Şimdi Ara

41MP kameralı Meizu MX5 ile ilgili yeni iddialar var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • 41MP kameralı Meizu MX5 ile ilgili yeni iddialar var





    Bir süredir ülkemizde resmi olarak faaliyet gösteren Çinli Meizu'nun 41MP çözünürlüğünde kamera barındıran MX5 modeli ile ilgili iddiaları daha önce bu haberimizde sizlere ulaştırmıştık. İddialar yeniden gündemde.

     

    Her ne kadar Meizu bu iddiaları yalanlasa da MX5 modelinin Microsoft imzalı 41MP çözünürlüğünde bir arka kamera kullanacağı ve bunun Lumia 1020 modelindeki sensör ile aynı olacağı ısrarla dile getiriliyor. Böylece Meizu MX5, ilk defa Microsoft haricinde 41MP çözünürlüğündeki sensörü kullanan firma olarak tarihe geçecek.

     

    Modelde 5.5 inçlik 2560x1440 piksel çözünürlükte bir ekran yer alacağı belirtilirken, 64-bitlik bir MediaTek yongaseti ve 4GB RAM ile desteklenecek. Ayrıca modelde yine bir parmak izi okuyucusu yer alacak.

     

    Daha önceki iddialarda modelde arka kısımda bir e-mürekkep ekran olacağı ve pek çok temel fonksiyonun ana ekranı açmadan bu ekran üzerinden yönetilebileceği belirtilmişti. Yotaphone serisini hatırlatan bu konsept MX5'in öne çıkan özelliklerinden birisi olabilir. Meizu MX5 modelinin yılın ikinci yarısında piyasaya çıkması bekleniyor.




     








  • Android e gelirse farklı bir heyecan olur. Ama bunu büyük bir firma yapsaydı lg sony gibi belki o zaman yaygınlaşırdı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be, Nokia'nın 41 mplik kamerası oldu Microsoft imzalı. Alışamadım halen :)

  • Döt kadar sensöre 41mp koysan ne yazar? Fotodaki lens ve sensör çok ama çok ufak.

  • kamerası opponun kamerası gibi olabilir 13 veya 20.7 mp olur yazılımla onu yükseltirler zaten onu kaldırıcak sensör daha yok diye biliyorum hiç değilse sony tarafında , resimdeki son hali olmayadabilir ama bekliyorum bu telefonu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nobu -- 24 Şubat 2015; 11:09:40 >
  • heyecanla bekliyorum.öndeki dokunmatik tuşuda büyütseler iyi olacak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gogo316

    Vay be, Nokia'nın 41 mplik kamerası oldu Microsoft imzalı. Alışamadım halen :)

    Bence bir tezatlık var burda Lamia 1020deki gibi 41 mp olabilir amaonun gibi zeiss olacağını sanmıyorum eğer öyle olursa gerçekten o zaman iyi olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meizu sendemi 2k ekran

  • ağzımın suları aktı

  • Meizu hele dur bir soluklan bu ne hız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi de microsoft neden kendi 1020 yi güncellemiyor ki mesela birebir 1020deki kameralı,snapdragon 810 lu , full hd ekranlı, 2gb ramli windows10 lu bir 1025 neden sürmüyor piyasaya ?
  • Güzel haber

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne olursa olsun meditek yonga setinin üst modelini kullanması lazim bence benim görüşüm. mx4 deki yonga seti ile 2k ekran inş getirmezler

  • Bu kadar şeyi nereye sığdıracaklar la

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lido

    iyi de microsoft neden kendi 1020 yi güncellemiyor ki mesela birebir 1020deki kameralı,snapdragon 810 lu , full hd ekranlı, 2gb ramli windows10 lu bir 1025 neden sürmüyor piyasaya ?

    Çünkü orada fazla kazanç yok. Hele ki böyle "niş" olarak tabir edebileceğimiz bir ürün için. Kamerayı ilk plana koyanlar alır sadece yani. Kârlı zamanlar geçirmek için şimdilik alt seviyeye odaklanıyor Microsoft. Üst tarafta inanılmaz satışlar yapan Apple ve eski çizgisinden uzak olsa da hala çok iyi satan Samsung ve artık iyice üstlere oynayan LG gibi bir marka var. Huawei, Asus, Xiaomi gibi çok iyi satışlara ulaşan markaları saymıyorum bile.

    2016'ya yaklaşırken 1030 gibi bir telefon çıkarabilirler. Birebir 1020'deki kamerayı koyarlarsa büyük başarısızlık olur ayrıca. 2 seneden fazla zaman geçsin ve sen hala aynı kamerayı kullan. Sensörü büyütmeleri şart. Bu niş bir ürünse biraz kalınlığı da önemsemez zaten alacak kişiler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 27 Şubat 2015; 18:14:01 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.