Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: bittorrent.exe win32LovGate ve diger birçok virüs için çözüm!!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Güvenlik >> Cevap: bittorrent.exe win32LovGate ve diger birçok virüs için çözüm!!! Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5 6 7   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ghosttr21

26 Temmuz 2007; 11:39:34 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

antivir

Core 6400 (375*8) İşlemci-Asus P5B Anakart-2*512+ 1024 mb 667 mghz kingston ram- His X1950 Pro Ekran kartı 320 gb 16 mb cache hard disk 550 watt power subbly(mavi ledli ayarlanabilir fanlı) Microsoft Wireless Confortable klavye mause set Avermedia dvb pro tv kartı Futitsu Simens 20 inc Scaleoview L20W-2
unhappyboy

26 Temmuz 2007; 23:19:20 

Buradaki hemen herseyi denedim ama olmadı.
Bilgisayarıma 200gb usb disk takılı. İki tane sorunum var.

1. Bir klasör var. İçi boş görünüyor. Ama silinemiyor. Klasör boş değil diyor. İçine birşey kopyalarsam kopyaladığım şey yok oluyor.

2. Usb diskte herhangi bir klasöre girdiğimde explorer.exe kapanıyor. Tekrar açmam gerekiyor.

golevez33

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

28 Temmuz 2007; 15:47:47 

quote:

Orjinalden alıntı: unhappyboy

Buradaki hemen herseyi denedim ama olmadı.
Bilgisayarıma 200gb usb disk takılı. İki tane sorunum var.

1. Bir klasör var. İçi boş görünüyor. Ama silinemiyor. Klasör boş değil diyor. İçine birşey kopyalarsam kopyaladığım şey yok oluyor.

2. Usb diskte herhangi bir klasöre girdiğimde explorer.exe kapanıyor. Tekrar açmam gerekiyor.

1- bu boş klasörü silmek için güvenli modda aç silmeyi dene. bu boş klasörün adını da yazsaydın daha faydalı olabilirdik. çünkü virüs ise sabit isimler verecektire bizde ne oldugunu tesbit edebiliriz.
2- bazı virüsler klasör görünümlü exe dosyalar oluştururlar. sanırım bunlardan biri de var. araçlar klasör seçeneklerinde dosya uzantılarını göster seçenegini bul. bakalım klasör mü dosya mı

Virüs temizleme dedigin nedir ki?
P4 3200, Asus p5RD2-VM, ATI x300, 512 MB DDR2 533, Seagete Baracuda 7200, Skystar 2.6D, Sony E200 Trinitron, USB9110 WireLess, Acer 2423 NootBook, MPX 220 Windows Mobil 2003 SE
unhappyboy

29 Temmuz 2007; 12:12:35 

Merhaba,
boş klasör emule ün içindeki temp klasörü idi. Yaklaşık 70gb indirilmekte olan verim kayboldu. İsim değiştirdim ancak birşey değişmedi. Windows sürekli dosya yapısı bozulmuş chkdsk.exe yi çalıştırın falan diyordu. Çalıştırdığım halde birşey düzelmedi.

Sonuç olarak avast ı kaldırıp kaspersky kurdum. Şu anda bir virüs sorunu yaşamıyorum.
İlginiz için teşekkür ederim.
OrangeHH

31 Temmuz 2007; 16:43:13 

Linkte birşeymi var rar dosyası hasarlı diyor açılmıyor

omar_tetteh

31 Temmuz 2007; 19:49:30 

ben avast kullanıyorum ve avast çok rahat temizliyor.İlk bulduğu an silemiyor çünkü virüs kendini kullanımda gösteriyor.Fakat bilgisayarı kapatıp açınca avast üzerine düşen görevi yerine getiriyor. Tabi virüsün bulaştığı belleğe de format atmak gerekiyor. Çünkü o belleği tekrar kullanınca tekrar virüs işe koyuluyor.Yani sözün kısası avast

başakburcu

31 Temmuz 2007; 23:18:03 

quote:

Orjinalden alıntı: omar_tetteh

ben avast kullanıyorum ve avast çok rahat temizliyor.İlk bulduğu an silemiyor çünkü virüs kendini kullanımda gösteriyor.Fakat bilgisayarı kapatıp açınca avast üzerine düşen görevi yerine getiriyor. Tabi virüsün bulaştığı belleğe de format atmak gerekiyor. Çünkü o belleği tekrar kullanınca tekrar virüs işe koyuluyor.Yani sözün kısası avast

bende bu ara avast deneyeyim dedim ... diğerlerinide kullandım bit-defender ,kaspersky, nod32...avasta bazıları iyi değil falan diyiyolar ama bana güzel geldi bilgisayarıda fazla kasmıyo

_welldone_

3 Ağustos 2007; 12:32:02 

Bu yazıyı gordugum cok ii oldu.ne zaman arkadasların bellegını taksam kasper bitcomet.exe diye havlıyodu.tesekkurler

onlyzfr

3 Ağustos 2007; 14:19:30 

hocam aylardır flash bellkte bu virusle ugraşıyodum ve her seferinde biçimlendirmek zorunda kalıyodum paylaşım super eline sağlık çok basit bi yazılım ama kesinlikle işe yarıyor bazı arkadaşlar iişe yaramdı diolar ama belki onlarda başka bi sorun vardır bende %100 calıştı

Arda

7 Ağustos 2007; 9:30:23 

Herkezin Bilmesi Gereken Bilgi.
Teşekkürler.

To be on one's holiday
HayatBoş

7 Ağustos 2007; 23:08:51 

emeği geçenlerin ellerine sağlık. Böyle bir sorunum olmamasına rağmen bat dosyasını çalıştırdım. Bulduklarını sildi, bulamadıkları için dosya bulunamadı uyarısı verdi. Bulunadığı daha iyi ya dedim her seferinde.

Yaptığın hiç bir şeyden pişmanlık duyma; pişman olacağın şeyleri de ASLA YAPMA!
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
TAG Heuer

8 Ağustos 2007; 14:49:15 

ALLAH RAZI OLSUN o hdd nasıl hasta edıyodu benı :D depodada bilgiler var yenıden bıcımlendıremıyodum oldu hallettım şimdi

emegı gecenlere cok tesekkurler

REFERANSLARIM İÇİN TIKLAYINIZ
Kasa Modum için tıklayınız : http://forum.donanimhaber.com/m_16062961/tm.htm
mSn : tagheuer18@hotmail.com
Türk Oğlu

8 Ağustos 2007; 23:49:36 

Güzel düşünülmüş bir bat dosyası. Fakat sondaki "RESTART" komutu yerine "shutdown -r -t 0" komutu, "ping" komutu yerine "pause" komutu yazılırsa bence daha güzel olur.

Türk ve İslam güneşi batmaz Karadeniz'de. Ama bu kalemini satanlara bişey battı!
-DH Mühendisler ve Mühendis Adayları Odası-
mehmet0948

24 Ağustos 2007; 22:05:14 

abicim verdigin o programla sadece c ve d sürücüsündekileri silebildim kasperle taratıyorum çıkmıyor şimdi ama otomatik kullanda görünmüyor ama usb hdd de aynen devam silinemiyor ne yapmalıyım:(

dejaay

Sisteme Gözat

30 Ağustos 2007; 0:05:11 

quote:

Orjinalden alıntı: mehmet0948

abicim verdigin o programla sadece c ve d sürücüsündekileri silebildim kasperle taratıyorum çıkmıyor şimdi ama otomatik kullanda görünmüyor ama usb hdd de aynen devam silinemiyor ne yapmalıyım:(

NOD32 virüsü tamamen silebiliyor..
NOD32TR
http://download1.eset.com/eval/win/v2/nenttrst.exe

hacounTeR

4 Eylül 2007; 21:46:37 

yaw arkadaslar c:,d:, ve ddiğer suruculerime çift tıkladıgımda birlikte aç penceresi geliyo...
virusmu sizce.
nası halledicem
simdiden tesekkurler

Yumuşak başliysam kim demiş uysal koyunum, kesmeye gelir ancak çekmeye gelmez boynum.. mae
dejaay

Sisteme Gözat

4 Eylül 2007; 22:04:27 

quote:

Orjinalden alıntı: hacounTeR

yaw arkadaslar c:,d:, ve ddiğer suruculerime çift tıkladıgımda birlikte aç penceresi geliyo...
virusmu sizce.
nası halledicem
simdiden tesekkurler

1. sayfayı okuyunuz..

hacounTeR

4 Eylül 2007; 22:26:34