Cevap: bittorrent.exe win32LovGate ve diger birçok virüs için çözüm!!! (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network ve Güvenlik >> Güvenlik

telit35 -> Cevap: bittorrent.exe win32LovGate ve diger birçok virüs için çözüm!!! (25 Eylül 2008; 11:33:58)

http://kahtametem.meb.k12.tr/sil.rar
bu linkteki verilen programı yükledim
bilgisayar açılır gibi oluyor ama açılmıyor
yeniden format atmak zorunda kaldım

ambulansdasda -> Cevap: bittorrent.exe win32 copy.exe sxs.exe autorun.inf virüsleri için çözüm!! (25 Eylül 2008; 12:06:35)

Bunlardan kurtulmanın yolu hiç yakalanmamak. Çözüm bilinçli kullanıcı olmaktan geçiyor. ..

golevez33 -> Cevap: bittorrent.exe win32LovGate ve diger birçok virüs için çözüm!!! (25 Eylül 2008; 13:45:44)

quote:

Orjinalden alıntı: telit35

http://kahtametem.meb.k12.tr/sil.rar
bu linkteki verilen programı yükledim
bilgisayar açılır gibi oluyor ama açılmıyor
yeniden format atmak zorunda kaldım

Linkteki program bilgisayarının acılmasını engelleyecek bir kod içermemektedir.

telit35 -> Cevap: bittorrent.exe win32LovGate ve diger birçok virüs için çözüm!!! (25 Eylül 2008; 16:54:00)

progmamı yükledim
oturum aç tıklıyorum
açılır gibi oluyor
açılmıyor
en sonnuda format attım kurtuldum

AbreK_BuNYaMiN -> Cevap: bittorrent.exe win32 copy.exe sxs.exe autorun.inf virüsleri için çözüm!! (25 Eylül 2008; 21:47:46)

paylaşımın için teşekkür ederim kullanmadım ama bir türlü baş edemediğim bi virüstü birdaha karşıma çıkarsa bu sefer şansı yok [8D]

GZA -> Cevap: bittorrent.exe win32 copy.exe sxs.exe autorun.inf virüsleri için çözüm!! (26 Eylül 2008; 17:41:46)

flash diski pc ye takıp arattım. bittorrent.exe ve ismini hatırlamadığım 2 virüs buldu nod32. sildim ama ama bilgisayarımdaki sürücülere çift tıklayınca yeni pencerede açıyor. acaba virüs silinmiş midir?

GZA -> Cevap: bittorrent.exe win32 copy.exe sxs.exe autorun.inf virüsleri için çözüm!! (26 Eylül 2008; 22:22:03)

@golevez33

ShowSuperHidden REG_DWORD >> Değiştir >> 1

yapıyorum. tekrar açtığımda 0 oluyor. sürücülerin yeni pencerede açılması bu yüzden midir ve nasıl düzeltirim. teşekkürler.

GZA -> Cevap: bittorrent.exe win32 copy.exe sxs.exe autorun.inf virüsleri için çözüm!! (26 Eylül 2008; 23:44:05)

linkteki programın oku dosyasında anlatım hatası var galiba. bat uzantılı dosyayı çalıştırdım reset attım tekrar çalıştırdım ama "kill_amvo_virus_usb_tr.vbs" dosyasını bulamadım. ama şimdilik d: de sorun düzeldi c: hala aynı, yeni pencerede açılıyor. lütfen yardım edin.

cinar844 -> Cevap: bittorrent.exe win32 copy.exe sxs.exe autorun.inf virüsleri için çözüm!! (28 Eylül 2008; 13:14:28)

dostlarım beni yaklaşık olarak 6 aydan beridir inim inleten bir sorunum var ne yaptım ise olmadı bunun için format dahi attım ama yok gene olmadı anti ile spy ile hemde güvenli modda tarattım ama yine olmadı dostlarım sorunum şu:
bilgisayarımdaki herşey ama herşey küçüldü yazılar karakterler ikonlar v.s. herşey ama her şey hemde bozularak küçüldü acaba sizce virusten dolayı olabilirmi acaba çünkü casper bayii virusten olabileceğini söyledi bana ve bana en son da pc yi bağlantıdan çıkar format at ve 3 gün kullanma demiştibende bayramda öyle yapacağım sizin çok değerli görüş tecrübe ve bilgilerinize şiddetle ihtiyacım var lütfen yardım teşekkür ederim. dostlarım unutmadan belirteyim bu durum sürekli sabit değil bazan kendiliğinden düzeliyor bazanda bozuluyor böyle devam edip gidiyor tekrar teşekkür ederim.[sm=s20.gif][sm=s20.gif]

uynus -> Cevap: bittorrent.exe win32 copy.exe sxs.exe autorun.inf virüsleri için çözüm!! (29 Eylül 2008; 12:55:37)

Zamanında beni en çok uğraştıran virüstü.

Teşekkürler...

GZA -> Cevap: bittorrent.exe win32 copy.exe sxs.exe autorun.inf virüsleri için çözüm!! (30 Eylül 2008; 14:56:37)

sistem geri yükleme sayesinde kurtuldum sonunda [sm=ok.gif]

PIERzig -> Cevap: bittorrent.exe win32 copy.exe sxs.exe autorun.inf virüsleri için çözüm!! (1 Ekim 2008; 1:15:54)

Dostlar bu copy exe sorunu beni deli ediyordu cok sagolun [sm=ok.gif]

cinar844 -> Cevap: bittorrent.exe win32 copy.exe sxs.exe autorun.inf virüsleri için çözüm!! (1 Ekim 2008; 10:02:38)

quote:

Orjinalden alıntı: cinar844

dostlarım beni yaklaşık olarak 6 aydan beridir inim inleten bir sorunum var ne yaptım ise olmadı bunun için format dahi attım ama yok gene olmadı anti ile spy ile hemde güvenli modda tarattım ama yine olmadı dostlarım sorunum şu:
bilgisayarımdaki herşey ama herşey küçüldü yazılar karakterler ikonlar v.s. herşey ama her şey hemde bozularak küçüldü acaba sizce virusten dolayı olabilirmi acaba çünkü casper bayii virusten olabileceğini söyledi bana ve bana en son da pc yi bağlantıdan çıkar format at ve 3 gün kullanma demiştibende bayramda öyle yapacağım sizin çok değerli görüş tecrübe ve bilgilerinize şiddetle ihtiyacım var lütfen yardım teşekkür ederim. dostlarım unutmadan belirteyim bu durum sürekli sabit değil bazan kendiliğinden düzeliyor bazanda bozuluyor böyle devam edip gidiyor tekrar teşekkür ederim.[sm=s20.gif][sm=s20.gif]

[sm=s20.gif][sm=s20.gif][sm=s20.gif][sm=s20.gif][sm=s20.gif]

gD -> Cevap: bittorrent.exe win32LovGate ve diger birçok virüs için çözüm!!! (2 Ekim 2008; 15:29:38)

Bu virüsten bende de vardı. Dediğin dosyaları indirdim gizlenmiş dosyaları göstermeyi yaptım ama normal klasör olarak düzeltemiyorum. Gizli seçeneği kapalı olarak duruyor. Bu nasıl çözülebilir ?

BrooklynZU -> Cevap: bittorrent.exe win32LovGate ve diger birçok virüs için çözüm!!! (2 Ekim 2008; 15:59:29)

Avira Antivir in görüp temizledikleri bizzat kendi bilgisayarımda şahit olduklarım;
amvo.exe
autorun.inf
host.exe
6.bat

BrooklynZU -> Cevap: bittorrent.exe win32LovGate ve diger birçok virüs için çözüm!!! (2 Ekim 2008; 16:09:28)

Kaspersky autorun.inf i engelliyor.Kullananlardan aldığım bilgi bu yönde.

gD -> Cevap: bittorrent.exe win32LovGate ve diger birçok virüs için çözüm!!! (2 Ekim 2008; 21:25:48)

quote:

Orjinalden alıntı: PMD

quote:

Orjinalden alıntı: gD

Bu virüsten bende de vardı. Dediğin dosyaları indirdim gizlenmiş dosyaları göstermeyi yaptım ama normal klasör olarak düzeltemiyorum. Gizli seçeneği kapalı olarak duruyor. Bu nasıl çözülebilir ?

Yeniden gizli yapmak istiyorsan indirilen dosyaların içinde. Bir tane daha dosya var gizli aktif olsun adında o olabilir mi bilmiyorum.
Benim sorum Güncel virüs programları avira kaspersky gibi: bu virusu temizleyemiyorlar mı hala .Ben deneyemedim çünkü bende virus yok.. biri yollarsa denerim :)

Onu denedimde olmadı. Senin çözümün için bende norton 2009 hepsini bulup siliyor. Hangi klasöre girsem tüm kısayolları temizliyor gizli klasörleri ortaya çıkartıyor. 15 günlük deneme. Format atıncaya kadar idare edecek beni. [8D]

ar-te -> Cevap: bittorrent.exe win32 copy.exe sxs.exe autorun.inf virüsleri için çözüm!! (3 Ekim 2008; 18:05:06)

çok tesekur edrız bılgılendıdıgın ıcın

PreLiator -> Cevap: bittorrent.exe win32 copy.exe sxs.exe autorun.inf virüsleri için çözüm!! (4 Ekim 2008; 15:20:35)

Eline sağlık[:'(]

J&B -> Cevap: bittorrent.exe win32 copy.exe sxs.exe autorun.inf virüsleri için çözüm!! (6 Ekim 2008; 2:01:03)

yararlı konu güzel anlatmışsın saol

atorbaci -> Cevap: bittorrent.exe win32 copy.exe sxs.exe autorun.inf virüsleri için çözüm!! (8 Ekim 2008; 16:34:21)

arkadaşlar bu viruslere kesin çözüm bulan yok mu?flash belleği explorere F: G: E: gibi yazdıkça girebiliyorum.virüs programlarını kullandım buluyor siliyor. içine tekrar nerden giriyorsa yine giriyor.ne yapacağaz bunu artık gına geldi.

golevez33 -> Cevap: bittorrent.exe win32 copy.exe sxs.exe autorun.inf virüsleri için çözüm!! (8 Ekim 2008; 17:10:59)

quote:

Orjinalden alıntı: atorbaci

arkadaşlar bu viruslere kesin çözüm bulan yok mu?flash belleği explorere F: G: E: gibi yazdıkça girebiliyorum.virüs programlarını kullandım buluyor siliyor. içine tekrar nerden giriyorsa yine giriyor.ne yapacağaz bunu artık gına geldi.

aynı dertten bende müzdaribim. 100e yakın PCden sorumluyum. çogunu bilinçsiz kullanıcıar kullanıyor. ve bu bilgisayarlar arasında bir çok flash disk gidip geliyor. dolayısıyla tam olarak virüsü ortadan kaldırmak mümkün olmuyor. tam çogunu temizledim diyrum biri evinden getirip hepsine yayıyor.

artık sürücülere ve flash disklere cift tıklamayı yasakladım. sağ tıklayı ac kullanıyorlar yada explorerden sürücü adıyla actırıyorum. bu sayede daha zor yayılıyor virüs

JANT! -> Cevap: bittorrent.exe win32 copy.exe sxs.exe autorun.inf virüsleri için çözüm!! (10 Ekim 2008; 0:51:42)

Hoca bu virüs şuan bende de çıktıda temizledim.
Ama belirtildi mi bilmiyorum... Bu sil.bat dosyasını çalıştırdıktan sonra taktığım cd/dvd lerde başlamıyor. [sm=icon_smile.gif]
Anlatabildim mi?

atorbaci -> Cevap: bittorrent.exe win32 copy.exe sxs.exe autorun.inf virüsleri için çözüm!! (10 Ekim 2008; 8:20:12)

golovez33 kardeş sanırım bunu çözdüm.bu sil.bat dosyasında düzenleme yapıpı içinde en altta restart satırını sildim.ve başlatta başlangıç bölümüne kısayol attım.pc her açılışında bu virusleri siliyor.

golevez33 -> Cevap: bittorrent.exe win32 copy.exe sxs.exe autorun.inf virüsleri için çözüm!! (10 Ekim 2008; 19:19:05)

quote:

Orjinalden alıntı: atorbaci

golovez33 kardeş sanırım bunu çözdüm.bu sil.bat dosyasında düzenleme yapıpı içinde en altta restart satırını sildim.ve başlatta başlangıç bölümüne kısayol attım.pc her açılışında bu virusleri siliyor.

Evet bir laboratuvarda ben de böyle yaptım, C'leri deepfreeze ile korurken D leri acılışta sil.ba ile taratıyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: JANT!
Ama belirtildi mi bilmiyorum... Bu sil.bat dosyasını çalıştırdıktan sonra taktığım cd/dvd lerde başlamıyor. [sm=icon_smile.gif]
Anlatabildim mi?

CD ve DVDler başlamıyor derken herhalde tomatik başlatmadan bahsediyorsun. Windows XPnin otomatik başatma özelliği kapatılıyor ama CD/DVD içinde autorun.inf varsa takınca otomatik çalışmaya devam edecektir. sil.bat CD içindekleri silmez/silemez

.: mds :. -> Cevap: bittorrent.exe win32 copy.exe sxs.exe autorun.inf virüsleri için çözüm!! (11 Ekim 2008; 1:26:30)

tşkler........[:'(]

kenan1987 -> Cevap: bittorrent.exe win32 copy.exe sxs.exe autorun.inf virüsleri için çözüm!! (11 Ekim 2008; 18:21:31)

çok teşekkürler işe yaradı kolay gelsin

diojen2000 -> Cevap: bittorrent.exe win32 copy.exe sxs.exe autorun.inf virüsleri için çözüm!! (12 Ekim 2008; 1:02:12)

Aynı sorun benimde başıma geldi.
Tekrar bulaşmasını garanti etmiyor ama
amvo ve bittorent virüslerini tere yağından
kıl çeker gibi kaldıran bir araç buldum.
combofix adlı bu aracı güvenli kipte çalıştırınca
amvo da dahil bir çok virüsü çok başarılı bir
şekilde kaldırabiliyor. Bu araç sayesinde
virüs yazanların bir uyanıklığınıda keşfettim
amvo.exe (amvo virüsleride bayağı geliştirilmiş
bir kaç türü varmış), bittorent.exe nin yanında
sistemde çalışan iexplore.exe adlı iki virüs daha
varki ben bunları sondaki r harfine bakmadığım
için explorer zannederdim. Program iexplore.exe adlı iki dosya silince bir anda panik oldum, daha
sonra numarayı farkedenci kendi kendime güldüm:)))
Bu aracı http://download.bleepingcomputer.com/sUBs/ComboFix.exe
adresinden indirebilirsiniz.

JANT! -> Cevap: bittorrent.exe win32 copy.exe sxs.exe autorun.inf virüsleri için çözüm!! (12 Ekim 2008; 11:44:34)

quote:

Anlatabildim mi?

CD ve DVDler başlamıyor derken herhalde tomatik başlatmadan bahsediyorsun. Windows XPnin otomatik başatma özelliği kapatılıyor ama CD/DVD içinde autorun.inf varsa takınca otomatik çalışmaya devam edecektir. sil.bat CD içindekleri silmez/silemez

Yok, hocam hepsi siliniyor.
Hani açık şekilde söylemek gerekirse, autorun.inf olamayan, doldurma bir dvd/cd için neyse ama örnek bir driver cd si takıyorsun. Malesef hiçbir şekilde hareket yok. Hatta Bilgisayarım'a girdiğinde Dvd iconunda takılan cd nin adı falan da yazmıyor...

Bu durumu düzeltebilir miyiz acaba?

golevez33 -> Cevap: bittorrent.exe win32 copy.exe sxs.exe autorun.inf virüsleri için çözüm!! (12 Ekim 2008; 13:22:03)

quote:

...............
Yok, hocam hepsi siliniyor.
Hani açık şekilde söylemek gerekirse, autorun.inf olamayan, doldurma bir dvd/cd için neyse ama örnek bir driver cd si takıyorsun. Malesef hiçbir şekilde hareket yok. Hatta Bilgisayarım'a girdiğinde Dvd iconunda takılan cd nin adı falan da yazmıyor...

Bu durumu düzeltebilir miyiz acaba?

Janti, dostum bende yeni farkettim, haklısın.
HDD sürcülerden siliniyor, Ancak CDden autorun.inf dosyası silinmiyor ancak aktif olması engelleniyor.
Autorun.inf dosyasını sürücü bazında engelleme olmadığından ya bütün sürücülerde kapatacagım yada hepsinde aktif edecegim, iki ucu pis degnek misali..
MEcburen bu dosyası engelliyorum, aksi halde sil.rar "virüsü kalınılarını temizlemede/yayılmasını engellemede" pek başarılı olamıyor.
CD/DVD direk başlamadığından, Artık sizde DVD/CD üzerine sağ tıklayıp "otomatik kullan seçeneğine tıklayarak başlatmak zorunda kalacaksınız. çok da zahmetli değil bence...

edit:resim eklendi

[image]local://upfiles/258436/5B38EC64B8904070B971EF3D7068EF22.jpg[/image]

Oğuzkaan -> Cevap: bittorrent.exe win32 copy.exe sxs.exe autorun.inf virüsleri için çözüm!! (12 Ekim 2008; 17:47:12)

Teşekkürler,sağolun..

JANT! -> Cevap: bittorrent.exe win32 copy.exe sxs.exe autorun.inf virüsleri için çözüm!! (12 Ekim 2008; 21:04:03)

quote:

Orjinalden alıntı: golevez33

Janti, dostum bende yeni farkettim, haklısın.
HDD sürcülerden siliniyor, Ancak CDden autorun.inf dosyası silinmiyor ancak aktif olması engelleniyor.
Autorun.inf dosyasını sürücü bazında engelleme olmadığından ya bütün sürücülerde kapatacagım yada hepsinde aktif edecegim, iki ucu pis degnek misali..
MEcburen bu dosyası engelliyorum, aksi halde sil.rar "virüsü kalınılarını temizlemede/yayılmasını engellemede" pek başarılı olamıyor.
CD/DVD direk başlamadığından, Artık sizde DVD/CD üzerine sağ tıklayıp "otomatik kullan seçeneğine tıklayarak başlatmak zorunda kalacaksınız. çok da zahmetli değil bence...

edit:resim eklendi

[image]local://upfiles/258436/5B38EC64B8904070B971EF3D7068EF22.jpg[/image]

Tabiki zahmet değil hocam yanlış anlama sakın. Ben sadece durumu belirtmek istedim. Ben yinede çözüm arayacağım...
İyi çalışmalar[sm=ok.gif]

digiman65 -> Cevap: bittorrent.exe win32LovGate ve diger birçok virüs için çözüm!!! (14 Ekim 2008; 4:05:46)

çok güzel çözümler teşekkürle rarkadaşlar..

4994 -> Cevap: bittorrent.exe win32LovGate ve diger birçok virüs için çözüm!!! (15 Ekim 2008; 20:52:35)

Teşekkürler[:'(]

DeSiNaTöR -> Cevap: bittorrent.exe win32 copy.exe sxs.exe autorun.inf virüsleri için çözüm!! (15 Ekim 2008; 21:25:56)

Allah razı olsun kardeşim beni büyük bir dertten kurtardın defalarca format atmıstım [sm=icon_smile_big.gif]

labirent300a -> Cevap: bittorrent.exe win32LovGate ve diger birçok virüs için çözüm!!! (15 Ekim 2008; 22:27:14)

avg free yi kurun o da temizliyo

Mavi Korsan -> Cevap: bittorrent.exe win32LovGate ve diger birçok virüs için çözüm!!! (16 Ekim 2008; 9:30:43)

BENDE TEMİZLEDİM teşekkürler arkadaşlar

sebulba2001 -> Cevap: bittorrent.exe win32LovGate ve diger birçok virüs için çözüm!!! (16 Ekim 2008; 10:27:49)

Combofix'i i yerindeki 5 ayrı pcde denedim hiçbirinde problem kalmadı. Makinalar şu anda uçuyor. Evimdeki Pcde de vardı onada da combofixi çalıştırdım o da düzeldi. hayat normale döndü. Hiç bir zaman kurtulamayacağımı sandığım bir problemden kurtuldum.

çavdarmahmuzu -> Cevap: bittorrent.exe win32LovGate ve diger birçok virüs için çözüm!!! (19 Ekim 2008; 9:11:59)

2-başlat çalıştır regedit yazıp enterlayın.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon]
"Userinit"="userinit.exe" olarak ayarlamak (autorun.bat eki varsa silin. Doğru ve temiz ayar C:\WINDOWS\system32\userinit.exe, şeklinde olacak )
ve
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced]
"ShowSuperHidden"=dword:1 olarak ayarlamak (00000 ise silip 1 yapın)
ayrıca
HKEY_CURRENT_USER\Software\microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\ içinde bulunan
MountPoints2 klasörünü komple içindekilerle birlikte silmek gerekiyor.(merak etmeyin silin birşey olmaz)

Bu adımları tek tek izledim yeniden başlat yaptım ve windows açıldı açılırken bir müddet mavi ekranda kalıyor sona oturum seçiyorum açılır gibi oluyor fakat tekrar oturum seçmeye dönüyor anlayacağınız oturumu açamıyorum yardım ederseniz sevinirim.......

aristokrat06 -> Cevap: bittorrent.exe win32LovGate ve diger birçok virüs için çözüm!!! (19 Ekim 2008; 11:10:38)

sanırım bu autorun virüsü silinmiyor sadece deaktif oluyor.zaman zamanda aktif olabilir yüklenen programlardan dolayı vs vs.combofix iş görüyor gibi

zeitgest -> Cevap: bittorrent.exe win32LovGate ve diger birçok virüs için çözüm!!! (19 Ekim 2008; 19:11:09)

arkadaşlar ben de bu virüsten muzdariptim..golevez33 hocanın dediği yöntemleri denedim bi kaç yöntemle birlikte..virüsü sildim ama gel gelelim otomatik kullan olayı ortadan kalktı..autorun silindiği için..ve de CD/DVD takılı olunca bilgisayarımda işareti çıkmıyor...bu virüs flash belleklerden bulaşıyor biliyoruz peki bunu hiç sistemimize sokmayan anti vir var mı ?

TiSKE -> Cevap: bittorrent.exe win32LovGate ve diger birçok virüs için çözüm!!! (19 Ekim 2008; 19:13:18)

Arkadaşlar
Biraderin PC de autorun ve yt8a diye bir virüslü dosya daha var
Ne yaptımsa silinmedi
PC de xp pro var

juniorka -> Cevap: bittorrent.exe win32LovGate ve diger birçok virüs için çözüm!!! (19 Ekim 2008; 20:26:50)

arkadaşlar google dan flash bellek gizli dosyaları görüntüleme programı diye aratın..mükemmel bi prg. bilgisayarınıza taktıınız flashbelleklerdeki gizli dosyaları gösterip siliyor.

benim sorunum ise şu:gizli dosyaları görüntüledim cqdis.cmd, 2fiji.com, v0s.cmd nedir bilen biri lütfen yazsın

replaydona -> Cevap: bittorrent.exe win32LovGate ve diger birçok virüs için çözüm!!! (20 Ekim 2008; 22:10:24)

"Userinit"="userinit.exe" olarak ayarlamak (autorun.bat eki varsa silin. Doğru ve temiz ayar C:\WINDOWS\system32\userinit.exe, şeklinde olacak )
ve
ayrıca
HKEY_CURRENT_USER\Software\microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\ içinde bulunan
MountPoints2 klasörünü komple içindekilerle birlikte silmek gerekiyor.(merak etmeyin silin birşey olmaz)

Selam arkadasim sanirim birseyi yanlis yaptim ve pc acilmiyor. xp pro kullaniyorum.
windows acilisa geliyor oturum acmak icin account name e tikladigimda oturumu acmiyor.
sanirim regeditte winlogon da yanlis birsey yaptim nasil duzeltebilirim ?

ihsan1987 -> Cevap: bittorrent.exe win32LovGate ve diger birçok virüs için çözüm!!! (21 Ekim 2008; 20:02:43)

Son sürüüm kaspersky 2009 kullanıyorum bu virüs bilgisayarıma yine bulaştı.Bulaşmamasını engelleyemiyormu virüs programları.

dunken -> Cevap: bittorrent.exe win32 copy.exe sxs.exe autorun.inf virüsleri için çözüm!! (22 Ekim 2008; 18:46:24)

ellerine sağlık

stigmata_ -> Cevap: bittorrent.exe win32LovGate ve diger birçok virüs için çözüm!!! (23 Ekim 2008; 2:15:32)

Teşekkürler valla kurtuldum virüsten [:'(]

eemirr -> Cevap: bittorrent.exe win32LovGate ve diger birçok virüs için çözüm!!! (23 Ekim 2008; 5:39:21)

bi kaç gun once banada oldu aynısı illet bişey format atmak zorunda kaldım..
paylasım ıcın teskrler[:)]

wartexy -> Cevap: bittorrent.exe win32LovGate ve diger birçok virüs için çözüm!!! (23 Ekim 2008; 14:18:05)

waybea aynı sorun bendede vardı ama format atıp çözmüştüm. bidaha olursa deniyim bari. teşekkürler arkadaşlar.[:'(]

golevez33 -> Cevap: bittorrent.exe win32LovGate ve diger birçok virüs için çözüm!!! (24 Ekim 2008; 15:24:27)

quote:

Orjinalden alıntı: replaydona

ve
ayrıca

Selam arkadasim sanirim birseyi yanlis yaptim ve pc acilmiyor. xp pro kullaniyorum.
windows acilisa geliyor oturum acmak icin account name e tikladigimda oturumu acmiyor.
sanirim regeditte winlogon da yanlis birsey yaptim nasil duzeltebilirim ?

Bilgiler önemli ise, öncelikle harddiskki çalışan başka makinaya 2.disk olarak tak ve bilgileri yedekle, ne olur ne olmaz degil mi?
SOnra windows CDsi ile acıp onarmayı denemelisin.

JANT! -> Cevap: bittorrent.exe win32LovGate ve diger birçok virüs için çözüm!!! (25 Ekim 2008; 23:42:43)

@golevez

Hocam bahsettiğim sorunun çözümünü buldum. sil.rar dosyasını çalıştırdıktan sonra oluşan, cd lerdeki autorun sorunun çözümü için,

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Cdrom sağdaki pencereden Autorun çift tıklıyorsuz ve değeri " 1 " yapıyoruz. Bilgisayarı yeniden başlattığımızda artık cd lerimiz taktığımızda otomatik olarak çalışacaktır..
Saygılar[sm=ok.gif]

golevez33 -> Cevap: bittorrent.exe win32LovGate ve diger birçok virüs için çözüm!!! (26 Ekim 2008; 14:09:06)

quote:

@golevez

Hocam bahsettiğim sorunun çözümünü buldum. sil.rar dosyasını çalıştırdıktan sonra oluşan, cd lerdeki autorun sorunun çözümü için,

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Cdrom sağdaki pencereden Autorun çift tıklıyorsuz ve değeri " 1 " yapıyoruz. Bilgisayarı yeniden başlattığımızda artık cd lerimiz taktığımızda otomatik olarak çalışacaktır..
Saygılar[sm=ok.gif]

Teşekkür ederim dostum,
ilk sayfaya ekledim, iyi çalışmalar

JANT! -> Cevap: bittorrent.exe win32LovGate ve diger birçok virüs için çözüm!!! (26 Ekim 2008; 15:25:06)

[sm=ok.gif]

Neo_Cyclone -> Cevap: bittorrent.exe win32LovGate ve diger birçok virüs için çözüm!!! (30 Ekim 2008; 18:06:14)

quote:

Orjinalden alıntı: juniorka

arkadaşlar google dan flash bellek gizli dosyaları görüntüleme programı diye aratın..mükemmel bi prg. bilgisayarınıza taktıınız flashbelleklerdeki gizli dosyaları gösterip siliyor.

benim sorunum ise şu:gizli dosyaları görüntüledim cqdis.cmd, 2fiji.com, v0s.cmd nedir bilen biri lütfen yazsın

Arkadaşllar 2fiji.com ve vOs.cmd virüsleri hakkında bilgisi olan var mı?

Kènan -> Cevap: bittorrent.exe win32LovGate ve diger birçok virüs için çözüm!!! (30 Ekim 2008; 19:12:20)

Saolasın dostum,güzel çalışma [sm=ok.gif]

|Lee| -> Cevap: bittorrent.exe win32LovGate ve diger birçok virüs için çözüm!!! (1 Kasım 2008; 1:58:31)

link calısmıyor dostum

dejaay -> Cevap: bittorrent.exe win32LovGate ve diger birçok virüs için çözüm!!! (1 Kasım 2008; 2:11:46)

quote:

Orjinalden alıntı: _Lee01

link calısmıyor dostum

Burdan da indirebilirsiniz.

http://www.zshare.net/download/50726233cd26dfc3/

golevez33 -> Cevap: bittorrent.exe win32LovGate ve diger birçok virüs için çözüm!!! (1 Kasım 2008; 8:59:28)

quote:

Orjinalden alıntı: _Lee01

link calısmıyor dostum

Bakanlığımız(MEB) bazen sunucularını kapatabiliyor.
sorun geçicidir. bir süre sonra açılır...

Şimdilik Dejaay dostum üst mesajda link vermiş ordan ****

serhatlı -> Cevap: bittorrent.exe win32LovGate ve diger birçok virüs için çözüm!!! (3 Kasım 2008; 19:31:07)

İşyerindeki arkdaşın pc sine nod32 kurmuştum. buna rağmen Autorun virüsü bulaşmış.[&o]
sizin sil paketini bi deneyim yarın. [:)]
golevez33 hocam Adıyaman'lımısın? bu arada merak ettim.[sm=s18.gif]

golevez33 -> Cevap: bittorrent.exe win32LovGate ve diger birçok virüs için çözüm!!! (3 Kasım 2008; 20:23:32)

quote:

Orjinalden alıntı: serhatlı

İşyerindeki arkdaşın pc sine nod32 kurmuştum. buna rağmen Autorun virüsü bulaşmış.[&o]
sizin sil paketini bi deneyim yarın. [:)]
golevez33 hocam Adıyaman'lımısın? bu arada merak ettim.[sm=s18.gif]

Adıyamanlı degilim, ama adıyamandayım (kahta)

Sayfa: <<   < önceki  5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14   sonraki >   >>

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.9238281