorun.inf dosyası silinmiyor ancak aktif olması engelleniyor. Autorun.inf dosyasını sürücü bazında engelleme olmadığından ya bütün sürücülerde kapatacagım yada hepsinde aktif edecegim, iki ucu pis degnek misali.. MEcburen bu dosyası engelliyorum, aksi halde sil.rar "virüsü kalınılarını temizlemede/yayılmasını engellemede" pek başarılı olamıyor. CD/DVD direk başlamadığından, Artık sizde DVD/CD üzerine sağ tıklayıp "otomatik kullan seçeneğine tıklayarak başlatmak zorunda kalacaksınız. çok da zahmetli değil bence... edit:resim eklendi [image]local://upfiles/258436/5B38EC64B8904070B971EF3D7068EF22.jpg[/image]
|
|
|
|