Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: bittorrent.exe win32LovGate ve diger birçok virüs için çözüm!!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Güvenlik >> Cevap: bittorrent.exe win32LovGate ve diger birçok virüs için çözüm!!! Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5 6 7 8 9   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
TRaMbLeN

Sisteme Gözat

17 Mayıs 2007; 1:01:16 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

Araçlar-Klasör seçenekleri-görünüm-gizli dosyaları gösteri işaretliyoruz-altta "korunan işletim sistemi dosyaları gizle (önerilen) seçeneğinin tikini kaldırıyoruz ve uygula diyerek çıkıyoruz. Bu işlemleri yaptıktan sonra belleğimizin içine giriyoruz. Gizli olan ve açığa çıkmış olan "autorun" adlı dosyayı siliyoruz.

bi sürü auto run çıkmış hangilerini silecem ?

edit : hepsini sildim saol sorun halloldu allah sevdiğinize kavuştursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRaMbLeN -- 17 Mayıs 2007; 1:05:08 >

dejaay

Sisteme Gözat

17 Mayıs 2007; 1:04:10 

quote:

Orjinalden alıntı: TRaMbLeN

quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

Araçlar-Klasör seçenekleri-görünüm-gizli dosyaları gösteri işaretliyoruz-altta "korunan işletim sistemi dosyaları gizle (önerilen) seçeneğinin tikini kaldırıyoruz ve uygula diyerek çıkıyoruz. Bu işlemleri yaptıktan sonra belleğimizin içine giriyoruz. Gizli olan ve açığa çıkmış olan "autorun" adlı dosyayı siliyoruz.

bi sürü auto run çıkmış hangilerini silecem ?

öncelikle autorun.inf leri sil. Sorun düzelmezse diğer autorun ları da sil

strshade2

23 Mayıs 2007; 21:02:37 

teşekkürler arkadaşım

golevez33

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

23 Mayıs 2007; 23:45:24 

quote:

Orjinalden alıntı: strshade2

teşekkürler arkadaşım

Rica ederim. Güle güle kullan
Umarım bir daha bulaşmazz

Virüs temizleme dedigin nedir ki?
P4 3200, Asus p5RD2-VM, ATI x300, 512 MB DDR2 533, Seagete Baracuda 7200, Skystar 2.6D, Sony E200 Trinitron, USB9110 WireLess, Acer 2423 NootBook, MPX 220 Windows Mobil 2003 SE
hot-ice

24 Mayıs 2007; 12:16:27 

harikasınnnn... çözdüm sorunumu. binlerce kez teşekkürler:D

hayat 3,5 la 4 arasındadır; ya 3,5 atarsın ya da 4 x 4 lük yaşarsın...
gprs78

24 Mayıs 2007; 12:43:07 

Eline sağlık bi bakalım.

Dünya malına sevgi, Allahü teâlâ ile aradaki perdedir.
Ebû Muhammed Er-Râsihî
BarbarosTUGRUL

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

24 Mayıs 2007; 13:56:48 

beyler ellerınıze saglık basarılı ve faydalımı faydalı ben bunun bı vırus oldugunu sızın sayenızde ogrendım ve bu vırusten kurtuldum tsk ederım

fili33

30 Mayıs 2007; 14:56:19 

Bana da bulaştı autorunlı bişey galiba ama BANLANDIĞINA göre bi işe yaramıyor demek ki bu program..
Cesaret edip indiremiyorum, virüs Programıda kurulu değil bu dosyayı taratalım..
ya virüslüyse.

dejaay

Sisteme Gözat

30 Mayıs 2007; 19:01:19 

quote:

Orjinalden alıntı: fili33

Bana da bulaştı autorunlı bişey galiba ama BANLANDIĞINA göre bi işe yaramıyor demek ki bu program..
Cesaret edip indiremiyorum, virüs Programıda kurulu değil bu dosyayı taratalım..
ya virüslüyse.

Her banlanan kötü değildir Eğer burada virüslü bir link olsa idi kişi banlanmaz, link kaldırılırdı. Sen gönül rahatlığı ile linklerdeki dosyaları indirebilirsin.

Bir de her yerde zır bırt kullanma.. Burada bir paylaşım yapılmış, saygı göstermelisin

kokarca01

30 Mayıs 2007; 20:12:28 

söylenenleri yaptım ve bilgisayarım artık açılmıyor... log inolamıyorum. cevap yazmaya çalışmayın format atmaktayım

emrahc

30 Mayıs 2007; 20:22:57 

tşk ederim bi arkadaşda aynı sorun vardı d ye sağ tıkla yaptımda autron die bişi çıkıyor denicem

...[{emRahc{][[[////Guİtarst///]]]...
meeesut

1 Haziran 2007; 1:25:50 

Allah razı olsun kardeşler
kurtuldum bu baş belasından... :D

cobra29

2 Haziran 2007; 13:22:06 

sayın golevez33 yazdıklarınızı aynen uyguladım sorun halledildi fakat c: sürücüsünü halledemedik d: ve e: tamam onlar birinci aşamada çözüldü ve şuan nolmal çalışıyorlar. sonra c: yi çözmek için belirttiğiniz 4. adıma geçtim ve denedim tarifi aynen uyguladım işlem netice verdi. fakat kapatıp açınca c: yeniden girilmez oldu. ilginize şimdiden teşekkürler

scorpion06

3 Haziran 2007; 1:01:28 

Allah senden razi olsun kardes... Su sorundan kurtulmak icin yapmadıgım sey kalmamıstı...

The Power of Dreams Honda

2008 Honda CIVIC 1.6 Elegance A/T
golevez33

3 Haziran 2007; 1:07:23 

quote:

Orjinalden alıntı: cobra29

sayın golevez33 yazdıklarınızı aynen uyguladım sorun halledildi fakat c: sürücüsünü halledemedik d: ve e: tamam onlar birinci aşamada çözüldü ve şuan nolmal çalışıyorlar. sonra c: yi çözmek için belirttiğiniz 4. adıma geçtim ve denedim tarifi aynen uyguladım işlem netice verdi. fakat kapatıp açınca c: yeniden girilmez oldu. ilginize şimdiden teşekkürler

Eksik giderildi...
Bir "\" işaretini atlamışım. Artık C sürücüsü içinde çalışmaıs gerekir. Deneyen arkadaşlar bilgi verirse daha geliştirilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golevez33 -- 5 Haziran 2007; 12:31:58 >

Virüs temizleme dedigin nedir ki?
P4 3200, Asus p5RD2-VM, ATI x300, 512 MB DDR2 533, Seagete Baracuda 7200, Skystar 2.6D, Sony E200 Trinitron, USB9110 WireLess, Acer 2423 NootBook, MPX 220 Windows Mobil 2003 SE
batuhan34

5 Haziran 2007; 22:47:25 

bende bilgisayara değil de flash diske dadanmıştı. avast, nod32, bitdeffender, kaspersky ve avg'yi denedim. hepsi yakalıyor. siliyor ama flash diski başka bilgisayara takınca yeniden çıkıyor. o bilgisayardaki virüs tarayıcı yakalıyor, siliyor. yeniden bilgisayarıma takıyorum bidaha çıkıyor. zararını görmedim ama sinek küçüktür mide bulandırır hesabı.

neyseki burada anlatılanları uyguladım. inşaallah bir daha çıkmaz.

bilgilerin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ederim.

The Soul Of BMW.
batuhan34, Acer Aspire 5520G derneği üyesidir
Yeni Görünümü Hayal Edin; Samsung NV8 Fanclub
Amd Athlon XP 2800- Nvidia Gforce FX5700- 1,5 gb DDR 400- 80 Gb- Zoom X5 -skyvision - iriver T30- Samsung Nv8
ugurgocmen

7 Haziran 2007; 11:48:42