arkadaşlar allah rızası için yardım edin ben sxe injected programıyla internetten cs 1.5 oynuyordum bu sıralar oyuna girer girmez ekran donuyo hiç birşey işlemiyo mecbur pc ye res atmak zorunda kalıyorum normalde bunun dışında donma olmuyo linkten sil.rar indirdim bütün adımları uyguladım sorun hala devam ediyo ne yapmam lazım lütfen acil cevap yazın
Peki bu dosyayı nasıl sistem dosyası yapabilirim? Virüsü temizlerken ister istemez bunlar görünür hale geldi.
Klasör seçeneklerinden gizli işletim sistemi dosyalarını gizlenin kutucuğunu doldurup denediniz mi?
quote:
Orjinalden alıntı: 06cellat
arkadaşlar allah rızası için yardım edin ben sxe injected programıyla internetten cs 1.5 oynuyordum bu sıralar oyuna girer girmez ekran donuyo hiç birşey işlemiyo mecbur pc ye res atmak zorunda kalıyorum normalde bunun dışında donma olmuyo linkten sil.rar indirdim bütün adımları uyguladım sorun hala devam ediyo ne yapmam lazım lütfen acil cevap yazın
Virüs programınız nedir? Bi tarama yapıp virüsü belirlemekte faide var.
nod32 kullanıyorum dün tarama yaptım yaklaşık 10 virüs buldu ve sildim virüsleri ama bazı dosyaları tarayamadı bu dosyalarda konu kilitli veya arşiv zarar görmüş felan yazıyodu yaa lütfen yardım edin ne yapsam düzelir bu cs oynuyamıyorum bi 5 dk sonra ekran donuyo mausta klavyede iişlemiyo mecbur res atıyom:S
nod32 kullanıyorum dün tarama yaptım yaklaşık 10 virüs buldu ve sildim virüsleri ama bazı dosyaları tarayamadı bu dosyalarda konu kilitli veya arşiv zarar görmüş felan yazıyodu yaa lütfen yardım edin ne yapsam düzelir bu cs oynuyamıyorum bi 5 dk sonra ekran donuyo mausta klavyede iişlemiyo mecbur res atıyom:S
Rarlı dosyalar için kilitli ya da açılamadı der. O bir sorun değil.
Ağ bağlantınızı (internet bağlantınızı) kesin ve aşağıdaki programla (programı güncelleyin, önce. Sonra ağ bağlantısını kesin) bilgisayarınzı taratınız.(tam tarama -complete tarama yapınız)
saol hocam valla bende de oldu o sorun verdiğin program işe yaradı indiridiğimi açtım yama var ona tıkladım bişeler çıktı tmm tmm dedim sonra sil diye program var onu çalıştırdım oldu....tşklr...
arkadaşım merhaba verdiğin bu sil rar dosyasındaki sil bilmemne batın içinde bir vbs dosyası var yanılmıyorsam. çünkü bu autorun belası için benim nette indirip de kurmadığım şey kalmadı, vbsleri çalıştırınca benden program seçmemi istiyor bu. senin verdiğin bu sil bilmemne battada aynı kutu çıkıyor sonra kayboluyor ne yapmam lazım? bundan mı acaba ne yaptıysam işe yaramıyor?
S.a Arkadaşlar benim yerel diskler c ve d tıkladıgımda aynı pencerede değilde yeni pencerede açılıyor bir türlü temizleyemedim klasör seçeneklerinden de olmuyor yukarıdakileri denedim fakat gene care olmadı nasıl bir virüs ise